weerstand

weerstand

Boost je weerstand met deze 4 producten

 

Ieder lichaam heeft een afweersysteem. Dit afweersysteem bestaat uit lymfeknopen en witte bloedcellen. Lymfeknopen zorgen voor de productie van witte bloedcellen en de witte bloedcellen zorgen ervoor dat virussen, bacteriën, schimmels, parasieten en andere ziekteverwekkers onschadelijk worden gemaakt. Hoe hoger je weerstand is, hoe beter je afweersysteem werkt. Hoe lager je weerstand is, hoe meer risico je loopt om ziek te worden. En dat willen we niet! Gelukkig zijn er verschillende manieren die je kunt intergreren in jouw dagelijkse leven waarmee je jouw weerstand een boost geeft.

 

Eén daarvan is gezond leven – jouw levensstijl heeft invloed op je weerstand. Beweging, goed slapen, voldoende ontspanning, stress verminderen en ruimschoots groenten en fruit eten is een must. Beperkt de inname van drugs, alcohol en het roken van sigaretten (deze verlagen je weerstand).

Een andere grote aanrader is het innemen van supplementen en superfoods met weerstandsverhogende eigenschappen. Door deze toe te voegen aan je maaltijden geef je je weerstand een boost en verminderd het de kans op ziektes. Het Superfood Centre verkoopt de beste kwalitatieve supplementen en superfoods. Deze zijn met uiterste zorg geselecteerd.

 

We hebben 4 producten geselecteerd uit ons assortiment die je weerstand een boost geven.

1) Het tot je nemen van een extra multivitamine supplement in deze periode is een must om er zeker van te zijn dat je ruim voldoende vitamines binnenkrijgt. In onze Superfood Centre webshop kun je de SUNWARRIOR RAW VITAMINES VOOR VROUWEN €54,95en de SUNWARRIOR RAW VITAMINES VOOR MANNEN €54,95bestellen. De capsules zijn raw, volledig natuurlijk en bevatten energieke plantaardige vitaminen en mineralen.

Gebruik
1-3 capsules per dag bij de maaltijd (let op: 3 x per dag apart in nemen, niet alle 3 in 1 keer). 

Shop hier: 

 

http://www.superfoodcentre.nl/product/raw-vitaminen-voor-vrouwen-90-v-capsules/

 

http://www.superfoodcentre.nl/product/raw-vitaminen-voor-mannen-90-capsules/

 

2)E3LIVE CAMU CAMU €39,95is een superfood (in de vorm van capsules) en E3 AFA algen dat diverse vitamines, mineralen en chlorofyl bevat. Deze synergetische combinatie van Camu Camu en E3 AFA (Aphaziomenon flos-aquae) biedt samen meer dan 64 voedingsstoffen een mega-dosis natuurlijke vitamine C.

Gebruik
Dagelijks 1-2 capsules. Neem deze in met een glas water. Of open de capsules en voeg toe aan smoothies, drankjes of dressings. Drink daarnaast gedurende de hele dag voldoende (bron)water.

Shop hier:

 

http://www.superfoodcentre.nl/product/e3live-camu-camu-120-capsules/

 

3) FRIENDLY FORCE PROBIOTIC €37,95is een probioticium en zorgt o.a. voor de stimulering van het immuunsysteem. Het bevat levende organisme die de goede bacteriën in je darmen versterken. Hoe sterker je dramflora, hoe sterker je immuunsysteem.

Gebruik
Dagelijks 1-6 capsules. Neem deze in met een glas water. Of open de capsules en voeg toe aan smoothies, drankjes of dressings.

Shop hier: 

 

http://www.superfoodcentre.nl/product/friendly-force-the-ultimate-probiotic-120-caps/

 

 

5)SURTHRIVAL COLOSTRUM €49,95is de  ”immune melk” die door alle zoogdieren aangemaakt wordt, maar dit alleen de eerste paar uur voor en na de geboorte. Het activeert en onderhoudt het immuunsysteem! Het bevat de stoffen immunoglobulinen, lactoferrine, cytokines die je immuunsysteem herstellen en optimaliseren waar nodig.

Gebruik
1 tot 1,5 eetlepel per dag. De rijke, romige smaak en textuur maakt het perfect in gemengde drankjes, smoothies, creatieve snoepgoed of als stand-alone voedsel.

Shop hier:

 

http://www.superfoodcentre.nl/product/surthrival-colostrum-184-gram/

 

(Foto's: Weheartit, Verkouden.nl, Superfood Centre)

Delen: