Betaalmogelijkheden

Bij Plent kun je betalen door middel van onderstaande betaalmogelijkheden:

ideal

iDeal

Betalen met Ideal: Ideal is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. iDeal is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. Als consument maak jij geld over vanaf je eigen rekening, via het online bankproduct van je eigen bank. Dit garandeert een succesvolle betaling. Jouw eigen bank garandeert de veiligheid van de transactie.

klarna pay later

Klarna

Achteraf betalen met Klarna: ‘Achteraf betalen’ geeft je de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is ontvang je de factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling regel je zelf met Klarna. De beschikbaarheid van de verschillende mogelijkheden van Klarna is afhankelijk van jouw locatie. Die beschikbaarheid hangt onder andere af van wet- en regelgeving voor uitgestelde betalingen per land. In de praktijk betekent dit dat de verschillende mogelijkheden voor de ene klant wel zichtbaar zal zijn en voor de andere niet, afhankelijk van het land waarin je je bevindt. ‘Achteraf Betalen’ is beschikbaar voor klanten uit Nederland, Oostenrijk, Duitsland en Finland.

creditcard

Creditcard

Betalen met creditcard: Mollie (onze payment service provider) ondersteunt alle belangrijke globale en gelokaliseerde creditcardmerken. Ondersteunde creditcards zijn: Visa, Mastercard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi, waarmee klanten zowel globaal als lokaal bediend kunnen worden. Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat je hoeft te doen is je kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren. Creditcardbetalingen via Mollie houdt in dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over veiligheid of compliance. Mollie is volledig PCI-DSS gecertificeerd.

paypal

PayPal

Betalen met PayPal: PayPal is wereldwijd de meest gebruikte online wallet, met meer dan 184 miljoen actieve gebruikers. PayPal is een makkelijke en veilige manier van online betalen en het geniet veel vertrouwen bij klanten omdat er geen persoonlijke of financiële gegevens gedeeld worden wanneer een betaling wordt verricht. Daarnaast biedt PayPal voor zowel consument als verkoper beschermingen aan. Als jij als consument een verkeerd of slecht product geleverd krijgt, kan je het aankoopbedrag terugvragen.

bancontact

Bancontact

Betalen met Bancontact: Bancontact is een Belgisch betaalschema. Het is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen, met ruim 15 miljoen kaarthouders. Meer dan 80% van de Belgische webshops accepteert Bancontact al als betaalmethode. Wanneer Bancontact gebruikt wordt om online aankopen te betalen, maak je geld over vanuit je eigen bankrekening middels de vertrouwde Bancontact online bankomgeving. Bancontacts online betaalplatform kan gebruikt worden door iedereen met een door Bancontact uitgegeven betaalkaart.

bankoverschrijving

Bankoverschrijving

Betalen via een bankoverschrijving: Met SEPA kunnen overboekingen gedaan worden van iedere Europese betaalrekening naar iedere andere Europese betaalrekening. Betalen via overboeking is een vertrouwde en veilige manier om online aankopen te betalen. Via internetbankieren kan het bedrag heel simpel overgeboekt worden. SEPA-overboekingen worden ondersteund in 34 landen. Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Polen hebben allemaal een hoog percentage online shoppers die hun aankopen betalen via SEPA-overboeking.

belfius

Belfius

Betalen met Belfius: Belfius is een van de grootste banken van België. Bij een betaling via de Belfius Pay Button kun je de betaling voldoen via internetbankieren of de smartphone app. Bij betaling via de app wordt een QR-code gescand, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden. Via Belfius Direct Net gebruik je een kaartlezer om de betaling te bevestigen. Wanneer de betaling bevestigd is, kan de bestelling direct verwerkt worden.

sofort banking

Sofort

Betalen met Sofort: SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat je extra accounts aan hoeven te maken. Je logt in bij SOFORT Banking met de gegevens van je eigen online bankomgeving. Vanuit hier kun je rechtstreeks geld overmaken vanaf je eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen. SOFORT Banking is beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Italië, Spanje, België en Polen. Het werkt met de meeste consumentenbanken uit deze landen.

kbc/cbc

KBC/CBC

Betalen met KBC/CBC: De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. Wanneer je de KBC/CBC-Betaalknop als betaalmethode kiest, selecteer je vervolgens de eigen bank, KBC of CBC. Je wordt dan doorgestuurd naar je vertrouwde online bankomgeving, waar de betaalgegevens al klaarstaan. Je hebt dan de keuze om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of door de betaling over te nemen met de app door een QR-code te scannen. De betaling is gegarandeerd zodra bevestigd, waardoor bestellingen direct verwerkt kunnen worden.