Herroepingsrecht

Wij stellen hoge eisen aan onze producten en bestellingen worden met zorg verpakt en verzonden. Desondanks kan het voorkomen dat je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht omdat je een product niet wilt hebben.

Uitleg herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren, mits het product niet geopend, niet gebruikt en niet beschadigd is. Dit valt onder het herroepingsrecht.

Wanneer jij een product geopend, gebruikt of beschadigd hebt is je bestelling definitief en kan deze niet meer volgens het herroepingsrecht geretourneerd worden.

Indien jij je product beschadigd hebt ontvangen of er sprake is van een productiefout, dan kun je gebruik maken van onze niet-goed-geld-terug-garantie.

Mocht je gebruik willen maken van je herroepingsrecht, dan heb je na de aanmelding van je retour nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief de eventuele initiële verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen na ontvangst van de retourproduct(en) in het magazijn, mits de product(en) in originele staat verkeren.

De kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening (volgens de wet koop op afstand). Deze kosten bedragen € 5,95 per pakket (in Nederland).

Mocht het product beschadigd zijn doordat het niet goed is verpakt voor de terugzending, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en verpak je retourzending goed zodat het onderweg niet beschadigd kan raken.