Ruilen & retourneren

ruilen en retournerenWij stellen hoge eisen aan onze producten en bestellingen worden met zorg verpakt en verzonden. Desondanks kan het voorkomen dat er iets mis is gegaan waardoor je ontevreden bent over het product of de levering.

Werkwijze ruilen & retourneren

Wanneer je producten retour wilt sturen, vragen wij om eerst contact op te nemen via e-mail, het contactformulier of telefonisch op +31 (0)85 - 060 8765 om aan te geven welke producten je retour wilt sturen. Wij kunnen dan een retourmelding aanmaken voor het magazijn. De retourzending dient binnen 14 dagen na aankoopdatum bij ons kenbaar gemaakt te worden. Wanneer de retourzending bij ons is bezorgd zal binnen 5 werkdagen na ontvangst het aankoopbedrag overgemaakt worden op het afgesproken rekeningnummer.

Producten kunnen alleen retour gestuurd worden als deze ongebruikt en ongeopend zijn. Kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant (volgens de wet koop op afstand).

Eisen voor retourzending

  • Je hebt binnen 14 dagen na aankoop contact opgenomen met de klantenservice om de retour aan te melden.
  • Het product mag niet gebruikt of geopend zijn.
  • De retourzending is voldoende gefrankeerd.

Retouradres

Heb je contact opgenomen met de klantenservice om jouw retour aan te melden? Dan kun je het retourpakket verzenden naar het onderstaande adres:

Plent

Postbus 550

5400 AN Uden

Nederland