Ruilen & retourneren

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour naar de webwinkel zijn echter voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket (in Nederland), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met [email protected] Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Werkwijze ruilen & retourneren

Wanneer je producten retour wilt sturen, vragen wij om eerst contact op te nemen via e-mail, het contactformulier of telefonisch op +31 (0)85 - 060 8765 om aan te geven welke producten je retour wilt sturen. Wij kunnen dan een retourmelding aanmaken voor het magazijn. De retourzending dient binnen 14 dagen na aankoopdatum bij ons kenbaar gemaakt te worden.

Producten kunnen alleen retour gestuurd worden als deze ongebruikt en ongeopend zijn. Kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant (volgens de wet koop op afstand).

Eisen voor retourzending

  • Je hebt binnen 14 dagen na aankoop contact opgenomen met de klantenservice om de retour aan te melden.
  • Het product mag (om hygiënische redenen) niet gebruikt of geopend zijn. De verzegeling dient daarom intact te zijn.
  • De retourzending is voldoende gefrankeerd.

Retouradres

Heb je contact opgenomen met de klantenservice om jouw retour aan te melden? Dan kun je het retourpakket verzenden naar het onderstaande adres:

Plent

Postbus 550

5400 AN Uden

Nederland