Lumbrokinase

DOCTOR'S BESTE LUMBROKINASE - is een zeer actief enzym dat kan worden gebruikt om een ​​gezonde cardiovasculaire functie te ... DOCTOR'S BESTE LUMBROKINASE - is een zeer actief enzym dat kan worden gebruikt om een ​​gezonde cardiovasculaire functie te ondersteunen. Helpt gezonder bloed te behouden en de viscositeit van het bloed te verlagen.
UNIEKE ENZYMEN - Lumbale kinase is een groep zeer stabiele fibrin...

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
DOCTOR'S BESTE LUMBROKINASE - is een zeer actief enzym dat kan worden gebruikt om een ​​gezonde cardiovasculaire functie te ondersteunen. Helpt gezonder bloed te behouden en de viscositeit van het bloed te verlagen.
UNIEKE ENZYMEN - Lumbale kinase is een groep zeer stabiele fibrinolytische enzymen die al vele jaren uitgebreid bestudeerd en gebruikt worden in China. Lumbrokinase is een groep fibrinolytische enzymen die oorspronkelijk werden verkregen uit de regenworm Lumbricus rubellus.
Klinische studies - één studie versterkte de effecten van lumbrokinase op de bloedstroom en toonde een significante afname van de viscositeit van het bloed. De vermindering van fibinogeen resulteert in fibinolyse, de afbraak van bloedstolsels.
OPTIMALE ABSORPTIE - Elke vegetarische capsule bevat pure lumbrokinase, die is ontwikkeld voor een optimale opname in het darmkanaal. De enzymactiviteit wordt gemeten in eenheden: lumbrokinase 20 mg komt overeen met 360.000 eenheden enzymactiviteit.
GMO-vrij, vrij van soja, gluten
Tijdens de zomermaanden kunnen producten warm aankomen, maar Amazon slaat producten op en verzendt ze volgens de aanbevelingen van de fabrikant.