Informatie over verzending

informatie over verzendenBij Plent doen we ons uiterste best om jouw bestelling zo snel en goed mogelijk klaar te maken voor verzending.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Binnen kantooruren kunnen wij mogelijk nog een aanpassing maken. Helaas kunnen wij hier geen garantie voor geven vanwege de snelle verwerking van de systemen in ons magazijn.

Verzending via PostNL

Wij verzenden onze pakketten via PostNL. Het streven is om jouw pakket de volgende werkdag te leveren (binnen Nederland). Door drukte kan het echter voorkomen dat het langer duurt voordat je pakket wordt bezorgd.

Track & trace-code

Voor pakketten is het mogelijk om de zending te volgen via de website of de app van PostNL. Wanneer je pakket verzonden is ontvang je automatisch een track & trace-code (van PostNL) via mail. Je kunt hier je pakket volgen. Helaas is het voor brievenbuspost niet mogelijk om je zending te volgen.

Vóór 23.59.00 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verzonden

Bestel je voor 23.59 uur op een werkdag? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden. Dit is echter wél afhankelijk van de actuele voorraad. De actuele voorraad die bij producten wordt aangegeven op de website is slechts een indicatie. In een uitzonderlijk geval kan het voorkomen dat een product toch uitverkocht is omdat het via een ander kanaal verkocht is. Voor bestellingen binnen Nederland zal het pakket in de meeste gevallen de volgende dag worden bezorgd. 

Bestelling afhalen bij ons magazijn

Het is helaas niet mogelijk om jouw bestelling op te halen bij het magazijn. In verband met strenge ISO eisen is het  alleen toegankelijk voor personeel.

magazijn Plent in Uden

Verzendkosten

Nederland

Orders < € 45,- Orders > € 45,-
€ 4,95 Gratis / free

België

Orders < € 45,- Orders > € 45,-
€ 4,95 Gratis / free