Rog Levertraan (skate)

Skate is een lid van de roggenfamilie en nauw verwant aan de haaienfamilie. Meestal grijs, ze hebben een groot afgeplat lichaam ... Skate is een lid van de roggenfamilie en nauw verwant aan de haaienfamilie. Meestal grijs, ze hebben een groot afgeplat lichaam en vleugels, maar in tegenstelling tot andere roggen hebben schaatsen geen staartweerhaak of angel. Skate is heel gebruikelijk op de vismarkten van Europa, maar n...

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Green Pasture Voordeel pakket - 3 potten - Gratis verzending
  Green Pasture Voordeel pakket - 3 potten capsules
  Morgen in huis
  92,52 Normale prijs 108,85
  (Al vanaf 92,52 p/s)
 2. Green Pasture - Blue Ice ™ Gefermenteerde rog lever olie – 120 caps
  Green Pasture - Blue Ice ™ Gefermenteerde rog lever olie – 120 caps
  Waardering:
  98%
  Morgen in huis
  Speciale prijs 32,95 33,95 Vanaf 31,00
  (Al vanaf 31,00 p/s)

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Skate is een lid van de roggenfamilie en nauw verwant aan de haaienfamilie. Meestal grijs, ze hebben een groot afgeplat lichaam en vleugels, maar in tegenstelling tot andere roggen hebben schaatsen geen staartweerhaak of angel. Skate is heel gebruikelijk op de vismarkten van Europa, maar niet zo veel in de VS.

Je zou gefermenteerde leverolie willen consumeren, omdat het een dikke, rijke olie is die vol zit met vitamines, enzymen, pigmenten en natuurlijk voorkomende voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft om echt gezond te zijn. En gefermenteerde leverolie wordt beschouwd als een superfood omdat het vitamine A, D, E en K, essentiële Omega 3 en Omega 6 vetzuren bevat, evenals deze unieke voedingsstoffen: chondroïtine (botondersteuning), squaleen (antioxidantondersteuning), en alkoxglycerolen (immuunondersteuning)

Blue Ice Fermented Skate Oil is 4 keer rijker aan vitamine E en heeft 3 keer de hersenversterkende DHA (docosahexaeenzuur) van de zeer populaire Green Pasture Blue Ice gefermenteerde levertraan. Omega 3 en Omega 6 vetzuren zijn noodzakelijk voor de menselijke gezondheid, maar ons lichaam kan ze niet maken, dus we moeten ze verkrijgen uit het voedsel dat we eten.

Zie ons andere assortiment Green Pasture-gezondheidsbronnen van geëmulgeerde / gefermenteerde kabeljauw / vleetlevervisolie.

Green Pasture's Blue Ice ™ Gefermenteerde Skate Levertraan is uw beste keuze voor kraakbeenvisolie. Levertraan is compleet in zijn aanbod van vele voedingsstoffen in een vergelijkbare balans als levertraan. In tegenstelling tot haaienleverolie, is skate-leverolie rijk aan vitamine A, D, E, K, het volledige assortiment omega-vetzuren, plus alle unieke voedingsstoffen die in haaienleverolie worden aangetroffen, zoals chondroïtine, squaleen en alkoxglycerolen.