Affiliate-programma

Heb jij interesse om affiliate te worden van Plent? Hartstikke tof! Bij Plent doen wij elke dag een stapje harder voor onze klanten. Wij willen namelijk geen tevreden klanten, maar klanten die zwaar fan van ons zijn! Daarbij hoort een sterk affiliate-programma, waarbij we graag een langdurige relatie en goede band opbouwen met onze affiliate-partners. We leggen je hier graag uit wat onze werkwijze is.


Hoe word je affiliate van Plent?

Om affiliate te worden van Plent, moet je eerst een account hebben van Tradetracker, dit is het affiliateprogramma dat wij gebruiken.

Aanmelden in 4 stappen:

Wat is Tradetracker?

TradeTracker vertegenwoordigt in Nederland meer dan 2000 online adverteerders die willen samenwerken met aangesloten publishers. Of je nu een beginnende publisher bent met enkel een eigen weblog, of een professionele publisher met honderdduizenden bezoekers per dag, affiliate marketing is voor iedereen interessant. Starten met TradeTracker is kosteloos en heel eenvoudig. Met slechts een heel klein beetje technische kennis kan je al aan de slag en beginnen met het “monetizen” van je content.affiliate worden van PlentHoe kun je geld verdienen als affiliate van Plent?

Oké, je hebt een account bij Tradetracker, maar dan ben je er nog niet :-). Nu is het zaak dat je toffe content ontwikkelt zodat je als een malle geld gaat verdienen. Toffe content ontwikkelen kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door een blogartikel te schrijven over een product met links naar de producten op onze webshop.

  • Je promoot de producten van Plent op je website of blog.
  • Je plaatst affiliate-links van jouw website of blog naar onze webshop.
  • Bezoeker van jouw website of blog klikt door naar Plent.nl.
  • Bezoeker plaatst een bestelling bij Plent.nl.
  • De order wordt real-time geregistreerd door Tradetracker.
  • Tradetracker betaalt een commissie - 10% van het orderbedrag - uit aan jou.

Let op: commissie wordt alleen uitbetaald over orders die daadwerkelijk zijn betaald en afgeleverd en na de wettelijke bedenktijd.

Voordelen affiliate-programma Plent


Vragen?

Heb je vragen, of misschien wel een topidee, dat kan natuurlijk ook ;-), neem dan contact met ons op via e-mail of vul het contactformulier in. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen een reactie te sturen.