Artikelen 1 tot 10 van 148 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een paar weken geleden had ik een zeer enthousiaste collega tegenover mij zitten die vol passie vertelde over Silverback Protein. Deze vegan proteïne - die wij pas geleden aan het assortiment hebben toegevoegd - zou volgens hem het ideale aminozuurprofiel bevatten voor het ondersteunen van de sportprestaties. Ik was benieuwd naar het verhaal achter dit product en vroeg Jurgen Verweijen - het brein achter Silverback Protein - of ik hem mocht interviewen.

Lees meer
           

De combinatie van vanille en chocolade is lekker. Althans, dat vinden wij. Deze bananensplit combineert deze twee smaken met banaan om het nog zoeter te maken! Het recept bevat maar 384 kcal. Dat is nog eens verantwoord smulllen!

Lees meer
           

Chocotruffels

29-06-2020 15:52

Wanneer je regelmatig zelf gezonde snacks maakt, wordt gezond eten makkelijker. Zeker met deze chocotruffels met maar 5 ingrediënten!

Lees meer
           
Geplaatst in ⇒ Recepten door Trudy Peters

Afgelopen week sprak ik met Chiel Spruitenburg van De Pindakaaswinkel. Als groot fan van pindakaas - geen grap, ik ben écht fan van pindakaas - vond ik het sowieso een boeiend onderwerp om over te schrijven. Maar dat was niet het enige; via via had ik een sterk verhaal gehoord over de oorsprong van het bedrijf. Dit maakte me reuze nieuwsgierig :-). Tijd om erachter te komen hoe het zit!

Lees meer
           

Onlangs sprak ik met Romana Switzer van keto4vrouwen.nl. Wij noemen haar intern de Keto Queen, omdat zij alles weet van ketogeen diëten. Als orthomoleculair therapeut (health & lifestyle coach) begeleidt zij dagelijks vrouwen naar een gezonde levensstijl. Zelf is Romana in het verleden 40 kg in 3 maanden afgevallen (!!!) en heeft haar ideale gewicht behouden. Niet voor niets dus dat wij benieuwd zijn naar Romana’s keto programma’s!

Lees meer
           

Vegan poke bowl

15-06-2020 10:32

Een recept waar je eindeloos mee kan variëren. Deze vegan poké bowl met tempeh is niet alleen 100% plantaardig, maar ook glutenvrij en rijk aan vitaminen en mineralen.Lees meer

           
Geplaatst in ⇒ Recepten door Trudy Peters

Onlangs sprak ik met Max Rood van Aard’g. Ik was de producten van Aard’g - waaronder suikervrije kombucha - al een aantal keren tegengekomen via Facebook en getriggerd om de website te bezoeken. Eerste indruk? Tooooooffff!! Hier wilde ik meer van weten, dus heb ik Max gevraagd of ik hem mocht interviewen. Super enthousiast als hij is, ging hij akkoord. In dit bericht zijn antwoorden op mijn vragen ;-). Oh, en voordat je je het afvraagt, je kunt de producten van Aard’g vanaf vandaag ook bij ons bestellen!

Lees meer
           

In deel 1 van deze serie heb je kunnen lezen wat omega 3-6-9 vetzuren precies zijn en in welke voedingsmiddelen ze zitten. In deel 2 van deze serie gaan we verder in op de juiste balans tussen omega-3 en -6 vetzuren en hoe je die juiste balans kan bereiken.

Lees meer
           
Geplaatst in ⇒ Gastbloggers ⇒ Voeding ⇒ Voedingswaarden ⇒ Vega door Lotta Elisabeth

Wist je dat vetten ook vet belangrijk zijn voor je lichaam? Waar vet jarenlang in het verdomhoekje werd gestopt als ‘dikmaker’, wordt nu steeds duidelijker dat vetten een belangrijke rol spelen bij verschillende processen in het lichaam, onder andere de hormoonhuishouding.

Lees meer
           
Geplaatst in ⇒ Voeding ⇒ Voedingswaarden ⇒ Lifestyle door Lotta Elisabeth

Ontbijt burger

26-05-2020 10:18

Wie wil dat nou niet, de dag beginnen met een burger?! Deze is super snel te maken en ook nog eens verantwoord lekker. Enjoy!

Lees meer
           
Geplaatst in ⇒ Recepten door Trudy Peters

Artikelen 1 tot 10 van 148 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5