Vegan proteïne versus weiproteïne - Wat zijn de verschillen?

Vegan proteïne versus weiproteïne - Wat zijn de verschillen?

Dit artikel vergelijkt deze twee eiwitbronnen en helpt je te beslissen welke eiwitbron voor jou de beste keuze is. We kijken o.a. naar de verschillende opties, verteerbaarheid, kwaliteit en smaak. Het kiezen van het juiste eiwitsupplement kan namelijk een uitdaging zijn omdat er veel keuzes op de markt zijn, maar ook de keuze tussen weiproteïne en vegan proteïne kan al keuzestress veroorzaken voor niet-vegans.

Lees meer

Beste vegan proteïnepoeder - Top 9

Beste vegan proteïnepoeder - Top 9

Tegenwoordig schakelen mensen om verschillende redenen over op een vegetarisch of veganistisch dieet. Het kan een gezondheidsreden zijn, een persoonlijke, religieus geloof en nog veel meer. Desalniettemin kan het lastig zijn om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Een van de eerste vragen bij de overstap naar een vegan dieet is vaak: "Hoe krijg ik voldoende eiwitten binnen?" Dit is een uitdaging, vooral voor atleten en bodybuilders die spieren willen opbouwen.

Lees meer

Is vegan eiwitpoeder gezond? Waar moet je op letten?

Is vegan eiwitpoeder gezond? Waar moet je op letten?

Niet alle Veganistische Eiwitpoeders zijn op dezelfde manier gemaakt. Nu de markt van plantaardige eiwitten verzadigd is, komen veel merken met beloften die te mooi zijn om waar te zijn. Zij komen met concurrerende prijzen en kiezen voor goedkopere ingrediënten die van lage kwaliteit zijn en mogelijk zelfs onveilig voor consumptie. Daarom hebben we deze tips opgesteld om je te helpen een vegan eiwitpoeder te kiezen van goede kwaliteit.

Lees meer

Delen & Samenwerken

Heb je een tof verhaal, lekker recept of wil je samenwerken? Neem dan contact met ons op.

Klik hier