PLENT VISCOLLAGEEN

SCHOONHEID KOMT VAN BINNENUIT!

VERMINDERT FIJNE LIJNTJES & RIMPELS

viscollageen huidversteviging

Huidversteviging

Plent Viscollageen verhoogt mogelijk de elasticiteit, hydratatie en stevigheid van de huid

viscollageen anti aging

Huidveroudering voorkomen

Plent Viscollageen is een bron van het structurele eiwit dat mogelijk kan bijdragen aan het herstel van de huid

viscollageen mooi gezond haar

Verbeterde haarconditie

Plent Viscollageen neutraliseert vrije radicalen en verbetert daarmee mogelijk de haargroei en haarregeneratie

Duizenden tevreden klanten door heel Europa

viscollageen bestellen

Herstel je natuurlijke glow met onze viscollageen!

Toont jouw huid zichtbare tekenen van veroudering? Onze guilt-free viscollageen bevat de essentiële collageenpeptiden die mogelijk kunnen helpen jouw huid te revitaliseren, rehydrateren en verstevigen. Krijg je glow terug!

Viscollageen helpt mogelijk:

 • droogtelijntjes en rimpelvorming voorkomen
 • de veerkracht van de huid verbeteren
 • ter ondersteuning van dik en weelderig haar
 • ontstekingen verminderen
 • gewrichtspijn verminderen
 • beschermend tegen kraakbeenschade
 • de botgezondheid verbeteren
 • de algehele gezondheid verbeteren

Wat onze klanten zeggen over onze service

Wat we bij Plent anders doen

Bij Plent is het altijd onze missie geweest om schone, duurzame en uitvoerig geteste producten te leveren die één of meer gezondheidsvoordelen kunnen bieden aan jou als klant. We kunnen zonder overdrijven zeggen dat we dit - en meer - ook hebben bereikt met onze viscollageen.

Waarom wij anders zijn!

Bij Plent zijn we gedreven om hoogwaardige producten te leveren gebaseerd op uitsluitend duurzame en milieuvriendelijke methoden.

Elke dag duiken er nieuwe supplementenbedrijven op, en helaas doen deze steeds meer concessies aan kwaliteit! Dat hebben wij nooit gedaan en zullen we ook nooit doen!

Zo maken wij het verschil!

Om producten van de beste kwaliteit te kunnen leveren, vinden we het niet voldoende om alleen op onze eigen tests te vertrouwen.

Daarom sturen we verschillende van onze producten naar externe laboratoria om zowel hun zuiverheid als veiligheid te kunnen garanderen.

PLENT BEAUTY CARE

ASC-gecertificeerde viscollageen

ASC-gecertificeerd

Plent haalt collageen uit ASC-gecertificeerde vis: 's werelds meest toonaangevende certificering voor gekweekte zeedieren.

gehydrolyseerde viscollageen

Gehydrolyseerd

Plent viscollageen is gehydrolyseerd. Dit zorgt ervoor dat de collageen goed in het lichaam kan worden opgenomen en gebruikt.

100% natuurlijke viscollageen

100% natuurlijk

Plent viscollageen bevat 100% natuurlijke ingrediënten zonder vulstoffen of bindmiddelen

viscollageen met vitamine c uit acerola

Met vitamine C

Onze Chocolate- en Berry-variant bevat natuurlijke vitamine C uit acerola voor betere absorptie in het lichaam. 100% natuurlijk en heerlijk van smaak!

Viscollageen vrij van zware metalen en andere verontreinigingen

Hoge zuiverheid

Plent viscollageen is door een extern laboratorium getest en vrij van zware metalen gebleken.

Voordelen van Plent Viscollageen

Er wordt verondersteld dat collageen antioxiderende eigenschappen, lipidenverlagende activiteit en voordelen voor het bindweefsel heeft en kan helpen bij het bevorderen van huid- en wondgenezing.

Wanneer onze bloedvaten gewond zijn, wordt collageen blootgesteld en trekt het cellen uit het bloed (bloedplaatjes) wat bloedstolling veroorzaakt. Dit helpt om overmatig bloeden te voorkomen wanneer de schade optreedt. Daarnaast speelt collageen ook een sleutelrol bij het ondersteunen van de functies van bloedvaten!

Plent viscollageen heeft bovendien een aantal voordelen ten opzichte van sommige andere aanbieders:

 • ESC-gecertificeerd
 • Vrij van zware metalen (lab-getest)
 • 100% natuurlijk
 • Gemakkelijk verteerbaar
 • Laag moleculair gewicht (2.000 Da)
 • Gehydrolyseerd voor betere opname
 • Lost goed op, makkelijk drinkbaar
 • Natuurlijk gezoet met stevia (Berry & Chocolate)
 • Toegevoegde vitamine C (Berry & Chocolate)
 • Geen vissmaak

voordelen viscollageen

Bestel Nu Voordelig Plent Viscollageen!

“Naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen in het lichaam elk jaar meer af! Dit is de belangrijkste oorzaak van rimpels, lijntjes en andere tekenen van veroudering"

Ga vanaf vandaag voor een mooiere huid!

Koop je nu Plent viscollageen, dan profiteer je van extra voordeel! Het beste is dat we geen kunstmatige ingrediënten gebruiken en dat elk van de producten op natuurlijke wijze is gezoet.

Hoe krijg je de beste resultaten

Voor het beste resultaat voeg je 1-2 keer per dag 1 lepel van ons natuurlijke viscollageen toe aan je water, smoothie, koffie of favoriete drankje.

voordelen plent viscollageen

Leuke weetjes over collageen!

We hebben de leukste weetjes voor je op een rij gezet:

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam. Er zijn meer dan 20 verschillende soorten collageen in het lichaam.

Collageen is een belangrijk onderdeel van onze huid, haar, nagels, kraakbeen, ligamenten, pezen en botten.

Viscollageen is niet onderhevig aan de overdraagbare ziekten die runder- of varkenscollageen kunnen hebben.

Type I collageen, de belangrijkste vorm die in vis wordt aangetroffen, is ook het meest voorkomende type in het menselijk lichaam.

Plent viscollageen heeft een laag moleculair gewicht, wat de opname van collageen in het lichaam bevordert.

Collageen kan gewrichtspijn bij atleten verminderen.

Wat onze klanten zeggen over onze producten

Enkele van onze tevreden gebruikers ♥♥♥

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Het is bekend dat zowel runder- als viscollageen type I collageen bevordert. Rundercollageen bevordert echter ook type III, terwijl viscollageen de niveaus van type I en II in het lichaam bevorderen (Bronnen: NCBI).

Het is algemeen bekend dat vis geen infecties of ziekten hebben of overbrengen, wat bij runderen en varkens een potentieel probleem zou kunnen zijn. Een heel belangrijk en pijnlijk voorbeeld is de mond- en klauwzeer die enkele jaren geleden via besmette rundvleesproducten werd overgedragen (Bron: NCBI). Collageenpeptiden afkomstig van runderen kunnen worden onderworpen aan de voedings- en graasomstandigheden van de koe waarvan het is afgeleid, wat een belangrijke overweging is.

Iedereen heeft collageen nodig. We produceren collageen in het lichaam en we hebben het nodig voor gezonde botten, kraakbeen, pezen, ligamenten, haar, nagels en meer. In termen van aanvulling, kan dit een overweging zijn.

Zoals gezegd wordt viscollageen gewonnen uit de huid en het kraakbeen van vissen. Dit zijn de delen van de vis die typisch een bijproduct zijn van de viskwekerij en anders zouden worden weggegooid. Ofwel, door viscollageen te consumeren, gebruik je delen van de vis die voorheen als afval werden verwijderd. Geschat wordt dat tot 70% van de vis wordt weggegooid als afval (Bron: NCBI) en slechts 25% gebruikt als voedingsproduct (Bron: NCBI). Wij vinden dit onnodige voedselverspilling.

Qua veiligheid vallen collageensupplementen in de categorie 'nutraceuticals', ofwel voedingsproducten die een farmaceutische werking in het lichaam kunnen hebben en geen enkel risico vormen (Bron: Scielo). Ze worden ook beschouwd als nutricosmetica vanwege hun rol in huidverzorging. Collageen wordt beschouwd als veilig voor menselijke consumptie met een laag risico op bijwerkingen.

Wanneer een eiwit uit het voedsel wordt onttrokken, heeft het meestal een lange, complexe structuur. Grotere eiwitten moeten worden verteerd voordat ze worden opgenomen en beschikbaar zijn in het lichaam. Wanneer een groot eiwit wordt gehydrolyseerd, wordt het 'geknipt' met behulp van enzymatische processen om het eenvoudig in kleinere fragmenten te hakken, zodat het meer biologisch beschikbaar en biologisch actief wordt.

In het kort houdt dit in dat gehydrolyseerde viscollageen beter opneembaar is in het lichaam.

Dit hangt af van jouw specifieke behoeften en eventuele begeleiding van een medische professional, maar gewoonlijk is een dosis van 10-12 gram van type I gebruikt in verschillende onderzoeken die de positieve voordelen van collageen aantonen.

Bestel Nu Voordelig Plent Viscollageen!