Recepten met collageenpoeder | Verrassend en lekker

Recepten met collageenpoeder

Als je op zoek bent naar lekkere manieren om je collageeninname te verhogen, dan hebben we geweldig nieuws voor je! In dit blogartikel zullen we ons gloednieuwe receptenboekje met collageenrecepten introduceren, speciaal ontworpen om jou te helpen bij het toevoegen van dit essentiële eiwit aan je dagelijkse voeding.

Collageen is ontzettend veelzijdig te gebruiken in allerlei recepten. Het is bovendien hittebestendig en dus ideaal om te gebruiken in jouw warme gerechten en baksels. Wij hebben een receptenboekje samengesteld met favoriete collageenrecepten. Vanaf deze pagina kun je het bestand (pdf) downloaden.

collageen recepten

Populaire Collageenproducten

Collageenpoeder is zo veelzijdig en makkelijk te gebruiken door je drankjes en maaltijden; als je het ons vraagt, zou in elk keukenkastje een pot collageenpoeder moeten staan.

Er zijn heerlijke smaken verkrijgbaar om bijvoorbeeld jouw drankjes, smoothies, koekjes, taart en ontbijt extra lekker te maken. Wil jij wel het voordeel van extra collageen, maar zonder de toegevoegde smaak, dan kies je voor een naturel versie die nagenoeg geen smaak heeft. Je kunt dit in bijna elk gerecht gebruiken door de neutrale smaak, ook in hartige gerechten.

Wat kun je verwachten in het collageen receptenboekje?

Het receptenboekje met collageenrecepten wordt steeds verder aangevuld. Sterker nog, als jij een toprecept hebt, dan horen we het graag en als we het plaatsen dan word jij beloond met een gratis pot Plent Viscollageen Chocolate Dream! Dus laat je beste recept maar doorkomen!

Een kleine greep uit de collageen recepten in het boekje:

  • Hot beauty chocolate
  • Raspberry cocktail
  • Tropical glow smoothie
  • Suikervrije fudge brownie
  • Paleo pancakes

Stuur jouw collageenrecept toe en win een GRATIS pot Plent Viscollageen Chocolate Dream

Heb jij een heerlijk, origineel recept met viscollageen? Stuur het naar ons toe en als jouw recept wordt gekozen, dan plaatsen wij het in het receptenboekje en ontvang jij een GRATIS pot Plent Viscollageen Chocolate Dream!

plent-products
collageen recepten smoothie

10% korting op collageen van Plent en Big Food

Gebruik de kortingscode:

COLLAGEN10

kortingscode collageen

Populaire Collageenproducten

Delen: