Recept vegan bietenburger
- By Trudy Peters
- 11 dec. 2020
Deze bietenburgers zijn gemaakt van quinoa, bonen en havermout. Een ideale vleesvervanger wat betreft het aminozuren profiel voor veganisten.
Ingredienten vegan bietenburger (6 mini burgers)
- 75 gram gekookte quinoa
- 120 gram bruine bonen
- 70 gram havermout
- 30 gram Plantforce naturel proteïne poeder
- 1 rode biet gekookt
- 2 tl chilipoeder
- 1 tl oregano
- 1 tl himalaya zout
Bereiding vegan bietenburger
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Meng alle ingredienten in een keukenmachine tot een mengsel.
- Maak van dit deeg 8 kleine of 4 grote burgers en leg zo op de ovenplaat met bakpapier.
- Bak de burgers in 25 min. in de oven.
Plantforce - Synergy Protein Natural - 3x 800g Voordeelpakket
€ 94,37
€ 104,85
€ 104,85
(Al vanaf 94,37 p/s)
Vandaag verzonden
Plantforce - Synergy Proteine - Alle Smaken - 4 x 400 g - (3+1 gratis)
€ 59,85
€ 79,80
€ 79,80
(Al vanaf 59,85 p/s)
Vandaag verzonden
Plantforce - Synergy Proteine - Alle Smaken - 4 x 800 g (3+1 Gratis)
€ 104,85
€ 139,80
€ 139,80
(Al vanaf 104,85 p/s)
Vandaag verzonden
Plantforce - Synergy Proteïne Naturel - 20 g
Waardering:
75%
Speciale prijs
€ 1,43
€ 1,95
Vandaag verzonden
Plantforce - Synergy Proteine Naturel - 400 g
Vandaag verzonden
Producten 1 tot 5 van 6 in totaal
Pagina
- U lees momenteel pagina 1
- Pagina 2
- Pagina Volgende
Delen:
Posted in Recepten and Gezonde voeding
Vergelijkbare producten