Nippy Breakfast

Nippy®️ Breakfast is een handig en compleet ontbijt. Het is de perfecte oplossing als je tijd en geld wilt besparen, je vlees... Nippy®️ Breakfast is een handig en compleet ontbijt. Het is de perfecte oplossing als je tijd en geld wilt besparen, je vleesconsumptie wilt verminderen, je eetpatroon wilt verbeteren of af wilt vallen. Wat jouw doelen ook zijn in het leven, aan je ontbijt kan het niet meer liggen. “M...

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Nippy Breakfast - Shaker
  Nippy Breakfast - Shaker
  Morgen in huis
  9,95
 2. Nippy Breakfast - Cappuccino - 1.5kg
  Nippy Breakfast - Cappuccino - 1.5kg
  Morgen in huis
  (Al vanaf 32,15 p/s)
 3. Nippy Breakfast - Aardbei Banaan - 1.5kg
  Nippy Breakfast - Aardbei Banaan - 1.5kg
  Morgen in huis
  (Al vanaf 31,46 p/s)
 4. Nippy Breakfast - Forest Fruit - 1.5kg
  Nippy Breakfast - Forest Fruit - 1.5kg
  Morgen in huis
  (Al vanaf 32,15 p/s)

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Nippy® Breakfast zorgt ervoor dat jij je ontbijt, of zeg gerust een complete maaltijd, binnen een handomdraai klaar hebt.
 
 
Maar wat is eigenlijk een gezond ontbijt?
 
Volgens het voedingscentrum begint je dag goed met een ontbijt vol keuzes uit de Schijf van Vijf. Ontbijten zorgt voor nieuwe energie na de nacht en brengt de spijsvertering op gang. Een goed en gezond ontbijt levert ongeveer 300 tot 400 kcal.
 
Belangrijkste feiten
 
Een gezond voedingspatroon helpt tegen ondervoeding in al zijn vormen en tegen niet-overdraagbare ziekten (NCD's), waaronder diabetes, hartaandoeningen, beroertes en kanker.
Ongezonde voeding en gebrek aan lichaamsbeweging leiden wereldwijd tot gezondheidsrisico's.
De energie-inname (calorieën) moet in evenwicht zijn met het energieverbruik. Er zijn aanwijzingen dat het total vet niet meer dan 30% van de total energie-inname mag bedragen om een ​​ongezonde gewichtstoename te voorkomen. De inname van verzadigde vetten moet minder zijn dan 10% van de totale energie-inname en transvetten tot minder dan 1% van de total energy-inname, met een verschuiving in vetconsumptie van verzadigde vetten en transvetten naar onverzadigde vetten en naar de eliminatie van transvetten .
De inname van vrije suikers beperken tot minder dan 10% van de totale energie-inname
Door de zoutinname op minder dan 6g per dag te houden, wordt hypertensia voorkomen en wordt het risico op hartaandoeningen en beroertes bij volwassenen verkleind.
 
"Nippy®️ Breakfast is complete voeding. De perfecte oplossing als je tijd en geld wilt besparen, je vleesconsumptie wilt verminderen, je eetpatroon wilt verbeteren of af wilt vallen. Wat jouw doelen ook zijn in het leven, aan je ontbijt kan het niet meer liggen. “Make it your day”"