Weggooien is zonde

Wij gooien producten niet weg als deze net over datum zijn of uit het assortiment gaan, maar bieden ze aan tegen een sterk gered... Wij gooien producten niet weg als deze net over datum zijn of uit het assortiment gaan, maar bieden ze aan tegen een sterk gereduceerd/symbolisch bedrag. Doe er je voordeel mee en hopelijk gooi je vanaf nu zelf ook minder weg ;-)

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Healthforce - Fruits of the earth 180gr poeder
    Healthforce - Fruits of the earth 180gr poeder
    Niet op voorraad
    Speciale prijs €  27,95 €  32,97 Vanaf €  26,95

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

WEGGOOIEN IS ZONDE

We zijn in Europa verwend, veel te verwend. Sta maar eens stil bij hoeveel je weggooit. Elke avond na het avondeten gaan alle restjes zo de biobak in. Elke week verdwijnen er weer aangebroken pakken drinken en verpakkingen met etenswaren vanuit de koelkast zo de vuilnisbak in.

Hier willen wij niet aan mee doen. Af en toe gebeurt het ook wel eens bij ons dat een product niet verkocht is voordat de houdbaarheids datum nadert of is verstreken (of uit het assortiment loopt). In veel (lees bijna alle) is er niets mis met het product en kan het ondanks de verlopen tht nog prima gebruikt worden. Het is zelfs zo dat het vaker aan de verpakking ligt of een product nog goed is en niet aan het product zelf. 

Daarom gooien wij de producten niet weg maar bieden wij ze aan tegen een sterk gereduceerd/symbolisch bedrag.

Doe er je voordeel mee en hopelijk gooi je vanaf nu zelf ook minder weg ;)