Plantforce - Synergy Protein Berry - 3x40 porties - Voordeelpakket
Plantforce® Synergy Protein Berry is een vegan eiwitpoeder van de hoogste kwaliteit die wordt gemaakt door pompoenpiteiwit, erwteneiwit en bruine rijsteiwit te combineren. Door deze drie te combineren, hebben we gezorgd voor een evenwichtige verhouding van alle essentiële aminozuren, vergelijkbaar met wei-eiwit.
Voordelen van Plantforce® Synergy Protein Berry:
- 100% schone en natuurlijke ingrediënten
- 100% plantaardige eiwitten
- Hypoallergeen - gluten-, soja- en zuivelvrij
- Licht verteerbaar
- Perfect aminozuurprofiel voor spieropbouw en -behoud
- Rijk aan BCAA, vergelijkbaar met whey-proteïne
Third Wave Nutrition Plantforce Berry Proteine - 800 gram
Plant Force Synergy Protein-serie van Third Wave Nutrition is speciaal ontworpen voor de gezondheidsbewuste consument die op zoek is naar een plantaardig eiwit poeder dat de hoogste kwaliteitsnormen en eisen unieke smaak, aangename textuur en natuurlijke ingrediënten voldoet.
Plantforce Synergy Protein is een perfecte synergie van allergieën en complementaire plantaardige eiwitten op basis van RAW. Verkrijgbaar in natuurlijke rassen, vanille en chocolade. De varianten vanille en chocolade wordt gemaakt met 100% natuurlijke aroma onder de strikte EU-regels, en wordt op natuurlijke wijze gezoet met steviolglycosiden gewonnen uit steviaplantens bladeren.
Alle producten zijn vrij van allergenen zoals melk, soja, tarwe en gluten en worden door gevoelige personen getolereerd vanwege hun allergene aard.
Plantforce Synergy Protein is geschikt voor veganisten
Third Wave Nutrition en haar productie en ontwikkeling
Producten van Thrird Wave Nutrition zijn allemaal kwaliteit standouts, producten die met kop en schouder boven de rest uitsteken. Als TWN een product maakt, doen ze dat om mede een nieuwe objectieve standaard neer te zetten.
Voorafgaand aan de oprichting van Third Wave Nutrition, hebben ze gewerkt aan de objectieve kwaliteitsbeoordeling van verschillende grondstoffen en productcategorieën. Conclusie was dat de voedselindustrie niet transparant is en dat het ook niet op het punt stond te veranderen. Juist daarom is TWN heel transparant in haar voorlichting over deze onderwerpen aan de consument en zorgverleners. Het is niet zo verrassend de meeste mensen veel moeite hebben om de feiten van fictie te scheiden.
Elk jaar wordt de markt overspoeld met talloze voedingsproducten en nieuwe merken. De realiteit is dat de meeste voedingsproducten op de markt is hetzelfde product is onder diverse private labels, slechts onderscheidend door marketingtruukjes en verkoopprijs, niet door kwaliteit en inhoud. Je hoeft alleen het aantal wei-eiwit poeders, visolie supplementen of multi-vitaminen te tellen om een idee te krijgen van de enorme hoeveelheid van soortgelijke producten, de meeste beweren uniek te zijn maar zijn dit zeker niet. Kwaliteit is uitgegroeid tot een modewoord.
Third Wave Nutrition wilt dit veranderen, maar met een stap tegelijk.
De Third Wave Nutrition rijst eiwit is het belangrijkste product in hun productie, niet een “raw” eiwit dat in bulk bij derden wordt aangeschaft, die overmatige bewerking heeft ondergaan, zoals hoge temperaturen of extractie met oplosmiddelen zoals hexaan. Omdat TWN alle stadia van de productie beheert, verandert de kleur van het natuurlijke poeder niet willekeurig doordat kwaliteit van de grondstoffen consistent is.
De plantaardige proteïne poeder van TWN onttrekt voorzichtig het eiwit door het gebruik te maken van minimale warmte, en zorgvuldige controle van elke stap van het productieproces. Het resultaat is een natuurlijk smakende rijst eiwit zonder de bitterheid zoals bij vele andere rijst eiwitten. Sommige fabrikanten verwarmen rijst eiwit waardoor een bruine reactie ontstaat waarbij een interactie veroorzaakt wordt tussen suikers en eiwitten. Dit doen zij om de bitterheid te verwijderen of het geschikt te maken voor gebruik in bepaalde voedingsmiddelen. Dit zal resulteren in een donkere kleur en waarschijnlijk een betere smaak, maar deze methode wordt niet door TWN gebruikt.
Nadat de productie is voltooid ondergaat de grondstof een aantal laboratoriumanalyses volgens de zeer hoge en constante kwaliteitsstandaard. De rijst eiwit ondergaat de meest uitgebreide screening om er zeker van te zijn dat er geen sporen van GGO’s (genetisch gemodificeerde organismen)in zitten, om aan de strenge eisen van de Europese Unie te voldoen.