The store will not work correctly when cookies are disabled.
-
Home
-
Blog
-
Recept vegan knolselderij bloemkoolsoep
Ingredienten vegan knolselderij bloemkoolsoep (4 porties)
- 300 gram bloemkool
- 300 gram knolselderij
- 150 gram pastinaak
- 1 groentebouillon
- 2 uien
- 1,5 courgette
- 1 teentje knoflook en 2 el macapoeder
- 1 el kokosolie
- water na behoefte
Bereiding vegan knolselderij bloemkoolsoep
- Snij de knolselderij, bloemkool en pastinaak in stukjes en kook het 10 min. met de groentebouillon en gember.
- Snij de ui en knoflook in stukjes en maak van de courgette spaghetti sliertjes.
- Warm de kokosolie op in een pan en bak hierin de ui en knoflook een paar minuten en voeg daarna de courgetti toe.
- Mix de soep met een mixer er serveer het daarna in kommetjes met de courgetti mix erop.
Posted in Recepten