Rice Protein

Plantforce rijstproteïne is een hoogwaardig rijsteiwit dat zorgvuldig wordt gewonnen uit bruine volkorenrijst. Het biedt een ho... Plantforce rijstproteïne is een hoogwaardig rijsteiwit dat zorgvuldig wordt gewonnen uit bruine volkorenrijst. Het biedt een hoogwaardige bron van eiwitten en essentiële aminozuren en is een perfect alternatief voor vegetariërs en veganisten.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

plantforce vegan rijstproteïne

Plantforce rijstproteïne

Plantforce is een van de meest vertrouwde en populaire merken bij PLENT. We zijn er trots op het volledige assortiment van hun plantaardige en biologische producten op onze webshop aan te bieden. Plantforce (by Third Wave Nutrition) stelt de kwaliteit van hun ingrediënten voorop en zorgt ervoor dat de productiemethoden optimaal zijn.

Eiwit levert de bouwstenen voor alle weefsels, via zijn aminozuurbestanddelen. Na een intensieve training moet onze spier worden gerepareerd en opnieuw opgebouwd, evenals ons bindweefsel zoals pezen en ligamenten.

Is Plantforce rijstproteïne goed verteerbaar?

Rijstproteïne is een handige, hoogwaardige bron van proteïne en essentiële aminozuren. De rijstkorrel wordt vermalen tot een poeder en scheidt enzymatisch het eiwit van de koolhydraten. Dit proces verwijdert verbindingen genaamd "anti-nutriënten" die anders de spijsvertering en opname zouden belemmeren (Bron: NCBI). Door de verwerking is de verteerbaarheid beter en de concentratie van essentiële aminozuren hoger (Bron: NCBI).

Welke smaken Plantforce rijstproteïne zijn er?

Het premium assortiment rijstproteïnepoeders van Plantforce is verkrijgbaar in drie heerlijke smaken: chocolade, naturel en vanille. En nog beter, ze worden gezoet met alleen de natuurlijke zoetstof stevia.

Belangrijkste gezondheidsvoordelen van rijstproteïne

Het is moeilijk om rijstproteïne te vinden dat aan alle eisen voldoet…. Tenminste, als je Plantforce rijstproteïne niet kent.

 • Biologisch
 • Geschikt voor veganisten
 • Smaakt heerlijk
 • Mengt goed
 • Biedt 30 gram hoogwaardige eiwitten per portie van 40 gram
 • Hypoallergeen - glutenvrij, sojavrij en zuivelvrij
 • Geen kunstmatige zoetstoffen, vulstoffen of onnodige ingrediënten
 • Compacte bron van hoogwaardige eiwitten
 • Kan net zo effectief zijn voor het stimuleren van spiergroei als wei-proteïne (Bron: NCBI)

Is vegan proteïne van Plantforce net zo effectief als dierlijke proteïne?

Plantaardige eiwitbronnen zorgen vaak voor verwarring. Kijkend naar het onderzoek, zowel dierlijk als menselijk onderzoek, is aangetoond dat plantaardige eiwitten net zo effectief kunnen zijn als dierlijke eiwitten (wanneer leucine wordt gematcht) bij het stimuleren van de spieropbouw (Bron: NCBI en NCBI).

Welke voordelen heeft een eiwitrijk dieet?

Het volgen van een plantaardig dieet kan het moeilijker maken om aan je eiwitbehoeften te voldoen. Plantforce rijstproteïne kan je helpen om aan je dagelijkse eiwitbehoeften te voldoen. Eiwitten zijn zeer belangrijk en in verschillende onderzoeken zijn veel voordelen aangetoond van een eiwitrijk dieet:

 • Helpt honger onder controle te houden, wat je een sneller vol gevoel geeft (Bron: NCBI)
 • Helpt bij het behouden van spiermassa, vooral bij caloriearme inname (Bron: NCBI)
 • Helpt bij het kwijtraken van kilo's (Bron: NCBI)
 • Helpt bij het opbouwen van spieren (Bron: NCBI)
 • Behoud van spierweefsel bij ziekte of blessure (Bron: NCBI)

Al met al biedt onze rijstproteïne van Plantforce een hoogwaardige, handige proteïnebron die goed mengt en heerlijk smaakt.