Gefermenteerde levertraan / boterolie

Vitamine K2 in boterolie werkt synergetisch met twee andere vet oplosbare activators in Cod liver oil, namelijk vitamine A en vi... Vitamine K2 in boterolie werkt synergetisch met twee andere vet oplosbare activators in Cod liver oil, namelijk vitamine A en vitamine D. Vitamine A en D geven een signaal aan de cellen om bepaalde eiwitten aan te maken, waar vitamine K2 deze eiwitten activeert. Blue Ice Royal is een gecom...

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Green Pasture gefermenteerde Levertraan/boter olie, Reguliere smaak – 240 ml GEL
  Green Pasture - Gefermenteerde Levertraan/boter olie - Naturel – 240ml Gel
  Waardering:
  100%
  Morgen in huis
  Speciale prijs 41,50 43,50 Vanaf 39,00
  (Al vanaf 39,00 p/s)
 2. Green Pasture gefermenteerde Levertraan/boter olie blend, Kaneel smaak – 240 ml GEL
  Green Pasture - Gefermenteerde Levertraan/boter Olie blend - Kaneel smaak – 240ml Gel
  Waardering:
  100%
  Morgen in huis
  Speciale prijs 42,50 43,50 Vanaf 39,00
  (Al vanaf 39,00 p/s)
 3. Green Pasture - Gefermenteerde levertraan/boterolie - 120 caps.
  Green Pasture - Gefermenteerde levertraan/boterolie - 120 caps.
  Waardering:
  92%
  Morgen in huis
  Speciale prijs 38,95 40,95 Vanaf 37,00
  (Al vanaf 37,00 p/s)

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Levertraan is de olie die wordt gewonnen uit de lever van Atlantische kabeljauw. Het wordt vaak gezien als een voedingssupplement en zit boordevol voedingsstoffen. Het is een van de beste bronnen van omega-3 vetzuren (EPA en DHA), en het bevat relatief veel vitamine A en vitamine D. De exacte concentratie van voedingsstoffen in levertraan is afhankelijk van de soort kabeljauw of Gadus, de olie is afkomstig van.

Levertraan werd voor het eerst gebruikt in de geneeskunde in 1789, om reuma te behandelen, gevolgd door rachitis in 1824. In de jaren 1930 werd het vaak aan kinderen gegeven om rachitis en andere aandoeningen veroorzaakt door vitamine D-tekort te helpen voorkomen.

Andere visoliën worden gewonnen uit het weefsel van diepzeekoud water vissen, waaronder tonijn, forel, makreel, haring, zalm en kabeljauw. Levertraan komt alleen van de lever van kabeljauw. Het bevat minder omega-3 vetzuren dan gewone visolie, maar meer vitamine A en D. De combinatie van gefermenteerde kabeljauw levertraan (CLO) en boterolie wordt gebruikt ter stimulatie en ondersteuning van het algeheel welzijn.

Dr. Price bemerkte een synergie tussen geconcentreerde boterolie en gefermenteerde Cod liver oil . Vitamine K2 in boterolie werkt synergetisch met twee andere vet oplosbare activators in Cod liver oil, namelijk vitamine A en vitamine D. Vitamine A en D geven een signaal aan de cellen om bepaalde eiwitten aan te maken, waar vitamine K2 deze eiwitten activeert. Blue Ice Royal is een gecombineerde variant bestaande uit 1/3 boterolie en 2/3 gefermenteerde Cod liver oil.