Fruit

Vriesdrogen is het proces waarbij vloeistof van een product wordt verwijderd, zoals voedsel, om de houdbaarheid te verlengen, he... Vriesdrogen is het proces waarbij vloeistof van een product wordt verwijderd, zoals voedsel, om de houdbaarheid te verlengen, het gewicht te verminderen en de kwaliteit te behouden. Vanwege de kosten van vriesdrogen, het is het best gebruikt voor premium-producten van premium kwaliteit. ...

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. BIG FOOD Maca - 500 gram
  BIG FOOD - Maca - 500 gram - SALE
  Waardering:
  100%
  Morgen in huis
  Speciale prijs 9,95 12,95 Vanaf 7,95
  (Al vanaf 7,95 p/s)
 2. Big Food Acerola poeder
  Big Food - Acerola Poeder - 200 gram
  Morgen in huis
  (Al vanaf 19,95 p/s)
 3. Big Food Chaga Poeder 175 gram
  Big Food - Chaga Poeder - 175 gram
  Morgen in huis
  (Al vanaf 14,95 p/s)
 4. Big Food Chaga Poeder 350 gram
  Big Food Chaga poeder RAW - 350g
  Morgen in huis
  (Al vanaf 24,95 p/s)
 5. Big Food Acerola poeder RAW - 400g
  Big Food Acerola poeder RAW - 400g
  Morgen in huis
  29,95
  (Al vanaf 32,95 p/s)
 6. big food camu camu 500 gram
  Big Food Camu Camu poeder RAW - 500g
  Waardering:
  98%
  Morgen in huis
  Speciale prijs 33,95 36,95 Vanaf 28,95
  (Al vanaf 28,95 p/s)
 7. big food camu camu 250 gram
  Big Food Camu Camu poeder RAW - 250 gram
  Waardering:
  98%
  Morgen in huis
  (Al vanaf 17,96 p/s)
 8. Big Food Camu Camu poeder - 1kg
  Big Food Camu Camu poeder RAW - 1kg
  Waardering:
  98%
  Morgen in huis
  Speciale prijs 59,95 69,95 Vanaf 55,50
  (Al vanaf 55,50 p/s)

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Plent fruit assortiment

Hier bij Plent bieden we een van de meest diverse en uitgebreide reeks voedzame, tropische fruitpoeders aan. Deze zijn allemaal gevriesdroogd en minimaal verwerkt om de voedingskwaliteit van de krachtige vitamines en mineralen het beste te beschermen.

Ons assortiment

Acerola

Acerola, of Malpighia emarginata, is een heerlijke kersachtige bes die wordt gekweekt uit de diepe struiken van Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en Mexico. Vanwege deze tropische oorsprong wordt er soms naar verwezen als de ‘Barbados-kers’.

Net als al onze producten is ons acerolapoeder 100% biologisch en bevat het geen extra ingrediënten. Bovendien wordt het gevriesdroogd bij zeer lage temperaturen van 40-50 ° om het volledige lichaam aan voedingsstoffen intact te houden. Het verfrissende poeder bevat ook verschillende essentiële voedingsstoffen, waaronder vitamine A, B1, B2, B3, calcium en ijzer uit de natuurlijke kersachtige bes.


Bijenpollen

Camu Camu

Camu Camu-fruit is een populaire superfood met een rijk voedingsprofiel en een hoog antioxidantpotentieel. Deze krachtige bessen bloeien in het hart van het Peruaanse regenwoud aan de rivierstruik, Myrciaria dubia. De bessen smaken zuur als ze in de hele vorm worden gegeten, dus we hebben ze gecondenseerd tot een fijn, voedzaam poeder. Bij het maken van het poeder gebruiken we vriesdroogmethoden in plaats van uitdroging om ervoor te zorgen dat de voedingskwaliteit van de bessen intact blijft.

Maar geloof ons niet, lees hieronder om enkele redenen te zien waarom het exotische fruit uit de Amazone zo fantastisch is!

 • Vitamine C
 • Magnesium
 • Kalium
 • Antioxidanten

Ons biologische bijenpollen is een nieuw opkomende, voedzame nectar boordevol B-vitamines, antioxidanten, essentiële en vetzuren. Het is steeds populairder geworden in de gezondheidsgemeenschap en biedt een uitgebreid en kleurrijk voedingsprofiel met meer dan 200 actieve verbindingen. Bij PLENT gebruiken we alleen de meest delicate kweekmethoden om de grote verscheidenheid aan enzymen en voedingsstoffen zo goed mogelijk te behouden.

In Duitsland is bijenpollen officieel erkend als medicinaal voedingsproduct door de gezondheidsraad. Ons polyflorale stuifmeel is afkomstig van een reeks verschillende bloemsoorten, verzameld door foeragerende bijen. Eenmaal bereikt, combineren de bijen dit stuifmeel met nectar of speekseloplossing. Het wordt vervolgens getransporteerd, overgebracht naar en opgeslagen in de honingraten van de bijenkorf, en verzegeld met een laag was en honing. Dit wordt ‘bijenbrood’ genoemd, en zodra het verzegeld is, begint het te gisten om het voedingsprofiel zo goed mogelijk te behouden. De bijen weten echt wat ze doen, hè?

 • Antioxidanten
 • B-vitamines
 • Essentiële vetzuren
 • Essentiële aminozuren