Algen

Algen, waaronder chlorella, kelp en spirulina, zijn onlangs enorm populair geworden vanwege hun voedingswaarde. PLENT is een one... Algen, waaronder chlorella, kelp en spirulina, zijn onlangs enorm populair geworden vanwege hun voedingswaarde. PLENT is een one-stop-shop voor alle algenproducten, en hier hebben we kortingen voor bulkaankopen!

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

algen

Algen

Onze algenproducten zijn fijne, zeer krachtige poeders die zijn samengesteld uit een verscheidenheid aan superfoodalgen. Ons assortiment omvat onder andere chlorella, spirulina en kelp, maar ook tarwegras, gerstegras, moringa, matcha en hennep. Deze natuurlijke voedingsmiddelen zijn steeds populairder geworden vanwege hun uitgebreide voedingswaarden. Vanwege de unieke smaak vinden sommigen het niet lekker om te eten.

Onze poeders geven daarentegen een geconcentreerde opname van de voedingsstoffen, in een vorm die snel kan worden gebruikt en verteerd.

Ons assortiment

Chlorella

Chlorella, Chlorella Vulgaris, is een eencellige zoetwateralg die afkomstig is uit de Chlorellaceae-familie. In de afgelopen jaren is chlorella, net als spirulina, enorm populair geworden als voedingssupplement, vanwege het rijke en diverse voedingsprofiel.

Het algen-superfood bestaat voor ongeveer 50-60% uit eiwitten en biedt ook bronnen van belangrijke vitamines en mineralen, chlorofyl en carotenoïden (bijv. luteïne). Door de superfood-algen tot een krachtig poeder te vermalen, kan slechts één theelepel je voorzien in je dagelijkse behoeften van veel van deze micronutriënten.

  • Volledige eiwitbron
  • Vitamine B7, B12 & K
  • IJzer, magnesium en kalium
  • Antioxidanten
  • Chlorofyl

Spirulina

Spirulina is een geweldig, aquatisch superfood. De planktonische, blauwgroene alg levert voedingsstoffen en zuurstof voor het waterleven. Het maakt deel uit van het menselijke dieet sinds het eeuwen geleden door de Azteken werd ontdekt. Het is een van nature rijke bron van ijzer, magnesium, koper en een reeks antioxidanten.

  • Volledige eiwitbron
  • IJzer, magnesium en koper
  • Phycocyanine
  • Chlorofyl

Chlorella-Spirulina combo-formule

Veel mensen vinden het vervelend om tussen chlorella en spirulina te kiezen, en dat is nu ook niet meer nodig! We hebben beide superfoods gecombineerd tot een hypermoderne formule.

Kelp poeder

Kelp is een onderwateralg, die diepgroen van kleur is en boordevol krachtige voedingsstoffen zit. Onze biologische kelp wordt gekweekt in de koele ondiepten langs de Canadese kust en kan worden toegevoegd aan een scala aan drankjes en gerechten.