Dr Detox Box

Wanneer je besluit te gaan detoxen, wil je natuurlijk liefst het best mogelijke resultaat. Om je detox zo effectief mogelijk uit te voeren, is het goed om onderstaande adviezen op te volgen:

 • Drink tijdens het detoxen vooral gember, munt of een andere kruidenthee.
 • Rook tijdens het detoxen geen sigaretten,
 • Drink tijdens de detox geen alcohol, koffie of cafeïne-bevattende thee
 • Houdt er rekening mee dat je laag in energie zit, dus ga bewust om met sporten. Daarmee bedoelen we: Doe niet veel meer dan wat lichte cardio. 
 • Het kan voorkomen dat je sterke behoefte hebt aan eten. Wilskracht is heel belangrijk bij een detoxkuur, maar overdrijf het niet. Voel je je echt niet goed? Bel dan even onze klantenservice of eet sowieso even een soepje.

Probeer na het detoxen de detoxkuur qua tijdstippen voort te zetten en ruil de sappen dan in voor vast voedsel.

2 artikel(en)

per pagina

 • Dr Detox Box 5 Dagen Detox Kuur 45 flesjes

  Dr Detox Box
  Wil jij je lichaam 5 dagen lang ondersteunen in het natuurlijke reinigingsproces? Dan is deze 5-daagse DrDetoxBox perfect voor jou.

  Ga vroeg naar bed, beoefen lichte cardio en drink je sappen op de juiste tijdstippen. Dit is de perfecte combinatie voor een effectieve reset. DrDetoxBox gelooft sterk in regelmaat en een krachtige mindset. De 5-daagse DrDetoxBox is een pakket voor mensen die al wat vaker hebben gedetox’ed. Het is een zeer goed hulpmiddel om op het gebied van voeding de balans eens even op te maken. Zo kun je jouw gezondheidsdoelen makkelijker bereiken. Het idee is dat je je na een detoxkuur van de DrDetoxBox wilskrachtiger en meer in balans voelt dan daarvoor. Go get ‘em!

  PER BOX:
  593GRAM KOOLHYDRATEN
  11,2GRAM VET
  35,3GRAM PROTËINE
  Inhoud:
  €  159,00
 • Dr Detox Box 7 Dagen Detox Kuur 63 flesjes

  Dr Detox Box
  Inhoud:
  €  219,00

2 artikel(en)

per pagina