Klaire Labs

Claire Farr richtte op basis van een persoonlijke medische behoefte Klaire Labs op met als uitgangspunt dat schone formuleringen van farmaceutische kwaliteit het model moeten zijn voor voedingssupplementen. De medische gemeenschap merkte dit op en Klaire Labs werd de standaarddrager van zu...

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Pionier in professionele voeding - Kwaliteitsnormen stellen sinds 1969

Claire Farr richtte op basis van een persoonlijke medische behoefte Klaire Labs op met als uitgangspunt dat schone formuleringen van farmaceutische kwaliteit het model moeten zijn voor voedingssupplementen. De medische gemeenschap merkte dit op en Klaire Labs werd de standaarddrager van zuiverheid, potentie en prestaties.

Het begin

In 2013 zagen de ondernemers van Soho Flordis International (SFI) in Klaire Labs een gedeelde visie en wilden zij zustermerken ProThera en Aanvullende recepten verenigen volgens de grondbeginselen van Claire Farr zelf. Daartoe heeft SFI een enorme investering gedaan in een speciaal gebouwde cGMP-fabriek in Reno. Terwijl we elk product in de portefeuille overzetten naar de nieuwe Klaire Labs-faciliteit, evalueerden we de formuleringen met behulp van de veeleisende Klaire-kwaliteitslens en verenigd onder de merkparaplu en filosofie van Klaire Labs.

Klaire vandaag

Geleid door een toegewijd team van zeer bekwame professionals, vertegenwoordigt het executive team van Klaire Labs tientallen jaren van excellentie op wetenschappelijk, productie-, verkoop- en marketinggebied. Ons team deelt een passie voor het veranderen van de manier waarop mensen natuurlijke gezondheidszorg beschouwen, een holistische toewijding aan premium, professionele kwaliteit en diepgaand inzicht in de categorie voedingssupplementen. Klaire Labs heeft een sterke reputatie bij de meest selectieve zorgverleners.

Waarom artsen Klaire Labs kiezen.

Via gerespecteerde oudere merken en voortdurende innovatie van nieuwe producten biedt Klaire Labs een robuuste portfolio met nutraceuticals in meerdere categorieën. Onze primaire aandachtsgebieden zijn Stemming en cognitie, Gezond ouder worden, Vrouwengezondheid, en met name Microbiome en GI Health, waar Klaire trots de toonaangevende professioneel gedistribueerde probiotische lijn in de Verenigde Staten claimt, Ther-Biotic®.