Novequin PET

Spijsverteringsproblemen zijn tegenwoordig een veel voorkomend probleem bij huisdieren. Stress, lichamelijke belasting en veroud... Spijsverteringsproblemen zijn tegenwoordig een veel voorkomend probleem bij huisdieren. Stress, lichamelijke belasting en veroudering eisen een tol voor het lichaam van een dier. U kunt uw huisdier meenemen om de dierenarts te zien, maar zij zullen waarschijnlijk iets voorschrijven dat de ...

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Geformuleerd om het gevoelige spijsverteringssysteem van uw huisdier tevreden te houden en goed te laten werken.

Heb je een van de volgende problemen bij je huisdier opgemerkt?

✓ Diarree
✓ Tranen
✓ Slechte adem
✓ Schimmelinfecties
✓ Constipatie

Als uw huisdier een of meer van deze symptomen heeft ervaren, dan hebben zij hoogstwaarschijnlijk een gevoelig en onevenwichtig spijsverteringskanaal.

Spijsverteringsproblemen zijn tegenwoordig een veel voorkomend probleem bij huisdieren. Stress, lichamelijke belasting en veroudering eisen een tol voor het lichaam van een dier. U kunt uw huisdier meenemen om de dierenarts te zien, maar zij zullen waarschijnlijk iets voorschrijven dat de potentiële risico's voor schadelijke bijwerkingen heeft.

Novequin PET is een volledig natuurlijk, veilig alternatief dat spijsverteringsstoornissen bestrijdt. Deze speciale formule biedt uw huisdier de probiotica en enzymen die nodig zijn om een gezond, gelukkig leven te garanderen.

Voeg Novequin PET toe aan het dieet van uw huisdier om hen te helpen.