Betaling en Verzending

veilig betalen

Betaling

Als u iets bij ons koopt heeft u verschillende betalingsmogelijkheden. Onze partenr in het afhandelen van het betalingsverkeer is de firma MOLLIE.

Afrekenen doet u veilig via onze https verbinding 

Mollie verwerkt betalingen voor talloze webshops. Je kunt Mollie zien als een tussenpersoon; zij zorgen ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar de webshop gaat. Omdat Mollie het betalingsproces uit handen neemt voor de webshop, zie je Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift staan.

Wij hanteren als betaalmethode:

Ideal betalen - Ideal betalen is veilig betalen via internetbankieren van uw eigen bank. Dit betaalmiddel is alleen beschikbaar voor Nederlandse rekeninghouders. U kunt met Ideal betalen als u een rekening heeft bij een van deze banken: ABN AMRO, ASN, Rabobank, Friesland Bank, ING, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot

Mistercash / Cash/Bancontact - Mistercash is gericht op Belgische rekeninghouders. Voor Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen eenvoudig en veilig online betalen. De betaling geschiedt aan de hand van de gegevens van de klant en het kaartnummer. Vervolgens wordt er nog een identificatie check gedaan zoals dat gebruikelijk is bij de eigen bank.

Direct Ebanking of SofortBanking - SofortBanking is met name populair in Duitsland maar daarnaast wordt dit ook in Oostenrijk, Zwitserland en Belgie gebruikt als online betaalmiddel.

Paypal - Paypay is betalen met uw e-maiadres. U moet reeds een PayPal account hebben wilt u hier gebruik van maken. PayPal is een internationale betaalmethode die vooral veel gebruikt wordt bij aankopen op Ebay. Het wordt als een voordeel gezien dat er hierbij geen rekeningnummers/creditcardnummers vrijgegeven worden.

Bank overschrijving - U kunt het bedrag per overschrijving overmaken. Zodra het bedrag op onze rekening staat gaan we over tot verzending van de order.

Klanrna - Probeer het eerst en betaal later. Met Klarna betaal je niets voordat je het product hebt ontvangen.

 

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen €4,95 per bestelling. Boven de €45,- wordt binnen Nederland en Belgie gratis verzonden!

Verzending

Wij verzenden onze producten met PostNL. Het kan 1 - 3 dagen duren totdat uw pakket bezorgd wordt. Dit is afhankelijk van de huidige voorraad. De voorraad weergegeven op de website is slechts een indicatie. Het kan zijn dat het product toch uitverkocht is omdat het via een ander kanaal verkocht is.

Bij pakketpost is het mogelijk het pakket te volgen op de website van PostNL. Wanneer uw pakket verzonden is ontvangt u deze Track & Trace automatisch per mail. U kunt op deze website: http://www.postnlpakketten.nl/klantenservice/tracktrace/ uw pakket volgen. Helaas is dit voor brievenbuspost niet mogelijk.

Shipping & costs for countrys other then The Netherlands and Belgium you can find them -> HERE 

 

Bestelling afhalen

Het is op het moment niet mogelijk om een bestelling af te halen in het magazijn. Ivm strenge ISO eisen is het magazijn helaas alleen toegankelijk voor personeel.