Cholesterol

Cholesterol is een wasachtige substantie. Het is niet inherent "slecht". In feite heeft uw lichaam het nodig om cellen te bouwen... Cholesterol is een wasachtige substantie. Het is niet inherent "slecht". In feite heeft uw lichaam het nodig om cellen te bouwen. Maar te veel cholesterol kan een probleem vormen.

Cholesterol komt uit twee bronnen. Je lever maakt al het cholesterol aan dat je nodig hebt. De rest...

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Tested Nutrition - Omega 3-6-9 - 180 caps
  Tested Nutrition - Omega 3-6-9 - 180 caps
  Morgen in huis
  (Al vanaf 11,01 p/s)
 2. Tested Nutrition - CLA - 120 caps
  Tested Nutrition - CLA - 120 caps
  Morgen in huis
  (Al vanaf 13,57 p/s)
 3. Vitals - Rode Gist Rijst Biologisch - 60 caps.
  Vitals - Rode Gist Rijst Biologisch - 60 caps.
  Morgen in huis
  Speciale prijs 18,95 22,95 Vanaf 17,95
  (Al vanaf 17,95 p/s)
 4. Vitals - Rode Gist Rijst met Ubiquinol - 60 capsules
  Vitals - Rode Gist Rijst met Ubiquinol - 60 capsules
  Morgen in huis
  Speciale prijs 39,95 49,95 Vanaf 36,95
  (Al vanaf 36,95 p/s)
 5. Vitals Curcumine SLCP
  Vitals Curcumine SLCP - 60 capsules
  Morgen in huis
  Speciale prijs 32,95 39,95 Vanaf 29,95
  (Al vanaf 29,95 p/s)
 6. Vitals Curcumine SLCP
  Vitals Curcumine SLCP - 120 capsules
  Morgen in huis
  Speciale prijs 59,95 69,95 Vanaf 53,95
  (Al vanaf 53,95 p/s)
 7. plent CURCUMA MET ZWARTE PEPER – 180 CAPSULES
  PLENT CURCUMA MET ZWARTE PEPER – 180 CAPSULES
  Niet op voorraad
  (Al vanaf 29,95 p/s)

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Cholesterol is een wasachtige substantie. Het is niet inherent "slecht". In feite heeft uw lichaam het nodig om cellen te bouwen. Maar te veel cholesterol kan een probleem vormen.
 
Cholesterol komt uit twee bronnen. Je lever maakt al het cholesterol aan dat je nodig hebt. De rest van het cholesterol in uw lichaam is afkomstig van dierlijk voedsel. Vlees, gevogelte en volle zuivelproducten bevatten bijvoorbeeld allemaal cholesterol, dat cholesterol in de voeding wordt genoemd.
 
Diezelfde voedingsmiddelen bevatten veel verzadigde vetten en transvetten. Die vetten zorgen ervoor dat uw lever meer cholesterol aanmaakt dan anders het geval zou zijn. Voor sommige mensen betekent deze extra productie dat ze van een normaal cholesterolniveau naar een ongezond gaan.
 
Sommige tropische oliën - zoals palmolie, palmpitolie en kokosolie - kunnen je lever ook triggeren om meer cholesterol aan te maken. Deze oliën worden vaak aangetroffen in gebakken goederen.
 

Cholesterol supplementen

CureSupport CureitCurcuma

Er is momenteel geen kruid waar zo veel onderzoek naar wordt gedaan als curcuma (kurkuma). Het is een zeer gezond en krachtig kruid met veel gezondheidsbevorderende effecten. Curcuma is tevens goed voor het cholesterol.

Rode gist rijst

Het bekendste supplement voor het cholesterol is Rode gist rijst (red yeast rice). Dit supplement wordt alleen gebruikt voor het cholesterol. Het heeft geen belangrijke andere effecten. Rode gist rijst werkt direct op het cholesterol. Om die reden is het voor de meeste mensen beter om in eerste instantie te kiezen voor de andere supplementen op deze pagina.

Groene thee

Groene thee is erg gezond. Dat is al lange tijd bekend. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het ook goed is voor het cholesterol.

Artisjok

Artisjok wordt veel gebruikt om zijn gunstige invloed op de lever. En ook voor cholesterol en hart en bloedvaten is het verstandig om dagelijks artisjok in te nemen.

Knoflook

Knoflook is het lekkerste 'supplement' voor hart en bloedvaten en cholesterol. Helaas is het echter niet altijd even handig om flink wat knoflook te eten. Een knoflook supplement zorgt dan voor een iets minder sterke geur.