Algomed

Algomed is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van pure en hoogwaardige chlorella. Ze staan ​​vooral bekend om hun... Algomed is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van pure en hoogwaardige chlorella. Ze staan ​​vooral bekend om hun geavanceerde productiemethoden. Om de kwaliteit van alle culturen te verbeteren en de vervuiling te verminderen, ze hebben een gesloten gepatenteerd glazen leid...

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Algomed Chlorella 350g
  Algomed® - Chlorella poeder - 350gr
  Waardering:
  95%
  Morgen in huis
  Speciale prijs 52,50 57,50 Vanaf 47,00
  (Al vanaf 47,00 p/s)
 2. Algome® - Chlorella 100G - (400 Tabletten a 250mg p/st)
  Algomed® - Chlorella 100G - (400 Tabletten a 250mg p/st)
  Waardering:
  95%
  Morgen in huis
  Speciale prijs 27,95 29,75 Vanaf 25,00
  (Al vanaf 25,00 p/s)

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Algomed

Algomed is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van pure en hoogwaardige chlorella. Ze staan ​​vooral bekend om hun geavanceerde productiemethoden. Om de kwaliteit van alle culturen te verbeteren en de vervuiling te verminderen, hebben ze een gesloten gepatenteerd glazen leidingsysteem ontwikkeld.


De hoogwaardige chlorella bevat een indrukwekkend voedingsprofiel, dankzij het nauwgezette productiesysteem. Dit omvat een glazen leidingsysteem van meer dan 500 kilometer!


Bovendien zorgt een intern team van analisten ervoor dat het product is gecertificeerd volgens internationale normen. Bekijk deze video voor meer informatie.


Wat is chlorella?

Chlorella, Chlorella Vulgaris, is een eencellige zoetwateralg die afkomstig is uit de familie Chlorellaceae . In de afgelopen jaren is chlorella, net als spirulina, enorm populair geworden als voedingssupplement, vanwege het rijke en diverse voedingsprofiel.


Superfood is een term die tegenwoordig vaak wordt misbruikt. Het mag alleen worden gebruikt voor voedingsmiddelen die rijk zijn aan een breed scala aan voedingsstoffen en wordt daarom als ‘bijzonder gezond’ beschouwd. Chlorella is een voedingsmiddel dat aanvankelijk werd beschouwd als een voedingsalternatief om in de behoeften van de bevolking te voorzien vanwege hun rijke voedingsprofiel, en dat het label van superfood heeft gekregen.


De algen-superfood bestaat voor ongeveer 50-60% uit eiwitten en biedt ook bronnen van belangrijke vitamines en mineralen, chlorofyl en carotenoïden (bijv. luteïne). Door de superfood-algen tot een krachtig poeder te vermalen, kan de voedingsdichtheid van slechts één theelepel u voorzien in uw dagelijkse behoeften van veel van deze micronutriënten.

 • Volledige eiwitbron
 • Vitamine B7, B12 & K
 • IJzer, magnesium en kalium
 • Antioxidanten
 • Chlorofyl