THE BIG FOOD COMPANY - BIG FOOD Superfood

BIG FOOD gelooft dat de natuur zelf het beter weet, net zoals je moeder of haar haar moeder en daarom wanneer het aankomt op GOED VOELEN dan weet niemand het beter dan MOEDER NATUUR. Door het selecteren van alleen maar de allerbeste en meest krachtige natuurlijke, biologische voedingsstoffen, bomvol met smaak, groots in resultaat, maakt BIG FOOD het je makkelijk om kracht toe te voegen aan je dagelijkse voeding.

Chlorella

chlorella

Wat is chlorella?

Chlorella is een van de oudste soorten algen in de hele wereld en wordt liefkozend 'het juweel van het oosten' genoemd. Je hoeft dus ook niet lang te raden om weten waar deze soort algen vandaan komt. Juist! ,  inheems in het Verre Oosten, met name in Japan en Taiwan, Chlorella is een soort algen die gedijen in zoet water, met een enkele celstructuur.

Chlorella is niet alleen supergezond, het is ook zeer duurzaam, omdat het in staat is om zich gemiddeld 8 keer in één dag te vermenigvuldigen. Deze alg is verrijkt met chlorofyl en talloze andere voedingsstoffen, wat betekent dat het op talloze verschillende manieren talloze gezondheidsvoordelen biedt. Onderzoek heeft aangetoond dat chlorella niet alleen tal van gezondheidsproblemen en kwalen kan behandelen en voorkomen, maar ook ondersteunend bij gewichtsbeheersing wat resulteert in hogere energieniveaus.

Net als Spirulina is Chlorella een blauw-groene alg, hoewel de voordelen die het kan bieden heel verschillend zijn, waardoor deze alg erg uniek is. Omdat Chlorella bekend staat om haar enorme hoeveelheid aan gezondheidsvoordelen is chlorella verkrijgbaar in supplementvorm, zodat je de voordelen van deze fantastische alg in huis kunt halen, in het comfort van je eigen huis.. Chlorella poeder supplementen werken heel goed met andere voedzame ingrediënten en is als tablet heel makkelijk in te nemen

Wat zijn de voordelen van chlorella?

Chlorella biedt een hele kakofonie van gezondheidsvoordelen voor het menselijk lichaam, hieronder de belangrijkste.

Zeer voedzaam

Een reden waarom zoveel mensen dagelijks met chlorella worden aangevuld, is dat het zo enorm voedzaam is. Chlorella zit boordevol vitamine A, vitamine C, B-vitaminen, magnesium, ijzer, zink, koper en eiwit.

Ondersteunt het immuunsysteem

Omdat chlorella zoveel vitamines, mineralen, antioxidanten en andere voedingsstoffen bevat, helpt het om het immuunsysteem te ondersteunen en te versterken. Dit is erg belangrijk omdat hoe sterker ons immuunsysteem is, hoe gezonder we zijn en hoe minder kans we hebben dat we ziek worden. Studies hebben aangetoond dat regelmatige chlorella-suppletie de productie en activiteit van T-cellen kan verhogen, wat betekent dat je lichaam meer natuurlijke antilichamen zal hebben, waardoor je gezonder wordt.

Rijk aan plantaardige eiwitten

Voor diegenen onder u die een plantaardig dieet volgen, of die gewoon geen reguliere, op zuivel gebaseerde eiwitsupplementen kunnen gebruiken, is chlorella ideaal. De algen bevatten ongeveer 16 g eiwit per ons en bovendien bevat het een combinatie van essentiële en niet-essentiële eiwitten en aminozuren. Voor mensen die hun spiermassa willen vergroten of behouden, is chlorella perfect.

Wat verkopen wij ?

Bij Plent.nl verkopen wij de Chlorella van Algomed. Algomed wordt in duitsland geproduceert onder gecontroleerde omstandigehden om de aller hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. Daarnaast kan je ook chlorella kopen van Big Food. Deze verkopen Chlorella in small bulk verpakkigen van 1kg om een zo scherp mogelijke prijs kwaliteit verhouding te kunnen bieden aan de gebruikers die op dagelijkse basis chlorella nemen. 

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina