Greens

Plantforce' krachtige greens-blend is een formule die alle supergroenten van de hoogste kwaliteit combineert, zoals chlorella, s... Plantforce' krachtige greens-blend is een formule die alle supergroenten van de hoogste kwaliteit combineert, zoals chlorella, spirulina, brandnetel, alfalfa, boerenkool en pepermunt. Deze supergroenten zijn gedroogd en vermalen tot een geconcentreerd poeder dat je een energieboost zal gev...

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Plantforce greens
  Plantforce® - Greens - 200 gram
  Morgen in huis
  Speciale prijs 22,95 24,95

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

plantforce greens

Greens blends

Plantforce krachtige greens blends bestaan uit supergroenten van de hoogste kwaliteit. Deze groenten bevatten elk een breed scala aan essentiële en niet-essentiële vitamines en mineralen, antioxidanten en andere fytonutriënten.

De algen chlorella en spirulina in onze hoogwaardige blends zijn enorm populair als superfood supplement. Sommige onderzoeken hebben aangetoond dat ze verschillende voedingsstoffen en verbindingen bevatten die een reeks aan gezondheidsvoordelen kunnen bieden.

Plantforce Greens Blend

Om een complete greens blend te maken, voegden we enkele van de meest voedzame planten toe aan het krachtige poeder. Deze extra groenten helpen om het uitgebreide voedingswaardeprofiel van het Greens poeder van Plantforce compleet te maken.

Ingrediënten Plantforce Greens Blend

 • Snijbiet
 • Spinazie
 • Chlorella
 • Spirulina
 • Brandnetel
 • Boerenkool
 • Pepermunt

De belangrijkste ingrediënten van een greens blend

Ons assortiment hoogwaardige greens blends combineren verschillende krachtige supergroene planten en algen. Door de combinatie van deze groenten zijn onze producten een totaaloplossing voor veel essentiële vitamines, mineralen, essentiële vetten, aminozuren en veel aanvullende fytonutriënten.

Biologische snijbiet

Snijbiet uit de Chenopodioideae -familie, neemt een vergelijkbare positie in als boerenkool onder de donkere bladgroenten vanwege het gevarieerde voedingswaardeprofiel dat vooral rijk is aan vitamine A, C, K en magnesium.

Biologische spinazie

We kennen allemaal spinazie toch? Deze voedingsrijke supergroente staat bekend om een reeks gezonde verbindingen zoals vitamine A, C, foliumzuur en calcium. Maar de smaak weerhoudt mensen er gewoonlijk van om de groente te eten. Geen zorgen! Ons geconcentreerde groentepoeder bevat een gezonde dosis spinazie.

Organische chlorella

Eencellige zoetwateralgen die afkomstig zijn uit de familie C hlorellaceae. In de afgelopen jaren zijn groene algen enorm populair geworden als voedingssupplement, vanwege het rijke en diverse voedingswaardeprofiel en als een complete bron van eiwitten boordevol antioxidanten zoals chlorofyl.

Biologische spirulina

Planktonische algen werden voor het eerst ontdekt door de Azteken en maken al eeuwen deel uit van het menselijke dieet. Het is om deze reden dat de Wereldgezondheidsorganisatie deze superalg beschouwt als een van de meest voedzame superfoods ter wereld! Het zit boordevol mineralen, vitamines en antioxidanten.

Biologische brandnetel

Een kruidachtige plant uit de Urticaceae -familie, gecultiveerd in de warme klimaten van Azië, Noord-Afrika en Nieuw-Zeeland (Bron: Plants of the world online). Het bevat verschillende gezonde flavonoïden, waaronder quercetine, kaempferol en pelargonidine (Bron: Examine). Dit zijn krachtige antioxidanten die kunnen helpen om ontstekingen en het risico op ziekten te verminderen.

Biologische boerenkool

Boerenkool staat bekend als een van de meest voedzame voedingsmiddelen ter wereld en is een groene groente die veel wordt gebruikt in salades en gerechten. Veel mensen vinden het moeilijk om te eten vanwege de textuur en smaak, daarom hebben we deze supergroente in ons gezonde poeder verwerkt. Boerenkool is rijk aan vitamine A, K en C.