Pre-workout

Preworkout is a popular supplement, in tablet or powder form, that can help maximise your potential in the gym or your workout! ... Preworkout is a popular supplement, in tablet or powder form, that can help maximise your potential in the gym or your workout! It is typically complete with caffeine, beta-alanine, amino acids and creatine.

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Cellucor C4 - Ripped - Tropical Punch - 180 gr
  Cellucor C4 - Ripped - Tropical Punch - 180 gr
  Morgen in huis
  Speciale prijs 23,95 25,95 Vanaf 23,36
  (Al vanaf 23,36 p/s)
 2. Cellucor C4 Ripped Raspberry Lemonade 180 gram
  Cellucor C4 - Ripped - Raspberry Lemonade - 180 gr
  Morgen in huis
  Speciale prijs 23,95 25,95 Vanaf 23,36
  (Al vanaf 23,36 p/s)
 3. Cellucor C4 - Ripped - Blue Icy Razz - 180 gr
  Cellucor C4 - Ripped - Blue Icy Razz - 180 gr
  Morgen in huis
  Speciale prijs 23,95 25,95 Vanaf 23,36
  (Al vanaf 23,36 p/s)
 4. Cellucor C4 - Ripped - Cherry Limeade - 180 gr
  Cellucor C4 - Ripped - Cherry Limeade - 180 gr
  Morgen in huis
  Speciale prijs 23,95 25,95 Vanaf 23,36
  (Al vanaf 23,36 p/s)
 5. Big Food - (Tru)Creatine Poeder - 500gr
  Big Food - (Tru)Creatine Poeder - 500gr
  Morgen in huis
  Speciale prijs 27,95 29,95 Vanaf 26,96
  (Al vanaf 26,96 p/s)
 6. Cellucor C4 - Fruit Punch - 30 Doseringen
  Cellucor C4 - Fruit Punch - 30 Doseringen - SALE
  Morgen in huis
  Speciale prijs 12,50 21,95
 7. Cellucor C4 - Pink Lemonade - 30 Doseringen
  Cellucor C4 - Pink Lemonade - 60 Doseringen
  Morgen in huis
  (Al vanaf 28,50 p/s)
 8. Cellucor C4 - Fruit Punch - 60 Doseringen
  Cellucor C4 - Fruit Punch - 60 Doseringen
  Niet op voorraad
  (Al vanaf 28,00 p/s)
 9. Cellucor C4 - Cherry Limeade - 30 Doseringen
  Cellucor C4 - Cherry Limeade - 60 Doseringen
  Morgen in huis
  (Al vanaf 19,50 p/s)
 10. Cellucor C4 - Fruit Punch - 30 Doseringen
  Cellucor C4 - Fruit Punch - 30 Doseringen
  Morgen in huis
  (Al vanaf 19,50 p/s)
 11. 842595109139
  Cellucor C4 - Cherry Limeade - 30 Doseringen
  Morgen in huis
  (Al vanaf 19,50 p/s)
 12. Cellucor C4 - Pink Lemonade - 30 Doseringen
  Cellucor C4 - Pink Lemonade - 30 Doseringen
  Morgen in huis
  (Al vanaf 19,50 p/s)

Gratis verzending v.a. € 45,- in NL & BE

Voor 22u besteld op werkdagen = zelfde dag verzonden

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Wat is pre-workout?

Preworkout is een zeer populair supplement dat enkele van de meest bewezen ergogene prestatiehulpmiddelen, waaronder cafeïne, bèta-alanine en creatine, combineert in één krachtige formule!

Voor sommigen zijn een of twee hiervan niet geschikt voor bijvoorbeeld cafeïne, en daarom kiezen ze ervoor om slechts één van de verbindingen afzonderlijk te gebruiken, b.v. creatine. Op deze manier kunt u pre-workout beschouwen als elke formule of voeding die een prestatievoordeel of verbeterde aanpassing aan uw training kan bieden. Je weet wat ik bedoel?

Waar is pre-workout goed voor?

Dat is een geweldige vraag! Het is duidelijk dat als je naar de sportschool gaat voor een lichte herstelcyclus op de hometrainer, je waarschijnlijk geen pre-workout nodig hebt. Als u zich echter voorbereidt op een weerstandstraining met redelijk zwaar gewicht, een HIIT-circuit of CrossFit-training, kan pre-workout hier nuttig zijn!

Preworkout kan, afhankelijk van de kwaliteit, het begin van vermoeidheid vertragen, mentale focus en helderheid verbeteren en uw algehele energie stimuleren. Deze zullen worden gecombineerd om u te helpen zwaarder gewicht te tillen, de tijd tot voltooiing te verkorten (bijv.AMRAP) en meer!

Maar laten we eens kijken naar enkele van de unieke ingrediënten ...

Wanneer begint de pre-workout?

Dit hangt af van het gehalte aan cafeïne en het aantal andere ingrediënten, maar normaal gesproken zou je tussen de 10-30 minuten na het nuttigen van je pre-workout de stimulerende effecten moeten gaan voelen.

Welke pre-workout is het beste?

Dit is ook een belangrijke vraag omdat er veel verschillende producten beschikbaar zijn. Als je net begint en dit de eerste keer is dat je pre-workout gebruikt, kies dan voor een met een matige hoeveelheid cafeïne. Sommige producten bevatten een uitzonderlijk hoog gehalte aan deze stof en het kan tijdens de training leiden tot angst en kriebels, of zelfs hartkloppingen.


Een kopje koffie bevat ergens tussen de 120 en 180 mg cafeïne, dus in en rond deze hoeveelheid is oké. Als u deze hoeveelheid overschrijdt, doe dit dan met de nodige voorzichtigheid, zorg ervoor dat u de negatieve effecten van cafeïne niet te hard ervaart en raadpleeg misschien eerst een arts.

Afgezien van cafeïne, zullen sommige producten op de markt proberen 100 verschillende "prestatie" -ingrediënten te verpakken om het echt te verkopen, maar naar onze mening hoef je niet overboord te gaan.

Wat zit er in pre-workout?

Cafeïne

Cafeïne is een stimulerend middel dat vaak wordt gebruikt als ergogeen hulpmiddel bij lichaamsbeweging, sport of cognitieve taken. Cafeïne is zelfs een van de slechts vijf supplementen waarvan unaniem wordt aangenomen dat het een positieve invloed heeft op lichaamsbeweging en cognitieve taken.

Het kan de focus en alertheid verbeteren, terwijl sommige onderzoeken hebben aangetoond dat het de vetverbrandingssnelheid tijdens het sporten kan verhogen (Bron: NCBI)

Sommige mensen reageren echter niet positief op hogere doses cafeïne. Matcha bevat ongeveer de helft van het cafeïnegehalte van een kopje koffie en is een perfect alternatief voor lage doses.

Creatine

Creatine is een natuurlijke verbinding die van nature wordt geproduceerd in de lever, de nieren en de alvleesklier. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is creatine geen steroïde of schadelijk, maar eerder een van de meest onderzochte, effectieve en veilige supplementen op de markt! (Bron: NCBI )

Creatine is het best bestudeerde sportsupplement dat momenteel op de markt is. Er zijn meer dan 600 goed gecontroleerde onderzoeken geweest naar het ergogene potentieel van de verbinding. Op basis van deze onderzoeken hebben we een lijst samengesteld met de meest gerapporteerde voordelen van creatine. Veel van deze zijn aangepast van het standpunt van de Journal of the Society of Sports Nutrition over creatine (bron: JSSN.org)

Beta-Alanine

Beta-alanine is een niet-essentieel aminozuur. Wat betekent dit? Het betekent simpelweg dat wanneer we ons in een voedingsstatus bevinden (we voorzien regelmatig in onze behoeften), we het zelf in het lichaam kunnen produceren. Het wordt gecombineerd met histidine om een ​​verbinding te vormen die bekend staat als carnosine (Bron: Examine.com). Dit is belangrijk omdat het de opbouw van bijproducten tijdens het sporten helpt verminderen. Deze bijproducten, meestal waterstof, veroorzaken direct spiervermoeidheid en zijn een van de redenen voor spierpijn en spierpijn!

Aminozuren (BCAA's)

Vertakte aminozuren zijn de drie aminozuren (leucine, isoleucine en valine) die verantwoordelijk zijn voor het "inschakelen" van de anabole schakelaar voor spiereiwitsynthese, de eiwitopbouwende reactie. Als we trainen, wordt onze spierafbraak vergroot. Door een constante bron van aminozuren in het bloed te voorzien, kunnen we deze afbraak opvangen met een opbouwreactie.