Ormus Supergreens

Ormuselementen zijn monoatomaire mineralen die door de natuur worden beschermd in vulkanische grond en primitieve zeebodems. Orm... Ormuselementen zijn monoatomaire mineralen die door de natuur worden beschermd in vulkanische grond en primitieve zeebodems. Ormus werd door de oude Egyptenaren "The Food Of The Gods" genoemd. Erkend om zijn vibrerende eigenschappen, om de pijnappelklier te ontgiften en te voeden. Ook beke...

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Sunwarrior - Bio Ormus Supergreens - Naturel - 450 g
  Sunwarrior - Bio Ormus Supergreens - Naturel - 450 g
  Morgen in huis
  Speciale prijs 52,95 54,95 Vanaf 51,50
  (Al vanaf 51,50 p/s)
 2. Sunwarrior - Bio Ormus Supergreens - Mint - 225g
  Sunwarrior - Bio Ormus Supergreens - Mint - 225g
  Morgen in huis
  Speciale prijs 27,50 29,95
 3. Sunwarrior - Bio Ormus Supergreens - Mint - 450g
  Sunwarrior - Bio Ormus Supergreens - Mint - 450g
  Morgen in huis
  Speciale prijs 49,88 54,95
 4. SUNWARRIOR BIOLOGISCHE ORMUS SUPERGREENS NUTUREL 225 GRAM
  Sunwarrior - Bio Ormus Supergreens - Naturel - 225g
  Morgen in huis
  Speciale prijs 27,50 29,95

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Wat zijn Ormus-supergreens?

Ormuselementen zijn monoatomaire mineralen die door de natuur worden beschermd in vulkanische grond en primitieve zeebodems. Ormus werd door de oude Egyptenaren "The Food Of The Gods" genoemd. Erkend om zijn vibrerende eigenschappen, om de pijnappelklier te ontgiften en te voeden. Ook bekend als de "Essentie van het leven".

De ingrediënten

Sappoeders

Ongeveer de helft van deze groenten is afkomstig van sappoeders in plaats van de hele gemalen bladeren, wat betekent dat onze superfoodgrassen werden geperst voordat ze werden gedroogd, waardoor de toch al krachtige voeding nog verder werd geconcentreerd. Sappoeders zijn meerdere keren krachtiger dan hele poeders!

Alfalfa

Alfalfa is een interessante plant omdat het, vanwege zijn grootte, uitgebreide wortelstructuren heeft die zich verspreiden en diep gaan om mineralen uit meerdere niveaus in de bodem op te halen, waarvan er vele mogelijk niet aan de oppervlakte beschikbaar zijn. Dit maakt alfalfa buitengewoon voedzaam, rijk aan essentiële vitamines, mineralen en fytonutriënten.


Havergras

Nog een graangras, zoals tarwe- en gerstegras, dat geconcentreerde vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen bevat, verpakt in de zachte, jonge bladeren. Havergras is rijk aan meer dan 70 revitaliserende mineralen.

Tarwegras

Tarwegras is een van de gezondste stoffen ter wereld. Het bevat een verbazingwekkende hoeveelheid vitamines, mineralen, enzymen, antioxidanten en fytonutriënten in elk klein mesje.

Gerstegras

Gerstegras is vergelijkbaar met tarwegras, met B-vitamines, chlorofyl, carotenoïden en nog veel meer!

Moringa

Moringa is een van de nieuwste superfoods die ontdekt is en wordt wereldwijd gebruikt om honger en ondervoeding te bestrijden. Moringa wordt door velen de "boom des levens" genoemd en is rijk aan vitamines, mineralen, eiwitten, essentiële vetzuren en een groot aantal nuttige fytonutriënten.

Gemberwortel

Gemberwortel is altijd gebruikt om misselijkheid, zeeziekte, diarree en ochtendmisselijkheid te verlichten, maar het krijgt ook aandacht als een krachtige ontstekingsremmer en pijnverlichter. Afgezien van het vermogen om spijsverteringsproblemen te verlichten en te verzachten en pijn te verminderen, wordt gemberwortel bestudeerd vanwege de effecten ervan tegen kanker, schimmels, bacteriën en diabetes. Het is ook rijk aan aminozuren, calcium, magnesium, ijzer en essentiële vetzuren

Stevia

Stevia is een volledig natuurlijke zoetstof die afkomstig is van het blad van het steviakruid. Het bladpoeder is honderden keren zoeter dan suiker, wat betekent dat je een kleine hoeveelheid kunt gebruiken zonder de calorieën, koolhydraten of nadelen van suiker binnen te krijgen.