Collagen Peptides

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam. Verontreinigende stoffen in water, lucht en voedsel putten on... Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam. Verontreinigende stoffen in water, lucht en voedsel putten onze collageenopslagplaats uit, waardoor aanvulling van vitaal belang is. Sunwarrior biedt de plantaardige bron van collageen, op maat gemaakt om de inherente colla...

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Sunwarrior - Collageen Building Protein Peptides - pakket
  Sunwarrior - Collageen Building Protein Peptides - pakket
  Morgen in huis
  96,77 Normale prijs 113,85
  (Al vanaf 96,77 p/s)
 2. SUNWARRIOR COLLAGEEN BUILDING PROTEIN PEPTIDES salted caramel
  Sunwarrior - Collageen Building Protein Peptides - Salted Caramel - 500 gr
  Morgen in huis
  Speciale prijs 35,95 37,95 Vanaf 32,00
  (Al vanaf 32,00 p/s)
 3. Sunwarrior Collageen naturel - 500 gram
  Sunwarrior - Collageen Building Protein Peptides Naturel - 500 gr
  Morgen in huis
  Speciale prijs 35,50 37,95 Vanaf 32,50
  (Al vanaf 32,50 p/s)
 4. Sunwarrior Collageen Chocolade - 500 gram
  Sunwarrior Collageen Building Protein Peptides Chocolade - 500 gram
  Waardering:
  90%
  Morgen in huis
  Speciale prijs 35,50 37,95 Vanaf 34,95
  (Al vanaf 34,95 p/s)
 5. Sunwarrior Collageen Vanille - 500 gram
  Sunwarrior - Collageen Building Protein Peptides Vanille - 500 gram
  Waardering:
  100%
  Morgen in huis
  Speciale prijs 35,50 37,95 Vanaf 34,95
  (Al vanaf 34,95 p/s)

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Sunwarrior veganistisch collageen

Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam. Verontreinigende stoffen in water, lucht en voedsel putten onze collageenopslagplaats uit, waardoor aanvulling van vitaal belang is. De meeste collageensupplementen zijn afkomstig van de botten, de huid en het bindweefsel van dieren, waaronder runderen, vissen, paarden, varkens of konijnen.

Waarom zou u collageen van dierlijke oorsprong binnenkrijgen als uw lichaam is ontworpen om het zelf aan te maken? Sunwarrior biedt de op planten gebaseerde oplossing, op maat gemaakt om de inherente collageenproductie van uw lichaam te stimuleren. Een inside-out benadering!

Waarom Sunwarrior veganistisch collageen?

Wil je een mooie, tijdloze huid? Plantaardige aminozuren en peptiden zijn collageenvoorlopers, dit zijn voedingsstoffen die uw lichaam efficiënt omzet in collageen. Onze schoonheidsbevorderende formule bevat ook versterkende en ondersteunende voedingsstoffen zoals vitamine C, sporenelementen, bladgroenten, silica en biotine. Hydraterende stoffen zoals hyaluronzuur en extract van tremella-paddenstoelen trekken huidvocht aan en houden het vast.

De collageenvormende peptiden van Sunwarrior kunnen de tekenen van veroudering vertragen in combinatie met een gezonde levensstijl en lichaamsbeweging. Verontreinigende stoffen in water, lucht, voedsel, stress en overmatige blootstelling aan de zon putten onze collageenopslagplaats uit, waardoor aanvulling van vitaal belang is. Sunwarrior heeft de veganistische oplossing gevonden om uw inherente collageenproductie te stimuleren en uw natuurlijke schoonheid te verbeteren.

De meeste collageensupplementen zijn afkomstig van de botten, de huid en het bindweefsel van dieren, waaronder runderen, vissen, paarden, varkens of konijnen. Waarom zou u collageen van dierlijke oorsprong inslikken als uw lichaam is ontworpen om zijn eigen collageen aan te maken?


De ingrediënten

Biologische bruine rijstpeptiden

Dit complete aminozuurproteïne, afkomstig van bruine rijst, is door hydrolyse in kleine peptideketens (di & tri-peptiden) gebroken. Rijstpeptiden worden gebruikt om de celhydratatie te versterken vanwege hun concentratie aan glutamine en alanine. Deze voedingsstoffen helpen de huid om vocht vast te houden en het milieu te beschermen.

Biologische gefermenteerde erwtenproteïne

Compleet aminozuurcomplex, inclusief collageen en elastine-opbouwende aminozuren: glycine, proline, arginine, alanine, valine en lysine

Biologische spirulina

Spirulina, dat ijzer bevat en rijk is aan aminozuren, is een van de meest voedzame voedingsmiddelen ter wereld.

Biologische bladgroentenmelange

Biologische boerenkool en spinazie zijn prachtige groenten die vitamines en antioxidanten bevatten, die vechten tegen vrije radicalen die collageen en elastine vernietigen.

Biologische vitamine C

Afkomstig van biologische amla. Vitamine C is een noodzakelijke cofactor bij de synthese van collageen en elastine.

Biologische duindoorn

Deze superfood-bessen bevatten extreem veel vitamine C (10x meer dan sinaasappels) en bevatten ook vitamines, foliumzuur, carotenoïden, essentiële vetzuren en antioxidanten. Deze voedingsstoffen zijn essentieel bij de opbouw van collageen en elastine.

Biologische biotine

Biotine, afkomstig uit sesbania en onderdeel van de vitamine B-familie, bevordert sterk haar, huid en nagels.

Hyaluronzuur

HA is afkomstig van glutenvrij, gefermenteerd graan. Hyaluronzuur komt van nature voor in ons lichaam, maar neemt af naarmate we ouder worden. HA trekt vocht in onze huid aan en houdt het vast en helpt bij de smering van gewrichten.

Biologische tremella-paddenstoel

Een polysaccharide dat 500x zijn gewicht in water vasthoudt en op natuurlijke wijze het vasthouden van water in cellen bevordert.

Mineralen opsporen

Sporenmineralen zijn essentieel voor de vorming van collageen en elastine en vertragen de degeneratie van collageen in ons lichaam.