Proteine - Classic Plus

Sunwarrior heeft vier krachtige, plantaardige eiwitbronnen gecombineerd om een heerlijke eiwitmix te produceren die u kan helpen... Sunwarrior heeft vier krachtige, plantaardige eiwitbronnen gecombineerd om een heerlijke eiwitmix te produceren die u kan helpen al uw doelen te bereiken!

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Sunwarrior - Classic Plus Biologische Proteïne - Naturel - 375 Gram
  Sunwarrior - Classic Plus Biologische Proteïne - Naturel - 375 Gram
  Morgen in huis
  Speciale prijs 19,95 20,50 Vanaf 18,45
  (Al vanaf 18,45 p/s)
 2. Sunwarrior - classic plus - Chocolade Proteine Poeder – 375 gram
  Sunwarrior - classic plus - Chocolade Proteine Poeder – 375 gram
  Morgen in huis
  Speciale prijs 19,95 20,50 Vanaf 19,00
  (Al vanaf 19,00 p/s)
 3. Sunwarrior - Vanille Proteine Poeder classic plus – 375 gram
  Sunwarrior - Classic Plus Proteine – 375g (Vanille)
  Morgen in huis
  Speciale prijs 19,95 20,50 Vanaf 19,00
  (Al vanaf 19,00 p/s)
 4. Sunwarrior - Naturel Proteine Poeder classic plus
  Sunwarrior - Naturel Proteine Poeder classic plus – 750 gram
  Morgen in huis
  Speciale prijs 33,40 35,95 Vanaf 30,00
  (Al vanaf 30,00 p/s)
 5. Sunwarrior - classic plus - Chocolade Proteine Poeder – 750 gram
  Sunwarrior - classic plus - Chocolade Proteine Poeder – 750 gram
  Morgen in huis
  Speciale prijs 33,40 35,95 Vanaf 30,50
  (Al vanaf 30,50 p/s)
 6. Sunwarrior - Vanille Proteine Poeder classic plus 750 gram
  Sunwarrior - Vanille Proteine Poeder classic plus – 750 gram
  Morgen in huis
  Speciale prijs 33,40 35,93 Vanaf 30,50
  (Al vanaf 30,50 p/s)

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Wat is Sunwarrior classic plus proteïne-blend?

Sunwarrior heeft vier krachtige, plantaardige eiwitbronnen gecombineerd om een heerlijke eiwitmix te produceren die u kan helpen al uw doelen te bereiken!

Waarom vier ingrediënten?

Helaas is niet alle proteïne gelijk gemaakt. In feite zijn plantaardige bronnen doorgaans minder biologisch beschikbaar, bevatten ze minder van de essentiële aminozuren en gaan ze vergezeld van enkele anti-voedingsstoffen die hun opname in het lichaam verhinderen. Er zijn echter enkele bronnen van hoogwaardige, plantaardige eiwitbronnen. In combinatie kunnen deze eiwitbronnen alle essentiële aminozuren leveren! Zoals Sunwarrior graag zegt: Synergy is de sleutel!

Belangrijkste gezondheidsaspecten van Sunwarrior classic plus

Compleet eiwit

Zoals gezegd, heeft Sunwarrior biologische gefermenteerde erwteneiwitten, gojibessenproteïne en hennepzaadproteïne (allemaal complementaire bronnen) gecombineerd om het volledige scala aan essentiële aminozuren in hun geavanceerde blend te leveren. Een compleet eiwit staat bekend als het eiwit dat al deze aminozuren bevat en optimaal bijdraagt ​​aan het spieropbouwproces, de zogenaamde eiwitsynthese. Elke schep Sunwarrior bevat maar liefst 27 gram proteïne.


Coconut MCT's

Naast de drie hoogwaardige eiwitbronnen heeft Sunwarrior ook een bron van MCT's uit kokosnoot toegevoegd. Middellange keten triglyceriden (MCT's) zijn, zoals de naam suggereert, middellange vetzuren, waardoor ze tussen korte en lange keten vetzuren worden geplaatst. Deze kunnen nuttig zijn als snelle energiebron tijdens langdurige inspanning.

Biologische & Veganistisch

Classic Plus-proteïne zit boordevol 5 krachtige superfood-bronnen. Het is zacht voor de spijsvertering en bevat veel krachtige BCAA's en essentiële aminozuren, natuurlijke vezels, vitamines en mineralen. deze verlichte voeding past perfect bij de scherpzinnige krijger, die verwacht dat een eiwit net zo geweldig smaakt als dat het hem doet voelen.

Gele erwten

Caloriearm, vezelrijk, een eiwit met een compleet aminozuurprofiel en een opmerkelijke hoeveelheid BCAA's. Erwteneiwit helpt bij het opbouwen en behouden van droge spiermassa, wat de stofwisseling verhoogt en vet verbrandt.

Chiazaad

De Azteken gebruikten deze kleine, voedzame superfoods als voeding en brandstof. Chia-zaden bevatten zowel oplosbare als onoplosbare vezels, vitamines, mineralen, antioxidanten en omega-vetzuren.

Bruine rijst

Bruine rijst bevat complete en uitgebalanceerde aminozuren en is van nature vezelrijk. Bruine rijst is hypoallergeen en zacht voor uw spijsvertering; het heeft ook een natuurlijk vetverbrandend effect.

Quinoa

Dit glutenvrije, korrelachtige, prebiotische zaadje vervolledigt het aminozuurprofiel in Classic Plus-eiwit en is ook gunstig voor het in stand houden van microflora en fauna in het hele spijsverteringsstelsel. Quinoa werd door de Inca-beschaving gewaardeerd als een betrouwbare bron van eiwitten, vezels, calcium, B-vitamines en mineralen.

Amarant

Een basisproduct uit de oudheid met een voedingsprofiel dat vergelijkbaar is met quinoa en dezelfde opbrengst als rijst, waardoor het een duurzaam alternatief is voor andere granen en zaden. amarant is ook glutenvrij en levert lysine, wat een perfecte aanvulling is op de andere eiwitten in Classic Plus.