Plent

Ons eigen vlaggenschip van hoogwaardige eiwitsupplementen, variërend van wei tot plantaardige rijst, hennep en erwtenalternatie... Ons eigen vlaggenschip van hoogwaardige eiwitsupplementen, variërend van wei tot plantaardige rijst, hennep en erwtenalternatieven. Bij PLENT bieden we één van de meest uiteenlopende assortimenten hoogwaardige eiwitpoeders aan die passen bij jouw individuele behoeften en doelen.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Plent - Gehydrolyseerde Vis Collageen - 2 x 225 gram - Chocolade + Berry
  Plent - Gehydrolyseerde Vis Collageen - 2 x 225 gram - Chocolade + Berry
  Morgen in huis
  33,92 Normale prijs 39,90
  (Al vanaf 33,92 p/s)
 2. Plent - Gehydrolyseerde Vis Collageen - 2 x 225 gram - Naturel + Berry
  Plent - Gehydrolyseerde Vis Collageen - 2 x 225 gram - Naturel + Berry
  Morgen in huis
  35,91 Normale prijs 39,90
  (Al vanaf 35,91 p/s)
 3. plent wei proteine
  Plent - Wei Proteine (80%) - 1kg
  Morgen in huis
  Speciale prijs 18,71 29,50

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

plent sportsupplementen

Plent proteïne

Bij PLENT bieden we een breed scala aan hoogwaardige dierlijke en plantaardige eiwitpoeders. Deze bevatten veel essentiële aminozuren en zijn gekweekt met behulp van de meest efficiënte en delicate methoden. Dit maximaliseert de voordelen van de supplementen en stelt je in staat al je gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

Assortiment proteïne van Plent

Plent wei-proteïne

Een premium, grasgevoerd eiwit afkomstig van duurzaam gefokt vee in groene Duitse weilanden. De schuimige toplaag van deze melk wordt op delicate wijze verwerkt tot een biologisch actief wei-eiwit concentraat. Dit wei-eiwit van Plent heeft een complete reeks essentiële aminozuren - vooral leucine - die het spieropbouwende potentieel van het poeder maximaliseren.

Eigenschappen Plent wei-proteïne:

 • Grasgevoerd
 • Biologisch
 • Meer dan 80% proteïne
 • Alle essentiële aminozuren

Plent hennep-proteïne

Een uitstekend alternatief voor wei-eiwit, met een vleugje verteerbare eiwitten, om je te helpen je trainingsdoelen te bereiken. Vanwege het delicate verwerkingsproces bevat deze proteïne extra vezels en omega-3-vetzuren. Hennep is afgeleid van dezelfde marihuana, maar bevat geen van de psychoactieve eigenschappen. Hennepproteïne is erg populair onder vegetarische en veganistische atleten.

Eigenschappen Plent hennep-proteïne:

Plent erwtenproteïne

Plent erwteneiwit is een 100% biologisch en plantaardig eiwitsupplement dat je kan helpen om aan je dagelijkse eiwitbehoeften te voldoen en spiergroei te maximaliseren. Dit is een perfect alternatief voor veganisten, vegetariërs of mensen met gevoeligheid voor of intolerantie voor wei. Erwteneiwit is een van de weinige complete plantaardige eiwitbronnen. Dit betekent simpelweg dat het alle negen essentiële aminozuren bevat. Studies hebben aangetoond dat de anabole of spieropbouwende reactie op erwteneiwit na weerstandstraining hetzelfde kan zijn als wei-eiwit.

Eigenschappen Plent erwtenproteïne:

 • Compleet eiwit
 • Hoge verteerbaarheid
 • Veganistisch

Plent rijstproteïne

Nog een gloednieuw product dat een hoogwaardige eiwitbron is voor vegetariërs en veganisten. We gebruiken een geavanceerd enzymatisch proces om de aminozuren uit het graan te halen, dat verrassend weinig koolhydraten bevat, ondanks dat het afkomstig is van rijst. We gebruiken altijd methoden met een lage temperatuur en nooit chemicaliën. Probeer dit heerlijke en krachtige nieuwe rijsteiwitpoeder van Plent!

Eigenschappen Plentrijstproteïne:

 • Hoog eiwitgehalte
 • Hoge verteerbaarheid
 • Veganistisch