run for kika

PLENT - HEALTHY LIFESTYLE - SPONSOR VAN RUN FOR KIKA

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen.
Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 95%.
KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.
Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Wij van Plent steunen en zijn sponsor van Run for Kika , een onderdeel van Kika dat zich bezig houdt met het organiseren van speciale hardloop events (voor het gehele gezin) om zo geld op te halen en de strijd aan te gaan tegen kinder kanker.

Op verschillende locaties in Nederland rennen ze voor een heel belangrijk doel: 95% genezingskans voor alle kinderen met kanker.

Op elke locatie is er de keuze uit 3 afstanden: 5 km, 10 km en voor de allerkleinsten is er een speciale KidsRun van 1 km. Het is inmiddels uitgegroeid tot een groot familie hardloopevenement. Zien wij jou aan de start? 

Jong en oud, teams of individueel, met vrienden, familie of het bedrijf: iedereen is welkom om mee te doen aan Run for KiKa!

Run for KiKa is hét hardloopevent voor Stichting Kinderen Kankervrij. Met jouw deelname draag je bij aan het doel van KiKa: 95% genezing van kinderen met kanker. Iedereen die meedoet krijgt een eigen sponsorpagina en tal van tips & tricks. Hiermee wordt geld ophalen voor KiKa een stuk makkelijker! Het is bij Run for KiKa overigens niet verplicht om sponsorgeld op te halen.

Winterrun & Nightrun

Naast de traditionele zomeredities is er in 2020 ook weer een te gekke Winterrun in Utrecht én de allereerste Nightrun in Rotterdam op 18 april.

 Schrijf je in   of     Bekijk alle edities

runforkika