Kennismaken plantforce

Wie is Third Wave Nutrition : 

Third Wave Nutrition® is een Deens bedrijf.  Begonnen als nutrition en gezondheid research en development bedrijf dat onderzoek uitvoert in opdracht van oa de Deense regering en zich nu toelegt op het produceren van plantaardige supplementen en voedingsmiddelen van topkwaliteit onder het merk Plantforce®. Plantforce® is ontworpen voor de gezondheid bewuste consument die op zoek is naar producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en vereisten voor natuurlijke ingrediënten.

 TWN is gepassioneerd in het creëren van hoogwaardige plantaardige producten om een gezonde levensstijl van mensen met individuele behoeften te ondersteunen. Deze producten worden gemaakt zonder compromissen in smaak en kwaliteit om een product te bieden dat u kunt vertrouwen.

 Hun visie is om een reeks schone en veganistische voedingsproducten met de hoogst mogelijke kwaliteit te ontwikkelen en beschikbaar te stellen via grondig onderzoek en permanente educatie. TWN wilt nieuwe kwaliteitsnormen stellen in de gezondheidsindustrie en transparantie bieden aan zowel de consument als de professional.

 De Plantforce Synergy proteïne producten behoren tot de schoonste in de industrie en worden door de gebruikers als zeer smaakvol ervaren, in nagenoeg alle gevallen wordt het veel lekkerder bevonden dan bijvoorbeeld een Sunwarrior en/of Orangefit. Vooral de Berry smaak kent geen gelijken als het gaat om de heerlijke smaak.

Maak voor het aanvragen van Plantforce samples gebruik van onderstaand formulier.

Vermeld naast je naam ook het merk (sport)proteine dat je nu gebruikt en je mening over je huidige eiwitpoeder.

Contactformulier

* Verplichte velden

Plent BV

Superfoodcentre.nl, Raw-Superfood.com en Plent.nl zijn een initiatief van Plent BV


Contactgegevens

A: Nova Zemblastraat 6H, 1013RK Amsterdam
T: 085 060 8765
E: [email protected]

KVK: 71663835