Taste of Nature

Sinds 1989 geeft Taste of Nature avonturiers in de buitenlucht een gezonde, lekkerdere manier om te snacken. Onze biologische re... Sinds 1989 geeft Taste of Nature avonturiers in de buitenlucht een gezonde, lekkerdere manier om te snacken. Onze biologische repen zijn niet-GMO-project geverifieerd, gecertificeerd glutenvrij en alleen gemaakt met echte ingrediënten. We zeggen graag dat ze net zo natuurlijk en wild zijn...

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Sinds 1989 geeft Taste of Nature avonturiers in de buitenlucht een gezonde, lekkerdere manier om te snacken. Onze biologische repen zijn niet-GMO-project geverifieerd, gecertificeerd glutenvrij en alleen gemaakt met echte ingrediënten. We zeggen graag dat ze net zo natuurlijk en wild zijn als de wonderbaarlijke Canadese landschappen die hen hebben geïnspireerd.

Maar de lekkerste snacks maken is niet ons enige doel. We zetten ons ook in voor ecologisch verantwoorde groei en ontwikkeling.Daarom betrekken we onze producten van duurzame boeren en gebruiken we 100% groene energie om onze productiecentra van stroom te voorzien.

We hebben een team van mensen samengesteld (echt een gezin) die deze doelen delen. Van de boeren die onze biologische ingrediënten verbouwen tot het personeel dat onze producten produceert, we zijn allemaal toegewijd aan (sommigen zouden geobsedeerd zijn door) onze visie om wereldwijd voedzame, gezonde snacks te bieden.

Real Tastes Good ... en voelt ook goed aan!