PEScience

Kwaliteit staat bij PEScience altijd voorop en is de basis van ons merk. De industrie bevat tal van bedrijven die topkwaliteit s... Kwaliteit staat bij PEScience altijd voorop en is de basis van ons merk. De industrie bevat tal van bedrijven die topkwaliteit schreeuwen, maar slechts weinigen oefenen wat ze prediken. Het hebben van de juiste kwaliteitscontrolepersoneel en -procedures is een extreem dure kost voor een be...

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Kwaliteit staat bij PEScience altijd voorop en is de basis van ons merk. De industrie bevat tal van bedrijven die topkwaliteit schreeuwen, maar slechts weinigen oefenen wat ze prediken. Het hebben van de juiste kwaliteitscontrolepersoneel en -procedures is een extreem dure kost voor een bedrijf, daarom vermijden zo velen het volgen van echte GMP (Good Manufacturing Practice).

Mogelijk ziet u bedrijven die adverteren dat hun producten worden geproduceerd in een GMP-faciliteit. Super goed! Maar zijn ze dat echt? Toen we onze productie wilden uitbreiden, ontdekten we dat alleen al omdat een productiefaciliteit zegt dat ze onder de juiste GMP's werken, dit niet echt betekent!

Alle faciliteiten waarin PEScience-producten worden vervaardigd, moeten worden gecontroleerd door ons geselecteerde professionele of externe bedrijf en vervolgens worden gekwalificeerd voordat we zelfs maar beginnen met het bespreken van de volgende stap van het bedrijf.

Het hebben van een echte GMP-faciliteit die uw producten produceert, is slechts stap 1 van een goed kwaliteitscontroleprogramma, maar helaas is dit de laatste stap die de meeste bedrijven nemen. Alleen omdat de fabrikant onder GMP opereert, wil nog niet zeggen dat de weg daar eindigt. Elk supplementmerk dat het eindproduct heeft opgeslagen en gedistribueerd vanuit een magazijn, moet die faciliteiten exploiteren onder echte GMP-voorschriften, met volledige kwaliteitscontrolesystemen en ervaren, gekwalificeerd personeel.

Net als alles krijgt u waar u voor betaalt in deze branche. Een veel voorkomende manier waarop bedrijven hun productkosten en bedrijfskosten verlagen, is door dure stappen voor kwaliteitscontrole te verwijderen. Wees gerust met PEScience, hieronder zijn slechts een handvol belangrijke stappen die worden genomen in ons kwaliteitsprogramma.

✓ Medewerkers zijn getraind in de juiste GMP-procedure

✓ Fabrikanten gecontroleerd en gekwalificeerd

✓ Producten worden gemaakt in een echte GMP-faciliteit

✓ Producten opgeslagen in, verpakt in en gedistribueerd vanuit een GMP-faciliteit

✓ Grondstofleveranciers zijn ingeschreven in een kwalificatieprogramma voor leveranciers

✓ Grondstoffen worden getest op pesticiden, microbiële stoffen, identiteit, zuiverheid / analyse en zware metalen voordat ze in het product gaan

✓ Eindproducten opnieuw getest op microbiële stoffen, identiteit, zuiverheid / assay en labelclaims

✓ Productlabels worden beoordeeld en goedgekeurd voor nauwkeurigheid en naleving

✓ Gearomatiseerde producten worden zorgvuldig gearomatiseerd en getest door ons panel van diverse individuen om de meest universeel goedgekeurde smaken te maken