Nightwatch

Nightwatch is meer dan alleen energie. Ongeveer zeven jaar geleden, na een avontuurlijke reis diep in de jungle, brachten we ... Nightwatch is meer dan alleen energie. Ongeveer zeven jaar geleden, na een avontuurlijke reis diep in de jungle, brachten we bladeren terug van een speciale Amazone regenwoudplant genaamd 'guayusa'. Deze bladeren werden door Quichua-stamleden als thee geconsumeerd terwijl ze de 'nachtwa...

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Nightwatch - Vegan Energy Drink - 250ml
    Nightwatch - Vegan Energy Drink - 250ml
    Morgen in huis
    (Al vanaf 1,25 p/s)

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Nightwatch is meer dan alleen energie.

Ongeveer zeven jaar geleden, na een avontuurlijke reis diep in de jungle, brachten we bladeren terug van een speciale Amazone regenwoudplant genaamd 'guayusa'. Deze bladeren werden door Quichua-stamleden als thee geconsumeerd terwijl ze de 'nachtwaak' over hun dorpen hielden. Thuis begonnen we ons onderzoek, voerden veel extracties uit (potten thee) en ervoeren hoe guayusa-focus en kracht op natuurlijke wijze vermengden met onze stedelijke levensstijl.

Geïnspireerd door de Quichua "Nachtwachters", die een eeuwenlange traditie hebben in het drinken van guayusa om hun instincten en uithoudingsvermogen te versterken, werd het idee geboren om een ​​100% plantaardige energiedrank te creëren met kruiden, fruit en bloemen. Een lekkerere en gezondere, caloriearme energiedrank die je focus en kracht geeft. Gezonder voor jou en ondersteunend aan de Quichua-stammen die onze guayusa kweken en verzamelen. Door u in staat te stellen te genieten van de voordelen van de guayusa-plant, stelt Nightwatch de stammen in staat te profiteren van hun oude kennis en hen te ondersteunen bij het behoud van hun cultuur en traditioneel duurzame landbouwmethoden.

Nightwatch is een bedrijf met een bewuste geest en hart voor de natuur.

Nightwatch initieert projecten om de kwaliteit van jong plantmateriaal te verbeteren, zodat de Quichua-stammen gezonde guayusa-planten kunnen oogsten. We werken samen met en doneren aan herbebossings- en onderzoeksprojecten met als doel het creëren van kansen voor Quichua-stammen om geld te verdienen met hun oude kennis zonder het regenwoud te betreden. Naarmate Nightwatch groeit, groeit ook onze toewijding. We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid heel serieus. Focus!