Ekopura

EkoPura is in Januari 2015 opgericht met als doel een sterkere wereld te creëren door middel van eerlijke en gezonde producten.... EkoPura is in Januari 2015 opgericht met als doel een sterkere wereld te creëren door middel van eerlijke en gezonde producten. Het resultaat is een volledig natuurlijke en biologische sportvoeding lijn die niet alleen goed is voor het lichaam maar ook voor de natuur.

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Ekopura Supplementen pakket
  Ekopura - Supplementen pakket - Omega 3 - B12 - D3 - Magnesium
  Morgen in huis
  71,82 Normale prijs 79,80
  (Al vanaf 67,83 p/s)
 2. Ekopura - Mct Olie poeder C8/C10 - 450gr
  Ekopura - Mct Olie poeder C8/C10 - 450gr
  Morgen in huis
  (Al vanaf 25,49 p/s)
 3. Ekopura - Vegan Magnesium - 90 tabletten
  Ekopura - Vegan Magnesium - 90 tabletten
  Morgen in huis
  (Al vanaf 18,50 p/s)
 4. Ekopura natural whey protein cacao
  EkoPura WHEY PROTEIN Smooth Cacao - 500 gram
  Morgen in huis
  (Al vanaf 24,94 p/s)

Gratis verzending v.a. € 45,- in NL & BE

Voor 22u besteld op werkdagen = zelfde dag verzonden

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

PURE POWER BY EKOPURA

EkoPura is in Januari 2015 opgericht met als doel een sterkere wereld te creëren door middel van eerlijke en gezonde producten. Het resultaat is een volledig natuurlijke en waar mogelijk biologische sportvoeding lijn die niet alleen goed is voor het lichaam maar ook voor de natuur. Onze productportfolio bestaat inmiddels uit meerdere gezonde producten en daar zijn we trots op. Bij EkoPura willen we schone en duurzame voedingsmiddelen bieden die bijdragen aan een gezonde levensstijl. We hebben maar één wereld en één lichaam en daar moeten we goed mee omgaan. Daarom houden wij bij alles wat we doen het milieu, en onze invloed daarop in gedachten. Onze producten en manier van werken zijn vooruitstrevend omdat wij kiezen voor duurzaamheid en kwaliteit in een markt waar deze manier van denken en handelen over het algemeen nog niet is doorgedrongen. EkoPura is ontstaan om een positieve impact te maken op mens, dier en natuur. Een sterkere wereld, dat is ons doel en daar zetten wij ons voor in.

BIOLOGISCH

Wij zijn een biologisch gecertificeerd bedrijf (Skal) en maken waar mogelijk gebruik van biologische ingrediënten omdat deze bewezen gezonder zijn en minder belastend voor het milieu. Het gehalte aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en vezels ligt van nature hoger bij biologische producten. Daarnaast is het gebruik van verdelgingsmiddelen, pesticiden en antibiotica bij biologische landbouw sterk beperkt wat ten goede komt van de biodiversiteit en onze gezondheid. Bij biologische landbouw wordt geen gebruik gemaakt van genetisch gemanipuleerde gewassen of voeding en de dieren hebben een goede kwaliteit van leven met meer vrijheid.

GETEST EN GEANALYSEERD

Al onze ingrediënten komen van betrouwbare nauwkeurig door ons geselecteerde leveranciers. De ingrediënten worden allen getest en geanalyseerd en daarnaast testen en analyseren wij onze producten zelf ook uitvoerig om er zeker van te zijn dat we alleen de beste producten aanbieden aan onze klanten. Van al onze producten kunnen wij testrapporten overleggen.

BEWUSTE LEVENSSTIJL

Vandaag de dag is men zich steeds meer bewust van de gevolgen die onze levensstijl heeft op de natuur en op het eigen lichaam. Gezond leven, sporten en bewust eten worden dan ook steeds populairder. Op het gebied van sportvoeding en supplementen lijkt dit bewustzijn echter nog niet te zijn doorgedrongen en kiest men al snel voor de goedkoopste producten die allerlei kunstmatige en ongezonde toevoegingen bevatten. EkoPura wilt ook op dit gebied een verandering teweeg brengen en het bewustzijn vergroten door middel van producten maar ook door middel van educatie op social media en andere platformen. Wij willen niet alleen jou sterker, gezonder en fitter maken maar ook de wereld om ons heen.

ONZE PRODUCTEN WORDEN GEMAAKT MET PURE INGREDIËNTEN VAN DE BESTE KWALITEIT MET RESPECT VOOR MENS, DIER EN NATUUR.