Biotics Research Corporation

Al meer dan 40 jaar heeft Biotics Research Corporation een revolutie teweeggebracht in de voedingssupplementenindustrie door geb... Al meer dan 40 jaar heeft Biotics Research Corporation een revolutie teweeggebracht in de voedingssupplementenindustrie door gebruik te maken van "The Best of Science and Nature".

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Biotics Research Corporation amp oregano
    BRC - ADP (Oregano) x 120 Tabletten
    Niet op voorraad
    Speciale prijs 52,95 62,95 Vanaf 51,95
    (Al vanaf 51,95 p/s)

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Al meer dan 40 jaar heeft Biotics Research Corporation een revolutie teweeggebracht in de voedingssupplementenindustrie door gebruik te maken van "The Best of Science and Nature". Door de principes van de natuur te combineren met wetenschappelijk vernuft, vergroten onze producten de voedingswaarde voor clinici en hun patiënten met kosteneffectieve, geavanceerde supplementen en verbeterde productprestaties. We stimuleren vooruitgang door onze initiatieven te richten op onderzoek, natuurlijke effectiviteit, ongeëvenaarde kwaliteitscontrole en voortdurende innovatie.

Hoewel de meeste voedingssupplementen worden vervaardigd met componenten zoals kleurstoffen voor levensmiddelen en andere ongewenste componenten, realiseert Biotics Research het grote belang van ontbinding, assimilatie en biologische beschikbaarheid. Daarom worden in al onze producten alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruikt en dat is al meer dan 40 jaar het geval. Bovendien zijn ALLE Biotics Research-producten glutenvrij ... en dat zijn ze altijd geweest!