BetterYou

BetterYou is een innovatief bedrijf voor natuurlijke gezondheid dat gespecialiseerd is in de aanvulling van het groeiende aantal... BetterYou is een innovatief bedrijf voor natuurlijke gezondheid dat gespecialiseerd is in de aanvulling van het groeiende aantal belangrijke voedingsstoffen. De producten zijn uniek door hun unieke kwaliteits- en effectiviteitsniveau.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. BetterYou Sensitive
  Betteryou Magnesium Oil Sensitive Spray 100ml - SALE
  Morgen in huis
  Speciale prijs 7,00 14,75
 2. better you joint spray
  Betteryou Magnesium Oil Joint Spray 100ml - SALE
  Morgen in huis
  Speciale prijs 7,00 14,75
 3. BetterYou Magnesium Oil Sport Recovery spray - SALE
  BetterYou Magnesium Oil Sport Recovery spray - SALE
  Morgen in huis
  Speciale prijs 7,00 14,75

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

BetterYou is een innovatief bedrijf voor natuurlijke gezondheid dat gespecialiseerd is in de aanvulling van het groeiende aantal belangrijke voedingsstoffen dat verloren gaat door onze dramatisch veranderende voeding en levensstijl. De producten zijn uniek door hun unieke kwaliteits- en effectiviteitsniveau.

Baanbrekende technologie voor de 21e eeuw

BetterYou, opgericht in 2006 door Andrew Thomas, was het eerste bedrijf ter wereld dat een lokaal aangebrachte magnesium- en voedingsspray voor orale toediening ontwikkelde en is sindsdien een pionier op het gebied van productontwikkeling.

Onze toewijding aan ontwikkelingswetenschap en absorptieonderzoek heeft ertoe geleid dat we samenwerken met enkele van de beste onderzoeksinstellingen ter wereld, waaronder de universiteiten van Cardiff, Ulster en Sheffield, St Mark's Hospital in Londen en Sandwell en West Birmingham NHS Trust.

Met elke nieuwe innovatie blijven we voldoen aan de groeiende behoeften van de voedingsbehoeften van onze klanten. Het leveren van wetenschappelijk geformuleerde producten die ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruiken en de meest effectieve en handige bezorgmethoden mogelijk maken.

Naarmate BetterYou blijft groeien, blijft onze toewijding en passie voor het ontwikkelen van uitzonderlijke natuurlijke gezondheidssupplementen onwankelbaar en vormt het een hoeksteen van het merk BetterYou.

Intelligente aanvulling

BetterYou is gespecialiseerd in het aanvullen van die voedingsstoffen die ondervertegenwoordigd zijn geraakt of simpelweg zijn weggelaten vanwege onze moderne voeding en levensstijl.

Tegenwoordig begrijpen we dat traditionele suppletie van tabletten en capsules afhankelijk is van een spijsverteringsproces dat uitsluitend is geëvolueerd voor voedselinname en dat absorptie niet universeel kan worden gegarandeerd. Voeg hieraan toe dat de dramatische toename van spijsverteringsmalabsorptieproblemen zoals IBS, Crohn's en coeliakie en een effectief alternatief toedieningsmechanisme essentieel is geworden.

Elk product is ontwikkeld en geformuleerd om absorptie-uitdagingen te overwinnen die typisch worden geboden door traditionele leveringsmethoden.

BetterYou biedt een reeks voedingssupplementen die zijn ontwikkeld in samenwerking met het Pharmacy and Pharmacology Research Team van Cardiff University, geleid door Dr. Charles Heard.

BetterYou-producten maximaliseren de levering van voedingsstoffen en de daaropvolgende opname in het lichaam, voor meer voordeel.