Aard'g

Al ver voordat Max en Zeger Aard’g  begonnen, waren ze het grootste gedeelte van hun tijd al bezig met gezondheid. Ze hielden... Al ver voordat Max en Zeger Aard’g  begonnen, waren ze het grootste gedeelte van hun tijd al bezig met gezondheid. Ze hielden zich hierbij altijd vast aan een aantal principes, waaronder: het moet natuurlijk zijn en zo holistisch mogelijk. Zo kwamen we al gauw uit op het fermenteren van...

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Kombucha pakket
  Kombucha pakket
  Morgen in huis
  13,16 Normale prijs 15,48
  (Al vanaf 12,38 p/s)
 2. Aard'g Bloem Kombucha - 12 x 250ML
  Aard'g - Kombucha - Bloem - 250ML
  Morgen in huis
  (Al vanaf 2,13 p/s)
 3. Aard'g Citroen Kombucha - 12 x 250ML
  Aard'g - Kombucha - Citroen - 250ml
  Morgen in huis
  (Al vanaf 2,13 p/s)
 4. Aard'g Levende Gember Limonade - 12 x 250ML
  Aard'g - Levende Gember Limonade - 250ml
  Morgen in huis
  (Al vanaf 2,13 p/s)

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Al ver voordat Max en Zeger Aard’g  begonnen, waren ze het grootste gedeelte van hun tijd al bezig met gezondheid. Ze hielden zich hierbij altijd vast aan een aantal principes, waaronder: het moet natuurlijk zijn en zo holistisch mogelijk. Zo kwamen we al gauw uit op het fermenteren van zo’n beetje alles wat we om handen hadden.

Vanuit deze passie begonnen ze met het fermenteren van kombucha. Deze hobby liep al gauw uit de hand. De kombucha werd eerst te veel om zelf op te drinken, waardoor ze de hulp van hun vrienden en familie inschakelden – al gauw werd dit voor hen ook al te veel om te drinken…

Kombucha fermenteer je op suiker (eigenlijk al deze producten want zonder suiker kunnen ze niet leven). Maar kombucha met suiker was niet in lijn met hun visie. Er moest een manier bestaan om het drankje suikervrij te krijgen op natuurlijke wijze. Je raad het al, hiervoor moesten ze nóg meer kombucha fermenteren; testen, testen en nog eens testen.

Inmiddels zijn alle producten die zij aanbieden volledig suikervrij en van de allerhoogste kwaliteit, en dat allemaal door samen te werken met de natuur! Ze kunnen letterlijk niets meer verzinnen wat mogelijk de kwaliteit zou kunnen verhogen en hier zijn ze ontzettend trots op!

Toen ze Aard'g vanuit onze eigen passie begonnen, hadden ze nooit durven hopen hoeveel mensen ze hiermee zouden helpen. Ze zijn hier dan ook dagelijks nog steeds ontzettend dankbaar voor. Ze hopen dat jij net zo van hun producten geniet als dat ze voor ogen hebben!

Oh, en vergeet niet: Wees Aard’g voor elkaar!