Interview: Isabel Boerdam - Cursus Vleesminderen In 15 Dagen

Interview: Isabel Boerdam - Cursus Vleesminderen In 15 Dagen
De Nationale Week Zonder Vlees 2021 is gestart! Vorig jaar deden hier zo'n 2,4 miljoen Nederlanders aan mee. Met deze landelijke campagne, die sinds 2018 bestaat, beweegt Isabel Boerdam – oprichter van De Hippe Vegetariër - de deelnemers om een week geen vlees te eten. Ik sprak met Isabel onder meer over haar cursus ‘Vleesminderen In 15 Dagen’. Deze cursus werd 16 maart 2020 gelanceerd en bleek een logisch gevolg op De Nationale Week Zonder Vlees.

Lees meer

Mister Kombucha: gemaakt met liefde en muziek

Mister Kombucha: gemaakt met liefde en muziek
Eind september werd ik geappt door Bas: ‘Ik kijk nu naar BinnensteBuiten op NPO2. Ze zijn langs geweest bij die gast van Mister Kombucha. Echt zo tof! Deze kombucha moeten wij ook hebben in ons assortiment. Wat een goed verhaal!’ Tja, een goed verhaal ben ik altijd wel voor in dus de volgende dag heb ik gelijk contact opgenomen om een interview in te plannen met Wesley, de oprichter van Mister Kombucha.

Lees meer

Ekopura Nutrition: interview met mede-oprichter Lars Blom

Ekopura Nutrition: interview met mede-oprichter Lars Blom
Ekopura proteïne zit al lange tijd in ons assortiment. En hier zijn we ook écht blij mee. Waarom? Omdat waar Plent voor staat aansluit bij het doel van Ekopura: een sterkere wereld creëren door middel van eerlijke en gezonde producten. Enige tijd geleden hebben wij het productaanbod van Ekopura uitgebreid en is het volledige assortiment bij ons verkrijgbaar. En hier is vorige maand een mooi product aan toegevoegd, namelijk vegan MCT-poeder. Dit leek me een geschikt moment om Lars – medeoprichter van Ekopura – een aantal vragen te stellen over zijn onderneming, het assortiment en natuurlijk het MCT-poeder.

Lees meer

Mana Kombucha: een interview met oprichter Filip van Asch

Mana Kombucha: een interview met oprichter Filip van Asch
Mana Kombucha is één van de weinige suikervrije kombucha’s die verkrijgbaar is op de Nederlandse markt. Suikervrij is in dit geval bijzonder omdat suiker samen met levende culturen het fermentatieproces – waarbij de suikers worden omgezet - op gang brengt dat de basis vormt voor het uiteindelijke product. Onlangs sprak ik met Filip, die samen met zijn broer Simon het suikervrije Mana Kombucha ontwikkelde.

Lees meer

Delen & Samenwerken

Heb je een tof verhaal, lekker recept of wil je samenwerken? Neem dan contact met ons op.

Klik hier