Cookie Dough
- By Trudy Peters
- 8 okt. 2019
BASIS INGREDIËNTEN
- 200 gram kikkererwten
- 40 ml amandelmelk (ongezoet)
- 1 tl kaneel en snufje zout
VARIATIE 1. CHOCO
- 1 el cacaopoeder
- 25 ml amandelmelk (ongezoet)
- 1 el cacaonibs
VARIATIE 2. PEANUT BUTTER
- 20 gram pindakaas
- 25 ml amandelmelk (ongezoet)
- 15 gram cashewnoten
VARIATIE 3. SWEET PROTEIN
- 25 gram vegan proteïne poeder
- 150 ml amandelmelk (ongezoet)
- 2 verse dadels
BEREIDING
1. Mix alle basis ingrediënten en optie 1, 2 of 3 in een kom of keukenmachine (m.u.v. de cacaonibs en cashewnoten) tot een glad mengsel.
2. Roer de cacaonibs erdoorheen en serveer in een kom.
Je kunt eindeloos variëren met heerlijke toppings.
Denk bijvoorbeeld aan hennepzaad, Chiazaad, kokosrasp, noten en (gedroogd) fruit.
Zo kun je jouw cookie dough helemaal naar eigen smaak maken.
Ingredienten in onze webshop :