Knolselderij bloemkoolsoep

Ingredienten (4 porties)

  • 300 gram bloemkool
  • 300 gram knolselderij
  • 150 gram pastinaak
  • 1 groentebouillon
  • 2 uien
  • 1,5 courgette
  • 1 teentje knoflook en 2 el macapoeder
  • 1 el kokosolie
  • water na behoefte

Bereiding

  1. Snij de knolselderij, bloemkool en pastinaak in stukjes en kook het 10 min. met de groentebouillon en gember.
  2. Snij de ui en knoflook in stukjes en maak van de courgette spaghetti sliertjes.
  3. Warm de kokosolie op in een pan en bak hierin de ui en knoflook een paar minuten en voeg daarna de courgetti toe.
  4. Mix de soep met een mixer er serveer het daarna in kommetjes met de courgetti mix erop. 
Knolselderij bloemkoolsoep

Producten in dit recept: