k ben Willemijn Nunnikhoven, eigenaresse van WILL Be Strong. WILL Be Strong is een opleidingsinstituut dat is gespecialiseerd in het samenbrengen van fitness en mindset waardoor jij in je kracht komt te staan en coaching een blijvende verandering tot resultaat heeft. 2 jaar geleden ben ik WILL Be Strong begonnen, omdat ik als toegepast psycholoog graag mensen wilde helpen bij een gezondere leefstijl. Al snel merkte ik dat sport zoveel meer voordelen heeft en deze eigenlijk nog veel te weinig werden benut. Ik ben in mijn eigen coaching praktijk een totaalpakket aan gaan bieden. Wat bestond uit coachen vanuit de intrinsieke motivatie met een geleidelijke inbreng van sport en voeding om er zo voor te zorgen dat iemand weer in zijn kracht komt te staan en blijvend fit en happy door het leven kan. 

Om dit programma met vele anderen te kunnen delen hebben wij in 2016 en 2017 op basis van wetenschappelijk onderzoek, ervaring, afstudeeronderzoek en aan de hand van de Europe Active vereisten ons eigen opleidingsprogramma geschreven en uitgetest. Onze opleidingen zijn gecertificeerd bij Europe Active, omdat we alleen gecertificeerde opleidingen willen aanbieden aan onze studenten zodat zij na de opleiding wereldwijd gekwalificeerd aan het werk kunnen. 

We bieden de fitness sportinstructeur opleiding level 2, 3 en 4 aan. Bij ons genaamd FIT COACH 2,3 en 4, omdat we ervan overtuigd zijn dat mindset en fitness hand in hand gaan. We hebben onze opleidingen opgedeeld in 3 levels:

 

  • Met de niveau 2-opleiding leer je klanten hoe ze lekker in hun vel komen te zitten en hoe ze fitness en gezonde voeding in hun dagelijks leven kunnen integreren. 
  • De niveau 3-opleiding gaat nog net een stapje verder als de niveau 2 opleiding en biedt alle tools om persoonlijke trainingssessies, HIIT, bootcamp, fitnesslessen of andere fitness gerelateerde lessen te geven. 
  • Ook hebben we de Fitcoach level 4 opleiding deze is voor een ieder die specifiek met kids en adolescenten aan het werk willen. Tijdens de opleiding leert iemand hoe je de kids en adolescenten een sterke innerlijke basis mee kunt geven. 

 

Voor de bestaande fitness instructeurs en BSO-begeleiders bieden we ook verkorte opleidingen op maat aan. 

Wij bieden onze opleidingen online en offline aan. Per september 2018 bieden we onze opleidingen ook meerdere keren per jaar op Bali aan. De opleiding bestaat dan uit een intensief 3 weeks opleidingsprogramma. De opleiding wordt gegeven in kleine persoonlijke groepen van maximaal 10 personen. Ook is het mogelijk om de vereiste stage op Bali te lopen. Neem voor meer informatie een kijkje op: www.willbestrong .nl of stuur je vraag naar: willemijn@willbestrong.com dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

 

willemijn

Willemijn Nunnikhoven

Will Be strong 

www.willbestrong

willemijn@willbestrong.com