About us - Team Plent

waar het natuurlik begint

Over ons

Plent is een platform voor mensen die bezig zijn, of willen starten met een gezonde levensstijl in de breedste zin van het woord. We willen mensen bijstaan in het nastreven van een healthy lifestyle. Of het nu gaat om gezonde voeding, beweging of persoonlijke doelen. 

 

Plent for a happy healthy planet

 

Met Plent willen we ons steentje bijdragen om de wereld mooier te maken. Met ons platform a.k.a plentform willen we jou inspireren en motiveren om goed voor jezelf te zorgen. Zodat jij vol energie de dingen kan doen die waardevol zijn voor jou. 

Selfcare

Voor ons betekent goed voor jezelf zorgen dat je naar je lichaam luistert. Dit begint vaak met het voedsel wat op je bord ligt. Kies voor voeding die je lichaam nodig heeft om te kunnen functioneren en waar je energie van krijgt. Daarbij is belangrijk dat je voldoende beweegt, regelmatig naar buiten gaat en je lichaam rust geeft door te slapen. 

Samen creëren we een betere wereld 

Door goed voor jezelf te zorgen zal je merken dat je veel meer energie overhoudt. Niet alleen fijn voor jezelf maar ook inspirerend voor je omgeving! 

 

‘We weten dat de wereld momenteel onderhevig is aan zo ontzettend veel veranderingen en daarom bieden we je met Plent een fijne omgeving waar je terecht kan voor gezonde voeding en inspiratie en motivatie om te werken aan je healthy lifestyle.’

 

Zo doen we dat

Via onze blog, recepten, Facebook en Instagram bieden wij tools om aan de slag te gaan met je healthy journey. We delen onze kennis met jou maar ook kennis van andere mensen die ons inspireren. Want uiteindelijk kunnen we elkaar versterken door van elkaar te leren. 

 

Onze merken

Ons assortiment bestaat uit merken en producten waar we zelf achter staan en is altijd in beweging. We onderzoeken wat er op de markt wordt gebracht en of dit bij ons past. Wij kiezen voor uniciteit en kwaliteit. Op dit moment werken we o.a. intensief samen met de volgende merken: 

 

 

Get to know us 

We zijn meer dan alleen een platform en geloven in persoonlijke verbinding en bewustwording. Het creëren van een happy healthy world is een proces. Iets wat we met jou willen delen en waar we met z’n allen aan werken!  

Plent General Manager | Bas

Bas loopt al een tijdje mee in het wereldje van de Healthy Lifestyle. Begonnen als de (mede)eigenaar van het Superfoodcentre in Amsterdam, een begrip in Amsterdam, en doorgegroeid naar een mooie verzameling van Health Lifestyle concepten.

 

bas

 

Plent Marketing PR Manager | Anna

Anna weet uit eigen ervaring hoe fijn het is om energiek door het leven te gaan. Zij gelooft in de balans op het gebied van body, food & mind. ‘Mijn levendigheid en energie heb ik te danken aan mijn plantaardige whole foods, yoga en hot cabin training (bbb health boutique), maar ook dingen te doen waar ik energie van krijg. Zo dans ik ontzettend graag op feestjes en in de zomer op festivals met vrienden.’ 

Volg Anna’s healthy journey via Instagram: @annavanneerven 

anna

 

Wil je meer over ons weten, wil je samenwerken of wil je graag iets met ons delen? Neem contact op met Bas voor alle operationele vragen over bijvoorbeeld leveringen en reseller samenwerkingen via bas@plent.nl, en pr/marketing vragen met Anna via anna@plent.nl.