AAM Syntol Kids - 30 doseringen

ArthurAndrew

Inhoud: 30 doseringen

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Een geweldig smakende probiotica die immuun- en spijsverteringuitdagingen bij kinderen ondersteunt.
Naarmate kinderen groeien en zich ontwikkelen, moeten hun immuun- en spijsverteringsprocessen zich aanpassen aan frequente veranderingen in hun dieet en omgeving, terwijl ze tegelijkertijd potentiële ziektes bestrijden. Plotselinge variaties in de omgeving, zoals kinderopvang of school, kunnen leiden tot een hele reeks uitdagingen voor een jong en zich ontwikkelend immuunsysteem. Bovendien is het spijsverteringskanaal onder constante spanning als gevolg van de schommelingen in hun eetgewoonten.


Net als volwassenen bevindt het immuunsysteem van een kind zich grotendeels in de darm of maag. De darm, die vaak alleen verantwoordelijk is voor de spijsvertering, herbergt 70 procent van de cellen waaruit het immuunsysteem bestaat. In het darmkanaal verblijft het microbioom van het lichaam - een verzameling goede en niet-heilzame bacteriën die het spijsverteringsecosysteem vormen. Een gebalanceerd darmmicrobioom helpt de juiste afbraak van voedsel, de opname van voedingsstoffen ondersteunen en werkt als een filter voor de bloedstroom. Zonder een gebalanceerd darmmicrobioom kunnen kinderen last krijgen van:


• Spijsverteringsklachten
• Onregelmatigheid
• Immuunuitdagingen
• En meer


Het goede nieuws is dat er een manier is om uw kinderen en hun spijsverteringsecosysteem te beschermen en te beschermen tegen deze onvermijdelijke dagelijkse uitdagingen. Syntol Kids is een wetenschappelijk samengestelde combinatie van probiotica, prebiotica en vitamines. De Instamelt Delivery TM maakt toediening moeiteloos en helpt verdediging bieden tegen de vele uitdagingen waarmee een jong immuunsysteem en spijsverteringsstelsel te maken kunnen krijgen.

Artikelnummer: AAMSYNTOLKIDS30

Beschikbaarheid: In voorraad


€  19,95
 
snelle levering
Bestelling morgen in huis? Bestel binnen 0
 

duimpje trustpilotTrustpilot 4.7 / 5  
 veilig winkelen Veilig shoppen via https verbinding
 veilig betalen Betalen via een beveiligde verbinding
 contact Vragen ? We zijn altijd bereikbaar

Productbeschrijving

Details

Productinformatie
Syntol Kids is een probioticum met bessensmaak dat onmiddellijk oplost door gebruik te maken van de eigen Instamelt Delivery Technology van Arthur Andrew. Deze unieke direct oplossende formule maakt toediening eenvoudig en moeiteloos voor uw kind. Geen water nodig, open gewoon het zakje en plaats de inhoud in de mond van uw kind, zij zullen u er dankbaar voor zijn!

Syntol Kids bevat 3 miljard kolonievormende eenheden (CFU's) van probiotische bacteriën per enkele dosis sachet. Een van de stammen is de krachtige en wijd bestudeerde L. rhamnosus GG. Syntol Kids bevat ook vitamine C en D3 die het immuunsysteem stimuleren, evenals prebiotica om het spijsverteringskanaal van uw kind te ondersteunen en in balans te houden.

Hoe Syntol Kids werkt
Syntol Kids ondersteunt een goede spijsvertering en een gezond immuunsysteem door probiotica en immuunversterkende vitamines aan te bieden. Het is niet alleen een aanvulling op het lichaam met een dagelijkse probiotica, maar stimuleert ook de groei van aangeboren probiotica. Aangeboren probiotica zijn natuurlijke bacteriële kolonies van het lichaam die helpen het spijsverteringsstelsel in evenwicht te houden. Een gezonde, gebalanceerde darm leidt tot een betere spijsvertering, verbeterde immuniteit en een algehele betere gezondheid.

Het bewijs dat Syntol Kids werkt
Als uw kind problemen heeft met de spijsvertering of het immuunsysteem, kan Syntol Kids uw oplossing zijn. Van L. rhamnosus GG is klinisch aangetoond dat het de natuurlijke immuunrespons van het lichaam positief beïnvloedt en de spijsverteringsefficiëntie verbetert. Het bereikt dit door de mucosale barrière van het maagdarmkanaal te verbeteren en het te beschermen tegen de invloeden van veranderingen in het voedingspatroon en de altijd aanwezige blootstelling aan ziekteverwekkende organismen.
Bewapen uw kind met Syntol Kids-uw meest effectieve en natuurlijke wapen tegen de vele uitdagingen waarmee het immuunsysteem en het spijsverteringsstelsel van uw kind worden geconfronteerd.

Product Ingredients

L. rhamnosus GG

Lactobacillus rhamnosus GG is one of the most widely studied probiotic strains on the market. Hundreds of studies have supported its efficacy and safety over the past several decades. These studies have explored topics such as diarrhea and other forms of gastrointestinal distress, as well as its ability to strengthen a child's gut microbiome. It is the ideal probiotic strain to support a child's digestive and immune health.

B. lactis BL-04

Bifidobacterium lactis BL-04 is a probiotic that stimulates the immune and digestive system. Bifidobacterium is the most abundant species found in the intestines of breastfed babies and widely regarded as a reason for their greater resistance to disease.

Vitamin C

Vitamin C is a powerful antioxidant that also impacts the immune system. Vitamin C deficiencies have been known to increase the frequency and duration of colds, meaning daily supplementation of vitamin C is crucial to promote optimal immune health.

Vitamin D3

Vitamin D3 is produced by the human body from sun exposure and plays a vital role in numerous bodily functions. It has been shown to improve a child's immunity to many common ailments, and can easily become a deficiency due to dwindling time many children (and adults) spend in sunlight. 

Fructooligosaccarides (FOS, prebiotic)

FOS is a natural, non-GMO prebiotic fiber, providing low calorie and soluble prebiotic fiber for human digestive health. When FOS enters the large intestine, it is fermented by indigenous bacteria, providing fertilization of beneficial microflora. It has been clinically shown to greatly increase the number of indigenous bacteria in the digestive tract.

Voorgesteld gebruik
Gebruiksaanwijzing: voor de beste resultaten, leg je de volledige inhoud van het zakje direct onder de tong. De geweldig smakende Instamelt-formule is ontworpen om onmiddellijk en moeiteloos op te lossen zonder de noodzaak om te mengen.
Onderhoud: Neem dagelijks een zakje.
Verhoogde ondersteuning: Neem een sachet tussen de maaltijden in, tweemaal daags.

Veelgestelde vragen
Wat is Syntol Kids?
Syntol Kids is een combinatie van probiotica, prebiotica en vitamines die is geformuleerd om de immuun- en spijsverteringsgezondheid van het kind te optimaliseren. Het heeft een natuurlijke bessensmaak en lost onmiddellijk op. De ingrediënten in Syntol Kids omvatten de krachtige en veel bestudeerde L. rhamnosus GG-probiotische stam, Bifidobacterium lactis BL-04, en vitaminen die het immuunsysteem stimuleren. Van de Bifidobacterium-familie van bacteriën is aangetoond dat ze een vitaal onderdeel zijn van de spijsverteringecosystemen bij baby's die borstvoeding krijgen.

Ik geef Syntol Kids aan mijn kind, maar kan ik het ook nemen?
Absoluut! Hoewel Syntol Kids speciaal is samengesteld voor kinderen en de smaak ervan is ontworpen om het gemakkelijk te kunnen toedienen, kunnen ouders en volwassenen ook genieten van de geweldige smaak en profiteren van het product.

Bevat Syntol Kids suiker, gluten, zuivel of soja?
Nee, Syntol Kids bevat geen suiker, gluten, zuivel of soja. In feite is het ook vrij van noten, eieren, schaaldieren en veganistisch.

Wat zijn probiotica?
Probiotica worden medisch genoemd als een groep van vriendelijke bacteriën of microflora. Probiotische bacteriën versterken het spijsverteringsecosysteem, remmen de groei van schadelijke bacteriën, bevorderen een goede spijsvertering, stimuleren de immuunfunctie en verhogen de weerstand tegen infecties.

Waarom zou ik op Syntol Kids moeten vertrouwen?
Syntol Kids is ontwikkeld met de unieke behoeften van kinderen in gedachten. Het toedienen van hoogwaardige producten aan kinderen kan lastig en problematisch zijn als ze geen bevredigende kwaliteiten bieden, zoals een heerlijke smaak. De Syntol Kids-formule lost dat probleem op met een geweldige smaak en een uniek bezorgsysteem dat onmiddellijk en moeiteloos oplost. Syntol Kids is een product dat niet alleen de broodnodige immuun- en spijsverteringsondersteuning biedt aan uw kinderen, maar dat ze ook daadwerkelijk willen meenemen.

Hoe werkt Syntol Kids?
Syntol Kids combineert twee zeer effectieve probiotische soorten, een prebioticum en twee vitale vitamines die het immuunsysteem stimuleren tot een geweldig smakend en direct oplossend product waar uw kinderen dol op zullen zijn. Elke dosis (één stokje) bevat 3 miljard CFU's aan probiotische activiteit die ondersteuning biedt voor het spijsverteringsstelsel van uw kind.

Moet ik mijn kind Syntol Kids voor altijd geven?
Veel mensen vinden dat probiotica een geweldige aanvulling zijn op hun dagelijkse regime om hun lichaam in balans te houden. Omdat het zich ontwikkelende immuun- en spijsverteringsstelsel van een kind voortdurend onder druk staat, is dagelijkse suppletie van een probiotische formule, zoals Syntol Kids, een uitstekende keuze om zijn / haar optimale gezondheid te behouden.

Heeft Syntol Kids koeling nodig?
Koeling Syntol Kinderen is niet nodig tijdens de normale houdbaarheid. Het is echter belangrijk om probiotica op te slaan op een koele en droge plaats. Koeling zal het product zeker niet beschadigen en het kan de houdbaarheid van het product verlengen wanneer de productdatuminstelling wordt benaderd.

Is Syntol Kids veilig?
Ja. Er zijn geen meldingen geweest van ernstige of negatieve bijwerkingen van het gebruik van Syntol Kids. Bovendien hebben alle ingrediënten tientallen jaren gebruik en onderzoek om hun gebruik in een kinderproduct te ondersteunen.

Kan mijn kind Syntol Kids gebruiken terwijl het antibiotica gebruikt?
Sommige artsen denken dat het het beste is om te wachten tot een antibioticumregime voorbij is voordat een probioticum wordt toegediend, maar er is geen bewijs dat probiotische suppletie gevaarlijk is of op de een of andere manier de werkzaamheid van het recept negatief kan beïnvloeden. De meningen verschillen, en sommige artsen moedigen hun patiënten aan probiotica te nemen terwijl ze antibiotica gebruiken. Om deze reden is het altijd het beste om contact op te nemen met de zorgverlener van uw kind voor advies over deze kwestie.

Wanneer is de beste tijd om Syntol Kids te gebruiken?
Neem voor de beste resultaten minstens één uur voor het eten en / of twee uur na een maaltijd Syntol Kids.

Kunnen Syntol Kids samen met andere supplementen worden ingenomen?
Syntol Kids kan veilig worden ingenomen met andere voedingssupplementen.

Hoe lang duurt het voordat Syntol Kids werkt?
De voordelen van het immuunsysteem en de spijsvertering van Syntol Kids moeten duidelijk zijn in de eerste paar dagen na het innemen van het product. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat veel van de voordelen van het product niet fysiek kunnen worden gezien of gemeten.

Is Syntol Kids vegetarisch en / of veganistisch?
De Syntol Kids-formule is vegetarisch en veganistisch in overeenstemming met de richtlijnen van de American Vegetarian Association.

Extra informatie

Extra informatie

Ean855571001884
ArtikelnummerAAMSYNTOLKIDS30
Gewicht1.0000
MerkArthurAndrew
inhoud30 doseringen
Base Image/s/y/syntol-kids-30.jpg

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: AAM Syntol Kids - 30 doseringen

Hoe waardeert u dit product? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Price
Value
Quality
Verpakking

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

AAM Neprinol - 150 capsules

AAM Neprinol - 150 capsules

2 beoordeling(en)

Normale prijs: €  89,95 -6%

Aanbieding: €  84,95

Slechts €  75,00
AAM Neprinol - 300 capsules

AAM Neprinol - 300 capsules

4 beoordeling(en)

Normale prijs: €  149,95 -7%

Aanbieding: €  139,95

Slechts €  120,00
AAM Serretia, Pure Serrapeptase - 500mg 250.000 SPU – 180 capsules

AAM Serretia, Pure Serrapeptase - 500mg 250.000 SPU – 180 capsules

5 beoordeling(en)

Normale prijs: €  99,95 -5%

Aanbieding: €  95,00

Slechts €  82,50
AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG 250.000 SPU – 90 capsules

AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG 250.000 SPU – 90 capsules

3 beoordeling(en)

Normale prijs: €  55,95 -6%

Aanbieding: €  52,50

Slechts €  47,00
AAM Syntol AMD - 500 mg - 360 capsules

AAM Syntol AMD - 500 mg - 360 capsules

Normale prijs: €  129,95 -8%

Aanbieding: €  119,95

Slechts €  107,50
AAM Neprinol - 90 capsules

AAM Neprinol - 90 capsules

2 beoordeling(en)

Normale prijs: €  59,95 -4%

Aanbieding: €  57,50

Slechts €  49,95
AAM Syntol AMD - 500 mg - 180 capsules

AAM Syntol AMD - 500 mg - 180 capsules

Normale prijs: €  69,95 -7%

Aanbieding: €  65,00

Slechts €  59,95
AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG – 30 capsules

AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG – 30 capsules

Normale prijs: €  22,95 -4%

Aanbieding: €  21,95

Slechts €  19,50
AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG – 60 capsules

AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG – 60 capsules

Normale prijs: €  41,95 -5%

Aanbieding: €  39,95

Slechts €  37,50
AAM Devigest ADS - 90 capsules

AAM Devigest ADS - 90 capsules

Normale prijs: €  29,95 -7%

Aanbieding: €  27,95

Slechts €  24,95
AAM Devigest ADS - 180 capsules

AAM Devigest ADS - 180 capsules

Normale prijs: €  49,95 -4%

Aanbieding: €  47,95

Slechts €  41,95
AAM nattovena 4,000 FU/cap - 90 capsules

AAM nattovena 4,000 FU/cap - 90 capsules

Normale prijs: €  29,95 -17%

Aanbieding: €  25,00

AAM Syntol AMD - 500 mg - 90 capsules

AAM Syntol AMD - 500 mg - 90 capsules

Normale prijs: €  39,95 -6%

Aanbieding: €  37,50

Slechts €  35,50
AAM nattovena 4,000 FU/cap - 180 capsules

AAM nattovena 4,000 FU/cap - 180 capsules

Normale prijs: €  49,95 -4%

Aanbieding: €  47,95

Slechts €  41,00