AAM FibroVera - 90 capsules

ArthurAndrew

Inhoud: 30 doseringen

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

vinkje GRATIS VERZENDING 
vinkje Uit voorraad leverbaar 
vinkje Laagste prijs garantie


Ontworpen om normale hormoonspiegels te ondersteunen, evenals de gezondheid van de baarmoeder en de borst.
Als u een vrouw bent die aan een of meer van de volgende symptomen lijdt, kunt u mogelijk een hormonale onbalans hebben:


vinkje Onregelmatige periodes
vinkje Slaapproblemen
vinkje Onzuivere huid
vinkje Hersenmist
vinkje Maagproblemen
vinkje Vermoeidheid
vinkje Stemmingswisselingen
vinkje Gewichtstoename
vinkje hoofdpijn
vinkje Borstveranderingen


Deze symptomen kunnen van invloed zijn op uw werk, uw relaties en uw leven. Een hormonale disbalans kan op elke leeftijd voorkomen. Maar het goede nieuws is dat je weer in balans kunt komen met Fibrovera.

Artikelnummer: AAMFibroVera

Beschikbaarheid: In voorraad


Normale prijs: €  69,95 -3%

Aanbieding: €  67,95

  • 2 voor €  65,00 p/s. en bespaar 5%
  • 3 voor €  63,00 p/s. en bespaar 8%
  • 4 voor €  61,00 p/s. en bespaar 11%
  • 5 voor €  59,00 p/s. en bespaar 14%
 
snelle levering
Bestelling morgen in huis? Bestel binnen 0
 

duimpje trustpilotTrustpilot 4.7 / 5  
 veilig winkelen Veilig shoppen via https verbinding
 veilig betalen Betalen via een beveiligde verbinding
 contact Vragen ? We zijn altijd bereikbaar

Productbeschrijving

Details

Productinformatie
Fibrovera is een zachte optie die de hormoonspiegel corrigeert en onderhoudt. Het is een geheel natuurlijke mix van hormoon-balancing botanicals en enzymen die zijn ontworpen om vrouwen te helpen met hormonale onregelmatigheden. Fibrovera biedt ook fibrinolytische (fibrineetende) enzymen en co-factoren die specifiek zijn geselecteerd om normale fibrine-activiteit te bevorderen.

Hoe Fibrovera werkt
Fibrine is de bouwsteen van littekenweefsel en een van de belangrijkste componenten van baarmoederfibromen, fibrocystische borstziekte en endometriose. Gezonde hormoonspiegels zullen van nature de normale fibrine-activiteit bevorderen en normale premenstruele symptomen ondersteunen. Fibrovera is bedoeld om de hormonale respons te reguleren, en natuurlijke processen in het lichaam van een vrouw te herstellen. Elk ingrediënt werd zorgvuldig geselecteerd met alleen goed onderzochte, klinisch ondersteunde ingrediënten.

Oestrogeen dominantie
Het fenomeen van oestrogeen dominantie is uitgebreid besproken met zijn relatie tot overmatig fibrine. Het draagt ​​in de eerste plaats bij aan de deregulering van de normale functie die wordt ervaren door vrouwen die de menopauze benaderen, veranderen en oplossen, en ook jonge vrouwen die problemen hebben met menarche (het begin van de vruchtbaarheid).

Problemen veroorzaakt door overmatig oestrogeen kunnen gemakkelijk worden overwonnen door ingrediënten te introduceren die u helpen ongewenst oestrogeen te verwerken of te metaboliseren, terwijl u een natuurlijke toename van endogeen progesteron bevordert. Het vermijden van omgevingsfactoren die synthetische oestrogenen uit chemicaliën introduceren en een gezond dieet handhaven, kan ook een aanzienlijke invloed hebben op de oestrogeenbalans van uw lichaam.

Het maakt niet uit in welke fase van het leven je zit, Fibrovera is natuurlijk een prima manier om ontbrekende factoren uit je dieet aan te vullen. Voeg het vandaag nog toe aan uw dagelijkse voedingssupplement om een ​​gezonder, beter uitgebalanceerd leven te leiden.

Product Ingrediënten
Fibrinolytisch enzymmengsel
Hormonale veranderingen kunnen vaak leiden tot overmatige fibrineproductie. Het gepatenteerde fibrinolytische enzymmengsel in Fibrovera is toegevoegd om gezonde fibrineniveaus te ondersteunen. Fibrinolytische enzymen versterken het normale proces van fibrinolyse (oplossen van fibrine). Serrapeptase en nattokinase zijn uitzonderlijke fibrinolytische enzymen. Bromelaïne, een enzym afgeleid van ananas, heeft het potentieel om necrotische (of dode) eiwitten te verzachten en te verteren. Papaïne, een protease-enzym dat is afgeleid van papaja, wordt vaak gecombineerd met bromelaïne om gezonde ontstekingsniveaus te ondersteunen. Protease is een van de drie pancreas-enzymen die van nature in het menselijk lichaam worden geproduceerd en heeft het vermogen een breed scala aan eiwitten af ​​te breken.

Co-enzymmengsel
Geschiktheid van calcium en magnesium zijn essentieel voor pijnmodulatie, evenals kramp en andere premenstruele (PMS) symptomen, en worden opgenomen als actieve ingrediënten samen met co-enzymen. Hoge doses systemische enzymen kunnen de co-enzymbronnen van het lichaam uitputten. Coenzymen bieden de "brandstof" die nodig is om de processen van enzymen te voeden. Magnesium is een zeer actief co-enzym en is ook essentieel voor de juiste opname van calcium.

Hormonale ondersteuning mix
Fibrovera bevat ook een gepatenteerde mix van hormoon-modulerende verbindingen die synergetisch werken om de hormoonhuishouding te herstellen. P5P, een vitamine B6-derivaat, wordt door het centrale zenuwstelsel gebruikt bij de synthese van serotonine en norepinefrine. Serotonine-deficiënties kunnen te maken hebben met depressie, slaapstoornissen en vermoeidheid. Gamma-Linoleenzuur (GLA) is een omega-6-vetzuur waarvan is aangetoond dat het een gezonde ontstekingsreactie ondersteunt. Diindolylmethane (DIM), is een extract afgeleid van kruisbloemige groenten. Van DIM is aangetoond dat het de oestrogeenmetabolisatie ondersteunt. De opname van Dehydroepiandrosteron (DHEA) verhoogt indirect de progesteronsynthese, die op zijn beurt de hormoonbalans ondersteunt. De vrouwelijke tonic, Dong Quai, produceert een ontspannend effect op de spieren van de baarmoeder door de gevoeligheid voor ontstekingen te verminderen, waardoor het nuttig is voor het verminderen van pijnlijke menstruatie en gevoeligheid.

Leverreinigingsmengsel
Als de primaire plaats voor de verwerking van hormoonmetabolieten is een gezonde leverfunctie essentieel. Mariadistelzaad is uitgebreid bestudeerd vanwege het gebruik ervan bij het ondersteunen van een gezonde leverfunctie. In combinatie met paardenbloemwortel en hysopbloemen, dient het om het vermogen van de lever om hormonale metabolieten aan gal te binden te verhogen en deze effectief in de darm te brengen voor uitscheiding.

Voorgesteld gebruik
Gebruiksaanwijzing: Neem Fibrovera met acht liter water op een lege maag of zoals voorgeschreven door uw zorgverlener.

Onderhoud: één capsule per dag
Verhoogde ondersteuning: twee capsules per dag
Therapeutisch: drie capsules per dag

Waarschuwing: Gebruik dit product niet zonder de toestemming van uw arts als u momenteel antistollingsmiddelen gebruikt of als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Veelgestelde vragen
Zal Fibrovera me helpen als ik de menopauze krijg?
De Fibrovera-formule is specifiek geformuleerd om veel van de symptomatische problemen te helpen ervaren die vrouwen bij hormonale overgangen ervaren. Het is goed om te bedenken dat veel van de fluctuaties voorafgaand aan de stopzetting van de menstruatie een volle tien jaar eerder kunnen beginnen. Zoals velen weten, kunnen symptoomclusters vele maanden of zelfs jaren na de gebeurtenis blijven bestaan. Wij zijn van mening dat vrouwen die moeilijkheden ondervinden in verband met de menopauze substantiële symptomatische verbetering zullen merken met het consequente gebruik van Fibrovera.

Kan ik Fibrovera gebruiken als ik probeer zwanger te worden?
Fibrovera bevat geen ingrediënten die het vermogen om zwanger te worden negatief beïnvloeden. Als u echter zwanger wordt terwijl u Fibrovera gebruikt of momenteel borstvoeding geeft, stop dan met het gebruik en vraag uw arts om advies over hoe u verder moet gaan. We zijn ons bewust van de speciale zorgen van zwangere vrouwen en onze rol is het garanderen van veiligheid voor zowel moeder als baby. Tenzij geneesmiddelen, over de tellers (OTC's) en supplementen specifiek worden getest op hun veiligheid en werkzaamheid tijdens zwangerschap en borstvoeding, mogen ze niet worden gebruikt, tenzij specifiek geëvalueerd en goedgekeurd door uw arts.

Is Fibrovera geschikt voor alle vrouwen?
Fibrovera is ontworpen met elke vrouw in gedachten. Fibrovera heeft geen directe invloed op hormonen. Fibrovera biedt de belangrijkste ingrediënten die ongewenste (niet-voordelige) hormoonmetabolieten metaboliseren en de uitscheiding en balans van goede (heilzame) hormonen bevordert. Fibrovera's ingrediënten zijn allemaal natuurlijke componenten die werken om ontbrekende factoren uit het dieet aan te vullen en de inherente processen in het lichaam van een vrouw herstellen.

Kan ik Fibrovera samen met andere supplementen nemen?
Fibrovera kan veilig worden ingenomen met producten van Arthur Andrew Medical, evenals andere voedingssupplementen. NEPRINOL kan de fibrinolytische (fibrine lyserende) eigenschappen van Fibrovera verhogen. SYNTOL kan nuttige flora in het lichaam bijvullen en DEVIGEST kan gastro-intestinale stress verminderen die wordt veroorzaakt door het proces van het verteren van voedsel dat weinig natuurlijke enzymen bevat. Het gebruik van Fibrovera met andere supplementen is niet alleen veilig, maar ze kunnen ook op verschillende manieren samenwerken om het lichaam te helpen.

Als ik bloedarm ben, kan ik dan veilig Fibrovera gebruiken?
Overmatig bloedverlies kan optreden tijdens de menstruatie. Voor veel vormen van bloedarmoede, raden we uw zorgverlener aan een heemstikstofpreparaat, een B12-supplement en foliumzuur te overwegen met extra multi-B-ondersteuning om deze situatie aan te pakken. Als u denkt dat u bloedarm bent of mogelijk bloedarmoede vertoont, raadpleeg dan uw arts voordat u Fibrovera gebruikt.

Waarom heeft mijn Fibrovera vlekken?
Fibrovera bevat Gamma-Linolenic Acid (GLA) uit borageolie. Het product wordt opgeslagen in een temperatuurgecontroleerde fabriek totdat het naar de uiteindelijke bestemming wordt verzonden. Zodra het op een nieuwe bestemming aankomt, kunnen zelfs kleine temperatuurstijgingen ertoe leiden dat de GLA zich van het mengsel afscheidt, omdat het op olie is gebaseerd, waardoor het product een "gevlekt" uiterlijk krijgt in de capsule. De spotting is niets om je zorgen over te maken, omdat het geen enkele invloed heeft op de veiligheid of werkzaamheid van het product.

Bevat Fibrovera soja?
Fibrovera is vrij van allergenen van soja, zuivelproducten en gluten.

Wat kan ik van Fibrovera verwachten?
Fibrovera is ontwikkeld om te werken als een onderdeel van een uitgebalanceerd voedings- en supplementregime om symptomen te behandelen die samenhangen met hormonale onevenwichtigheden. Op korte termijn - meestal binnen een paar weken - mogen vrouwen verwachten beter te voelen en te functioneren. Fibrovera kan veilig worden ingenomen zonder noemenswaardige bijwerkingen of gevaarlijke interacties met geneesmiddelen op recept.

Wanneer is de beste tijd om Fibrovera in te nemen?
Neem voor het beste resultaat het product minstens een uur voor het eten en / of twee uur na een maaltijd in.

Hoelang duurt het voordat Fibrovera werkt?
Voor therapeutische regimes kan de progressie voor sommigen wat trager zijn en voor anderen sneller. Wanneer iemand hormonale problemen aanpakt met een product zoals Fibrovera, kunnen symptomen van hormonale verandering in een kwestie van dagen optreden. Dit is de eerste stap in het proces en het allerbelangrijkste is dat hormonale onevenwichtigheden die in hun onevenwichtige toestand zijn achtergebleven, tot uiteenlopende gezondheidsbelangen kunnen leiden.

Is Fibrovera veilig?
Ja. Er zijn geen meldingen geweest van ernstige of negatieve bijwerkingen van het gebruik van Fibrovera. Als u voorgeschreven bloedverdunnende medicatie gebruikt, dient u uw arts te raadplegen voordat u Fibrovera gebruikt.

Is Fibrovera vegetarisch?
De Fibrovera-formule is vegetarisch in overeenstemming met de richtlijnen van de AMERICAN VEGETARIAN ASSOCIATION.

Is Fibrovera non-GMO (Genetically Modified Organism)?
Ja, Fibrovera is niet-GMO. De micro-organismen die worden gebruikt om dit enzymproduct te produceren, zijn geen genetisch gemanipuleerde organismen zoals gedefinieerd door de NATIONAL ORGANIC STANDARDS BOARD. Genetisch gemanipuleerd wordt als volgt gedefinieerd: gemaakt met technieken die de moleculaire of cellulaire biologie van een organisme veranderen op een manier die niet mogelijk is in natuurlijke omstandigheden of processen. Genetische manipulatie omvat recombinant DNA, celfusie, micro- en macro-inkapseling, gendeletie en -verdubbeling, introductie van een vreemd gen en verandering van de positie van genen. Het omvat niet veredeling, conjugatie, fermentatie, hybridisatie, in-vitrofertilisatie en weefselkweek.

Verder testen wordt ook uitgevoerd om te bepalen of enig algemeen GGO-materiaal aanwezig is in het product. Een kopie van de laboratoriumanalyse kan HIER DOWNLOADEN worden.

Wordt Fibrovera over het algemeen als veilig erkend (GRAS)?
Ja, de componenten waaruit Fibrovera bestaat, zijn GRAS van de FDA.

Extra informatie

Extra informatie

Ean0855571001082
ArtikelnummerAAMFibroVera
Gewicht1.0000
MerkArthurAndrew
SoortCapsules
inhoud30 doseringen
Base Image/f/i/fibrovera-90.png

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: AAM FibroVera - 90 capsules

Hoe waardeert u dit product? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Price
Value
Quality
Verpakking

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

AAM Neprinol - 150 capsules

AAM Neprinol - 150 capsules

2 beoordeling(en)

Normale prijs: €  89,95 -6%

Aanbieding: €  84,95

Slechts €  75,00
AAM Neprinol - 300 capsules

AAM Neprinol - 300 capsules

4 beoordeling(en)

Normale prijs: €  149,95 -7%

Aanbieding: €  139,95

Slechts €  120,00
AAM Serretia, Pure Serrapeptase - 500mg 250.000 SPU – 180 capsules

AAM Serretia, Pure Serrapeptase - 500mg 250.000 SPU – 180 capsules

5 beoordeling(en)

Normale prijs: €  99,95 -5%

Aanbieding: €  95,00

Slechts €  82,50
AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG 250.000 SPU – 90 capsules

AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG 250.000 SPU – 90 capsules

3 beoordeling(en)

Normale prijs: €  55,95 -6%

Aanbieding: €  52,50

Slechts €  47,00
AAM Syntol AMD - 500 mg - 90 capsules

AAM Syntol AMD - 500 mg - 90 capsules

Normale prijs: €  39,95 -6%

Aanbieding: €  37,50

Slechts €  35,50
AAM Syntol AMD - 500 mg - 360 capsules

AAM Syntol AMD - 500 mg - 360 capsules

Normale prijs: €  129,95 -8%

Aanbieding: €  119,95

Slechts €  107,50
AAM Neprinol - 90 capsules

AAM Neprinol - 90 capsules

2 beoordeling(en)

Normale prijs: €  59,95 -4%

Aanbieding: €  57,50

Slechts €  49,95
AAM Syntol AMD - 500 mg - 180 capsules

AAM Syntol AMD - 500 mg - 180 capsules

Normale prijs: €  69,95 -7%

Aanbieding: €  65,00

Slechts €  59,95
AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG – 30 capsules

AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG – 30 capsules

Normale prijs: €  22,95 -4%

Aanbieding: €  21,95

Slechts €  19,50
AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG – 60 capsules

AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG – 60 capsules

Normale prijs: €  41,95 -5%

Aanbieding: €  39,95

Slechts €  37,50
AAM Devigest ADS - 90 capsules

AAM Devigest ADS - 90 capsules

Normale prijs: €  29,95 -7%

Aanbieding: €  27,95

Slechts €  24,95
AAM Devigest ADS - 180 capsules

AAM Devigest ADS - 180 capsules

Normale prijs: €  49,95 -4%

Aanbieding: €  47,95

Slechts €  41,95
AAM nattovena 4,000 FU/cap - 90 capsules

AAM nattovena 4,000 FU/cap - 90 capsules

Normale prijs: €  29,95 -17%

Aanbieding: €  25,00

AAM nattovena 4,000 FU/cap - 180 capsules

AAM nattovena 4,000 FU/cap - 180 capsules

Normale prijs: €  49,95 -4%

Aanbieding: €  47,95

Slechts €  41,00