AAM Femesse 240 Capsules

ArthurAndrew

Inhoud: 240 capsules

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Ondersteunt een mooie huid, stevig borstweefsel en gezonde hormoonspiegels.
Kan mogelijk ondersteunen bij oa de volgende symptomen:


vinkje Veranderingen in het uiterlijk van de borst
vinkje Afname van de elasticiteit van de huid
vinkje Pijnlijke menstruatie
vinkje Moodiness
vinkje Vermoeidheid
vinkje Gewichtstoename
vinkje GRATIS verzending al bij 2 stuks


Vanwege de ongebalanceerde niveaus van natuurlijke hormonen en verhoogde blootstelling aan schadelijke exogene bronnen van oestrogeen zijn deze symptomen veel te vaak voorgekomen. Sterker nog, de symptomen van onevenwichtige hormonen worden door velen beschouwd als de status-quo. Maar er is goed nieuws; vrouwen kunnen zich weer comfortabel gaan voelen bij Femesse. Als een veilig en natuurlijk product dat is ontworpen om hormonale activiteit te normaliseren en exogene factoren te verwijderen, zullen vrouwen weer op het goede spoor komen om er mooi uit te zien en zich op hun best te voelen.

Artikelnummer: AAMFEM240
Opgeven voor een melding wanneer dit product weer in voorraad is

Beschikbaarheid: Niet in voorraad


Normale prijs: €  34,95 -7%

Aanbieding: €  32,50

  • 2 voor €  31,50 p/s. en bespaar 4%
  • 3 voor €  30,50 p/s. en bespaar 7%
  • 4 voor €  29,95 p/s. en bespaar 8%
  • 5 voor €  29,45 p/s. en bespaar 10%
 
snelle levering
Bestelling morgen in huis? Bestel binnen 0
 

duimpje trustpilotTrustpilot 4.7 / 5  
 veilig winkelen Veilig shoppen via https verbinding
 veilig betalen Betalen via een beveiligde verbinding
 contact Vragen ? We zijn altijd bereikbaar

Productbeschrijving

Details

Productinformatie

Oosterse en integrale geneeskunde vertellen ons dat onze orgaansystemen externe kenmerken van het menselijk lichaam beïnvloeden. Hieruit weten we dat het hormonale systeem de gezondheid van de huid en de borst bepaalt. Wanneer het hormonale systeem niet in balans is en niet optimaal werkt vanwege toxiciteit en voedingstekorten, ervaren vrouwen meestal een ongunstig verschil in huid- en borstweefsel.

Femesse is een gepatenteerde combinatie van kruidenextracten, vitaminen, mineralen en plantaardige producten die speciaal zijn ontwikkeld om stevig en mooi borstweefsel, een gezonde, soepele huid en evenwichtige hormoonspiegels te ondersteunen. Femesse kan ook helpen bij het beperken van veel ongemakkelijke symptomen die verband houden met de menstruatiecyclus en de menopauze. Het doel van Femesse is om gezondheid en schoonheid aan de binnenkant te ondersteunen, zodat vrouwen het ultieme gevoel van welzijn en schoonheid aan de buitenkant kunnen krijgen.

WAAROM IS ER WEINIG INFORMATIE BESCHIKBAAR OVER DIT PRODUCT?

Helaas mogen wij door de strenge EU-wetgeving maar beperkt informatie geven over supplementen. Alleen goedgekeurde claims die in de EU database staan, mogen vermeld worden. Resultaten uit wetenschappelijke onderzoeken die niet ter goedkeuring aan de EU zijn overlegd, mogen we daarom veelal niet delen.

Hoe Femesse werkt

Femesse werkt met het vrouwelijk lichaam en levert belangrijke voedingsstoffen zoals maitake-paddenstoel, teunisbloem, vitamine E, selenium, zink en andere natuurlijke kruiden die de lever- en ontgiftingssystemen van het lichaam kunnen ondersteunen, evenals hormonen, huid en glandularia bevorderen weefselgezondheid.

Omdat de lever de primaire plaats is voor hormoonverwerking, biedt Femesse essentiële ondersteuning voor dit ontgiftingssysteem. Een gezonde leverfunctie is ook essentieel voor het verlichten van PMS (premenstrueel syndroom).

Het handhaven van de kliergezondheid is essentieel, omdat de borsten en hormoonproducerende organen van vrouwen zijn opgebouwd uit dit gevoelige weefsel. Naarmate vrouwen ouder worden, nemen de hormoonspiegels dramatisch af, wat resulteert in een uitgedroogde, slappe huid en borstweefsel. Glandulair weefsel is verantwoordelijk voor de stevigheid van de borst van een vrouw. Wanneer de hormoonniveaus laag zijn, begint het klierweefsel te verschrompelen en wordt het vervangen door vet. Deze verandering in het borstweefsel zorgt ervoor dat de borsten zachter worden en hun steun verliezen. Hoewel het gepatenteerde kruidenmengsel van Femesse zelf geen hormonen bevat, levert het wel Pueraria Mirifica, een belangrijke voedingsstof en fyto-oestrogeen, dat het vermogen van het lichaam kan ondersteunen om normale en gezonde hoeveelheden vrouwelijke hormonen te produceren. Femesse biedt de tools die nodig zijn om deze organen er op hun best uit te laten zien, voelen en functioneren. Vrouwen zullen snel het verschil gaan zien en voelen.

Product Ingrediënten


Vitamine E
Een krachtige antioxidant die bekend staat als een natuurlijke anti-aging voedingsstof. 

foliumzuur
Een andere B-vitamine, foliumzuur is ook bekend als foliumzuur. 

Zink
Een soort metaal dat een essentieel sporenmineraal is. Dit metaal is elke dag in kleine hoeveelheden nodig om veel noodzakelijke functies van het lichaam te behouden. 

Selenium
Een sporenmineraal dat een belangrijke rol speelt in het menselijk lichaam. 

Dong Quai

Al eeuwenlang gebruikt als een vrouwelijke tonic, Dong Quai ook wel bekend als "vrouwelijke ginseng," 

Damiana
Inheemse volkeren in Midden- en Zuid-Amerika gebruikten traditioneel de bladeren van de Damiana-plant om een ​​ontspannende / afrodisiacumthee te maken. 

Saw Palmetto
Afkomstig uit een laaggroeiende palmboom

fenegriek
Een jaarlijks kruid dat bekendstaat als Grieks hooi, Fenegriek is in de erwtenfamilie (Fabaceae). Het is gecultiveerd in Noord-Afrika, het Midden-Oosten, Egypte en India en heeft een lange geschiedenis als ingrediënt in de traditionele geneeskunde, omdat het antioxidant, uitgebalanceerde bloedsuikerspiegel en langdurige spijsverteringstoestand heeft. 

Distel
Deze plant wordt sinds de middeleeuwen in de kruidengeneeskunde gebruikt. Venkel

Venkel

Als een van de meest gebruikte kruiden ter ondersteuning van de gezondheid van vrouwen. Dit kruid is rijk aan voedingsstoffen en levert alles van vitaminen, mineralen en voedingsvezels.

Pueraria Mirifica
Pueraria Mirifica, ook bekend als White Kwao Krua

Wilde Yam
Inheemse Amerikanen hebben Wilde Yam gebruikt om de normale functie van het vrouwelijk lichaam te ondersteunen. 

Heemst
Afkomstig uit de Marshmallow-wortel, werd dit kruid door King Tut gebruikt ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem en voor spijsverteringsklachten. 

Komijn
Een zeer populaire specerij in India, Mexico en het Midden-Oosten. Cumin heeft antioxiderende eigenschappen 

hops
Deze aromatische bloem staat bekend om zijn aanwezigheid in bier. 

Maitake Mushroom

Wetenschappelijk bekend als Grifola frondosa zijn Maitake-paddestoelen afkomstig uit Japan. 

Lecithine
Een vettig extract van plantaardige oorsprong dat van nature wordt aangemaakt door de cellen van het lichaam en de hoofdcomponent is van hersenweefsel. 

Gamma linolzuur

Ook bekend als GLA, Gamma Linoleic Acid is een omega-6 vetzuur afkomstig van de teunisbloemplant. 

 
Voorgesteld gebruik

Gebruiksaanwijzing: Neem dagelijks vier (4) capsules van Femesse twee (2) maal met 250ml water of zoals voorgeschreven door uw zorgverlener. Het wordt aanbevolen het product minimaal drie (3) maanden te gebruiken voordat de resultaten worden beoordeeld. Individuele resultaten kunnen variëren.

Waarschuwing: tijdelijke pijn aan de borst kan optreden. Gebruik dit product niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Waarschuwing voor cafeïne: Cafeïne kan de werking van Femesse verstoren. Voor het beste resultaat, 30 minuten voor en na consumptie van Femesse, geen cafeïnehoudende dranken nuttigen.

Veelgestelde vragen
Is Femesse veilig?
Ja. Er zijn geen meldingen geweest van ernstige of negatieve bijwerkingen van het gebruik van Femesse. Als u voorgeschreven bloedverdunnende medicatie gebruikt, dient u uw arts te raadplegen voordat u Femesse inneemt.

Zal Femesse me helpen als ik de menopauze krijg?
De Femesse-formule is specifiek geformuleerd om veel van de symptomatische problemen te helpen ervaren die vrouwen bij hormonale overgangen ervaren. Het is een uitstekend supplement voor de ondersteuning van hormonen in de menopauzale jaren waarin steevast hormonale onevenwichtigheden voorkomen. Er is gerapporteerd dat het helpt bij het verlichten van symptomen zoals opvliegers, vaginale droogheid, nervositeit en stemmingswisselingen.

Bevat Femesse oestrogeen?
De kruiden in de formule bevatten geen oestrogeen. Ze bevatten plantaardige fyto-oestrogenen die een goede concentratie van menselijke hormonen BIO BESCHIKBAAR maken. Door hormoonspiegels in het lichaam in balans te houden, kan Femesse de normale glandulaire functie ondersteunen. Dit is een gezond proces, omdat Femesse de hormoonspiegels niet kunstmatig verhoogt.

Kan ik Femesse nemen als ik probeer zwanger te worden?
Femesse bevat geen ingrediënten die het vermogen om zwanger te worden negatief beïnvloeden. Femesse kan zelfs helpen conceptie te bereiken vanwege het vermogen om het libido te verhogen. Als u zwanger wordt terwijl u Femesse gebruikt of momenteel borstvoeding geeft, stop dan met het gebruik en vraag uw arts om advies over hoe u verder moet.
We zijn ons bewust van de speciale zorgen van zwangere vrouwen en onze rol is het garanderen van veiligheid voor zowel moeder als baby. In tegenstelling tot geneesmiddelen op recept, worden vrij verkrijgbare medicijnen (OTC's) en supplementen niet specifiek getest op hun veiligheid en werkzaamheid tijdens zwangerschap en borstvoeding, en mogen ze niet worden gebruikt tenzij ze worden beoordeeld en goedgekeurd door uw arts.

Is Femesse geschikt voor alle vrouwen?
Femesse is ontworpen met elke vrouw in gedachten. Femesse heeft geen directe invloed op hormonen. Het bevat belangrijke ingrediënten die ongewenste (niet-nuttige) hormoonmetabolieten blokkeren en tegelijkertijd de secretie en balans van goede (gunstige) hormoonmetabolieten bevorderen. De ingrediënten van Femesse zijn allemaal natuurlijk en werken om ontbrekende factoren uit het dieet aan te vullen en de inherente processen in het lichaam van een vrouw te herstellen.

Kan ik Femesse met andere supplementen gebruiken?
Femesse kan veilig worden ingenomen met andere Arthur Andrew Medical-producten en andere voedingssupplementen. Het nemen van Femesse met andere supplementen is niet alleen veilig, maar ze kunnen ook op verschillende manieren samenwerken om het lichaam te helpen.

Kan ik Femesse nemen als ik bloedarm ben?
Overmatig bloedverlies kan optreden tijdens de menstruatie. Daarom raden we uw zorgverlener aan om een ​​he-ijzervoorbereiding, een B12-supplement en foliumzuur te overwegen met extra ondersteuning voor meerdere B's om overmatig bloedverlies aan te pakken. Als u denkt dat u bloedarm bent of mogelijk bloedarmoede vertoont, raadpleeg dan uw arts voordat u Femesse inneemt.

Wat kan ik van Femesse verwachten?
Femesse is ontworpen om te werken als een ondersteunende formule voor gezond borstweefsel en evenwichtige hormoonspiegels. Deze formule bevordert de hydratatie en elasticiteit van de huid en helpt de vorm en volheid van de borst te behouden. Vrouwen moeten ook comfortabele PMS-symptomen ervaren tijdens het gebruik van Femesse.

Wanneer is de beste tijd om Femesse te nemen?
Neem voor de beste resultaten tweemaal daags vier capsules Femesse. Dit product kan met of zonder voedsel worden ingenomen.

Hoe lang duurt het voordat Femesse gaat werken?
Femesse dient minimaal drie maanden te worden ingenomen voordat volledige voordelen worden ervaren. Voor vrouwen met hormonale problemen, kan verlichting van de symptomen in een kwestie van dagen plaatsvinden. Vrouwen die de aanbevolen dagelijkse dosis nemen, moeten een verschil zien in hoe ze zich voelen tijdens de tweede maand van suppletie.

Is Femesse vegetarisch of veganistisch?
De Femesse-formule is vegetarisch en veganistisch in overeenstemming met de richtlijnen van de AMERICAN VEGETARIAN ASSOCIATION.

Is Femesse niet-GMO?
Ja, Femesse is niet-GMO. De micro-organismen die worden gebruikt om dit enzymproduct te produceren, zijn geen genetisch gemanipuleerde organismen zoals gedefinieerd door de NATIONAL ORGANIC STANDARDS BOARD. Genetisch gemanipuleerd wordt als volgt gedefinieerd: gemaakt met technieken die de moleculaire of cellulaire biologie van een organisme veranderen op een manier die niet mogelijk is in natuurlijke omstandigheden of processen.

Genetische manipulatie omvat recombinant DNA, celfusie, micro- en macro-inkapseling, gendeletie en -verdubbeling, introductie van een vreemd gen en verandering van de positie van genen. Het omvat niet veredeling, conjugatie, fermentatie, hybridisatie, in-vitrofertilisatie en weefselkweek. Verder testen wordt ook uitgevoerd om te bepalen of enig algemeen GGO-materiaal aanwezig is in het product. Een kopie van de labanalyse kan hier worden gedownload.

Wordt Femesse algemeen als veilig erkend (GRAS)?
Ja, de componenten waaruit Femesse bestaat, zijn GRAS van de FDA.

Extra informatie

Extra informatie

Ean855571001815
ArtikelnummerAAMFEM240
Gewicht1.0000
MerkArthurAndrew
SoortCapsules
inhoud240 capsules
Base Image/f/e/femesse-240.png

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: AAM Femesse 240 Capsules

Hoe waardeert u dit product? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Verpakking
Price
Value
Quality

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

AAM Neprinol - 150 capsules

AAM Neprinol - 150 capsules

2 beoordeling(en)

Normale prijs: €  89,95 -6%

Aanbieding: €  84,95

Slechts €  75,00
AAM Neprinol - 300 capsules

AAM Neprinol - 300 capsules

4 beoordeling(en)

Normale prijs: €  149,95 -7%

Aanbieding: €  139,95

Slechts €  120,00
AAM Serretia, Pure Serrapeptase - 500mg 250.000 SPU – 180 capsules

AAM Serretia, Pure Serrapeptase - 500mg 250.000 SPU – 180 capsules

5 beoordeling(en)

Normale prijs: €  99,95 -5%

Aanbieding: €  95,00

Slechts €  82,50
AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG 250.000 SPU – 90 capsules

AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG 250.000 SPU – 90 capsules

3 beoordeling(en)

Normale prijs: €  55,95 -6%

Aanbieding: €  52,50

Slechts €  47,00
AAM Syntol AMD - 500 mg - 90 capsules

AAM Syntol AMD - 500 mg - 90 capsules

Normale prijs: €  39,95 -6%

Aanbieding: €  37,50

Slechts €  35,50
AAM Syntol AMD - 500 mg - 360 capsules

AAM Syntol AMD - 500 mg - 360 capsules

Normale prijs: €  129,95 -8%

Aanbieding: €  119,95

Slechts €  107,50
AAM Neprinol - 90 capsules

AAM Neprinol - 90 capsules

2 beoordeling(en)

Normale prijs: €  59,95 -4%

Aanbieding: €  57,50

Slechts €  49,95
AAM Syntol AMD - 500 mg - 180 capsules

AAM Syntol AMD - 500 mg - 180 capsules

Normale prijs: €  69,95 -7%

Aanbieding: €  65,00

Slechts €  59,95
AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG – 30 capsules

AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG – 30 capsules

Normale prijs: €  22,95 -4%

Aanbieding: €  21,95

Slechts €  19,50
AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG – 60 capsules

AAM SERRETIA, PURE SERRAPEPTASE - 500MG – 60 capsules

Normale prijs: €  41,95 -5%

Aanbieding: €  39,95

Slechts €  37,50
AAM Devigest ADS - 90 capsules

AAM Devigest ADS - 90 capsules

Normale prijs: €  29,95 -7%

Aanbieding: €  27,95

Slechts €  24,95
AAM Devigest ADS - 180 capsules

AAM Devigest ADS - 180 capsules

Normale prijs: €  49,95 -4%

Aanbieding: €  47,95

Slechts €  41,95
AAM nattovena 4,000 FU/cap - 180 capsules

AAM nattovena 4,000 FU/cap - 180 capsules

Normale prijs: €  49,95 -4%

Aanbieding: €  47,95

Slechts €  41,00
AAM nattovena 4,000 FU/cap - 90 capsules

AAM nattovena 4,000 FU/cap - 90 capsules

Normale prijs: €  29,95 -17%

Aanbieding: €  25,00

AAM FibroVera - 90 capsules

AAM FibroVera - 90 capsules

Normale prijs: €  69,95 -3%

Aanbieding: €  67,95

Slechts €  59,00
AAM Aminolase - 90 capsules

AAM Aminolase - 90 capsules

Normale prijs: €  49,95 -5%

Aanbieding: €  47,50

Slechts €  43,00